- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Malesef o da sıvıKızlar şimdi küçük fincan türk kahvesi içiyorum, bunu içincede mi 1 saat beklemem lazım ovülasyon testi yapmak için? Sıvı yerine girermi yani zaten 2 yudum bişey
Her adet olduğumda o ağrıyla (benimkiler çok ağrılı geçer ) bidaha bu ay düzenli ilişki denemiycem. Bıraktım çocuk işlerini napiyim olmuyosa olmuyo dusunemiycem diyip duruyorum yumurtlama gününü geliyo bir ov.test yapıyım diyorum anam piki görünce nasıl mutlu oluyorum sanki HCG testi gibi sonra ilişki derken hemen diğer adet zamanı geliyo çatıyo beklentiye giriyorum ve sonu boooosssNasıl duralım canım ya yıllardır olmuyorister istemez stres yapıyoruz, en son regl olduğumuzda sakinleşiyoruz zaten kısır döngü.
Canım ben zaten ümitsiz vaka gibi hissediyorum tüp bebek bile yaptım olmadı diyorum bunda mi olacak ama denemektende vazgecemiyorumHele bi durun ya Allahtan ümit kesilmez test yanlış olur anlarım 2.testi yapım onda ne çıkıyor adeti bekleyeceksiniz nolur str3s olmayin
Ben clife kullanıyorum yumurtalama gününe kadar. Sonra arisutu bal polen propolis karışımı kullanıyorum geçen aylarda koenzim Q10 ve omega 3 balık yağı kullandımKızlar siz hic takviye biseyler kürler vs kullaniyo musunuz?
Yok canım, ben eskiden yapmıştım bişeyler, ama geçen 2 ay önce klomen ve femara kullanmıştım var.Kızlar siz hic takviye biseyler kürler vs kullaniyo musunuz?
Her adet olduğumda o ağrıyla (benimkiler çok ağrılı geçer ) bidaha bu ay düzenli ilişki denemiycem. Bıraktım çocuk işlerini napiyim olmuyosa olmuyo dusunemiycem diyip duruyorum yumurtlama gününü geliyo bir ov.test yapıyım diyorum anam piki görünce nasıl mutlu oluyorum sanki HCG testi gibi sonra ilişki derken hemen diğer adet zamanı geliyo çatıyo beklentiye giriyorum ve sonu boooosss
Evet testin silik değil, Yarında ovülasyon testi yaptığında aynı dakikada çek bakalım canım silikleşmezse benim durumuma düşmedenBugün ovu yaptım böyle çıktı, dün yaptığımda t çizgisi hiç yoktu belirsizdi. Adetime 11 gün var, dün yok bugün böyle sizce durum ne
Yumurtlama takip ediyo musun? Ne gibi sorunlarına fayda oldu?Ben clife kullanıyorum yumurtalama gününe kadar. Sonra arisutu bal polen propolis karışımı kullanıyorum geçen aylarda koenzim Q10 ve omega 3 balık yağı kullandım
Evet bi ay biz de beraber çakşir içtik kadınlara da faydaliymisYok canım, ben eskiden yapmıştım bişeyler, ama geçen 2 ay önce klomen ve femara kullanmıştım var.
Eşimin sperm sorunu yok ama yinede Tc den gelen bir arkadaş vardı ona markasını söyleyerek çakşır kökü suyu aldırttım 2 ay önce, eşim onu içiyor aklına geldikçe. Bunu kadınlarda içiyormu biliyorsanız?
Benim 2. Hamileliğim bence yanlışlıkla olacakSize bisey diyimki 2.hamileliğin yemin ederim 30 yaşındayım ovulasyon ne bilmem adet öncesi sonrası vs bilmem salin gitsin
Ne mutlu size. Böyle biraz nispet yapar gibi söylemişsiniz ama neyse Allah size bağışlasın evlatlarınızıSize bisey diyimki 2.hamileliğin yemin ederim 30 yaşındayım ovulasyon ne bilmem adet öncesi sonrası vs bilmem salin gitsin
Siz de epey beklemişsiniz ya milletin çenesine nasıl dayandin maşallah. Biz 2.5 sene bekledik herkes çocuğumuzun olmadığını düşünüyodu yani kimse isteyerek bekledigimize inanmyodu bence. Şuan haklılar tabi ama o zaman değillerdiBenim 2. Hamileliğim bence yanlışlıkla olacak
"Ya 1 kere sevişmiştik nasıl oldu bu çocuk oldu hiç anlamadık" diyecem
Yaş 33, 11 yıldır evliyim, ilk 8-9 sene biz istemedik ya şuyumuzda olsun buyumuzda olsun bankada şukadarımız olsun, çocuğumuz olduğunda rahat olsun diye diyeeee bekledik yıllar geçti, tamam herşeyiyle hazır olduk veee 2 yıldan daha uzun süredir yapıyoruz/deniyoruz/istiyoruz ama çocuk yok piyasada, salın demeyle ahh keşke salabilseydim inan çok isterdim
Canım ben zaten 21 yaşında evlendim, evlenmeden beraber yaşamamıza ailem izin vermedi, ve tamamen aşk evliliği oldu, çocuk yapma konusunda ikimizde isteksizdik,Siz de epey beklemişsiniz ya milletin çenesine nasıl dayandin maşallah. Biz 2.5 sene bekledik herkes çocuğumuzun olmadığını düşünüyodu yani kimse isteyerek bekledigimize inanmyodu bence. Şuan haklılar tabi ama o zaman değillerdi
Canım ben zaten 21 yaşında evlendim, evlenmeden beraber yaşamamıza ailem izin vermedi, ve tamamen aşk evliliği oldu, çocuk yapma konusunda ikimizde isteksizdik,
Ailem benim yapımı bilir yalan söylemeyeceğimi ve birşeyi istemiyorsam o an uygun görmüyorsam yapmayacqğımı bilir. Üstelemedi ama annem geç kalma yinede kızım doğurganlık sorunun oluşmasın demişti.
Birgün (evliliğimizin 6. Yılı)bayram günü aile akraba konu komşu toplandık, amca oğlum "e hadi çocuk yapında sevelim" dedi. Kötü niyetle değildi ama yinede şöyle cevap verdim "biri sevecek diye çocuk yapacak göz var mı bende,ha öyle yapacak olsamda zaten olmaz ben kısırım dedim"birdahada kimse sormadı
Inşallah hiç ummadiginda hiç aaa hamileymişim dersiniz.Benim 2. Hamileliğim bence yanlışlıkla olacak
"Ya 1 kere sevişmiştik nasıl oldu bu çocuk oldu hiç anlamadık" diyecem
Yaş 33, 11 yıldır evliyim, ilk 8-9 sene biz istemedik ya şuyumuzda olsun buyumuzda olsun bankada şukadarımız olsun, çocuğumuz olduğunda rahat olsun diye diyeeee bekledik yıllar geçti, tamam herşeyiyle hazır olduk veee 2 yıldan daha uzun süredir yapıyoruz/deniyoruz/istiyoruz ama çocuk yok piyasada, salın demeyle ahh keşke salabilseydim inan çok isterdim
Canım biraz tanışan inan hiç alakası yok ayşe geçenlerde demisti konu çok ciddiydi ondan yazmadım hiç bisi takip etmeyen bilmeyenler vs cümle kurmuştu ondan yazdım belki ayşe hatırlar.Ne mutlu size. Böyle biraz nispet yapar gibi söylemişsiniz ama neyse Allah size bağışlasın evlatlarınızı
Sen yinede olayın bilincindeymişsin canım ya. Ben bekleneceğini hiç bilmiyordum, yapınca hemen olacak zannediyordumAllah iyiliğini versin yaa ben de bu ay itibariyle 3 senelik evliym, öncesinde 8-9 yıl sevgiliydik, uzak mesafe iliskisiydi, hep diyodum hemen çocuk yapmayalim beraber yaşamanın ozlememenin tadını çıkaralım diye ama yine de 1 seneden sonra istiyodum artık ama beklememiz gereken baska seyler vardı, içten içe istesem de mecbur bekledik ta ki hazirana kadar, çok şükür beklediklerimiz hayırla sonuçlandı. Hep derdim ki böyle çocuk isteye isteye korunmak ne kötü, keske biz de korunmayı biraksak herkes gibi bu ay oldu mu olacak mı heyecanı yaşasak diyodum, simdi onu yaşıyoruz ama bundan da memnun degilim, insan oğlu iste
Yoo bunu bı üstünlük olarak asla görmüyorum, herkes anne oluyor önemli olan layıkıyla bakımı ve eğitimini verebilmektir ki Allah dilediğine verir imtihan eder dilediğine vermez imtihan eder, bizler sadece o çocuğun dünyaya gelmesine birer vesileyiz.Canım biraz tanışan inan hiç alakası yok ayşe geçenlerde demisti konu çok ciddiydi ondan yazmadım hiç bisi takip etmeyen bilmeyenler vs cümle kurmuştu ondan yazdım belki ayşe hatırlar.
Mesela bende atanma konusunda mulakatslr girip benden bilgi alan hiç bisi bilmeyen şunlar bunalr hep kazaniryordu ben ne kadar hırs yaptıysam olmadı insanların çektiği açılar farklıdır kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur
Egerki öyle birşey hissettirdiysem özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?