Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi küçük fincan türk kahvesi içiyorum, bunu içincede mi 1 saat beklemem lazım ovülasyon testi yapmak için? Sıvı yerine girermi yani zaten 2 yudum bişey

Nasıl duralım canım ya yıllardır olmuyor ister istemez stres yapıyoruz, en son regl olduğumuzda sakinleşiyoruz zaten kısır döngü.
Her adet olduğumda o ağrıyla (benimkiler çok ağrılı geçer ) bidaha bu ay düzenli ilişki denemiycem. Bıraktım çocuk işlerini napiyim olmuyosa olmuyo dusunemiycem diyip duruyorum yumurtlama gününü geliyo bir ov.test yapıyım diyorum anam piki görünce nasıl mutlu oluyorum sanki HCG testi gibi sonra ilişki derken hemen diğer adet zamanı geliyo çatıyo beklentiye giriyorum ve sonu boooosss

Kızlar siz hic takviye biseyler kürler vs kullaniyo musunuz?
Yok canım, ben eskiden yapmıştım bişeyler, ama geçen 2 ay önce klomen ve femara kullanmıştım var.
Eşimin sperm sorunu yok ama yinede Tc den gelen bir arkadaş vardı ona markasını söyleyerek çakşır kökü suyu aldırttım 2 ay önce, eşim onu içiyor aklına geldikçe. Bunu kadınlarda içiyormu biliyorsanız?

Offf offf aynen öyle. Hep birşeyler okuyoruz bunlarla ilgili ve araştırmaktan asla vazgeçmiyoruz
Benim eşim diyor ki sen hamile de kalsan bence aynı şeyleri okumaya devam edersin, farkında değilsin ama bağımlılık yaptı sana diyor
Bende diyorum ki, hele bi çocuk olsun gerekirse kitabını bile yazarım

Bugün ovu yaptım böyle çıktı, dün yaptığımda t çizgisi hiç yoktu belirsizdi. Adetime 11 gün var, dün yok bugün böyle sizce durum ne
Evet testin silik değil, Yarında ovülasyon testi yaptığında aynı dakikada çek bakalım canım silikleşmezse benim durumuma düşmeden takip edelim. Sen bu ay kür yapmışmıydın?

Size bisey diyimki 2.hamileliğin yemin ederim 30 yaşındayım ovulasyon ne bilmem adet öncesi sonrası vs bilmem salin gitsin

Evet bi ay biz de beraber çakşir içtik kadınlara da faydaliymis

Size bisey diyimki 2.hamileliğin yemin ederim 30 yaşındayım ovulasyon ne bilmem adet öncesi sonrası vs bilmem salin gitsin
Benim 2. Hamileliğim bence yanlışlıkla olacak
"Ya 1 kere sevişmiştik nasıl oldu bu çocuk oldu hiç anlamadık" diyecem
Yaş 33, 11 yıldır evliyim, ilk 8-9 sene biz istemedik ya şuyumuzda olsun buyumuzda olsun bankada şukadarımız olsun, çocuğumuz olduğunda rahat olsun diye diyeeee bekledik yıllar geçti, tamam herşeyiyle hazır olduk veee 2 yıldan daha uzun süredir yapıyoruz/deniyoruz/istiyoruz ama çocuk yok piyasada, salın demeyle ahh keşke salabilseydim inan çok isterdim

Siz de epey beklemişsiniz ya milletin çenesine nasıl dayandin maşallah. Biz 2.5 sene bekledik herkes çocuğumuzun olmadığını düşünüyodu yani kimse isteyerek bekledigimize inanmyodu bence. Şuan haklılar tabi ama o zaman değillerdi

Canım ben zaten 21 yaşında evlendim, evlenmeden beraber yaşamamıza ailem izin vermedi, ve tamamen aşk evliliği oldu, çocuk yapma konusunda ikimizde isteksizdik,
Ailem benim yapımı bilir yalan söylemeyeceğimi ve birşeyi istemiyorsam o an uygun görmüyorsam yapmayacqğımı bilir. Üstelemedi ama annem geç kalma yinede kızım doğurganlık sorunun oluşmasın demişti.
Birgün (evliliğimizin 6. Yılı)bayram günü aile akraba konu komşu toplandık, amca oğlum "e hadi çocuk yapında sevelim" dedi. Kötü niyetle değildi ama yinede şöyle cevap verdim "biri sevecek diye çocuk yapacak göz var mı bende,ha öyle yapacak olsamda zaten olmaz ben kısırım dedim" birdahada kimse sormadı

Allah iyiliğini versin yaa ben de bu ay itibariyle 3 senelik evliym, öncesinde 8-9 yıl sevgiliydik, uzak mesafe iliskisiydi, hep diyodum hemen çocuk yapmayalim beraber yaşamanın ozlememenin tadını çıkaralım diye ama yine de 1 seneden sonra istiyodum artık ama beklememiz gereken baska seyler vardı, içten içe istesem de mecbur bekledik ta ki hazirana kadar, çok şükür beklediklerimiz hayırla sonuçlandı. Hep derdim ki böyle çocuk isteye isteye korunmak ne kötü, keske biz de korunmayı biraksak herkes gibi bu ay oldu mu olacak mı heyecanı yaşasak diyodum, simdi onu yaşıyoruz ama bundan da memnun degilim, insan oğlu iste

Inşallah hiç ummadiginda hiç aaa hamileymişim dersiniz.

Benim bir arabam var borcun harcın içinde hani herkesin bir derdi varya bende 21 de evlendim şöyle 2 3 sene sonra olsun isterdim nasip böyleymiş rabbim en kısa sürede sağ sağlık hep diyorum ya herzaman
Ne mutlu size. Böyle biraz nispet yapar gibi söylemişsiniz ama neyse Allah size bağışlasın evlatlarınızı
Canım biraz tanışan inan hiç alakası yok ayşe geçenlerde demisti konu çok ciddiydi ondan yazmadım hiç bisi takip etmeyen bilmeyenler vs cümle kurmuştu ondan yazdım belki ayşe hatırlar.

Mesela bende atanma konusunda mulakatslr girip benden bilgi alan hiç bisi bilmeyen şunlar bunalr hep kazaniryordu ben ne kadar hırs yaptıysam olmadı insanların çektiği açılar farklıdır kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur
Egerki öyle birşey hissettirdiysem özür dilerim

Sen yinede olayın bilincindeymişsin canım ya. Ben bekleneceğini hiç bilmiyordum, yapınca hemen olacak zannediyordum
Ben sadece 29-30 yaşlarında hala çocuk için tam anlamıyla müsait olmadığım için doktora gittim durumumu anlattım, doğurganlık sorunum olabilirmi diye testlere bakılmasını istedim sanırım amh testi yapmıştı, yumurta rezervime baktırdım çok iyi korkma hala uzatabilirsin demişti.

Yoo bunu bı üstünlük olarak asla görmüyorum, herkes anne oluyor önemli olan layıkıyla bakımı ve eğitimini verebilmektir ki Allah dilediğine verir imtihan eder dilediğine vermez imtihan eder, bizler sadece o çocuğun dünyaya gelmesine birer vesileyiz.
Bu süreçte insan ister istemez alıngan olabiliyor ben de terslemek istemedim ama topiklerin çoğu anne olmayi isteyip henüz olamayan, bunun için çok çabalayan kadınlarla doluyken "ben hic cabalamadan oldu hic bilmeden oldu" gibi seyler derseniz karşıdaki illaki biraz farkli hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…