Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim cevremde hiç istediği ay hamile kalabilen yok çünkü, ablam, kuzenlerim, teyzem vs epeyce bekleyen ve bircok yol deneyen, kürler vs kullanan insanlar hep, o yuzden az cok tahmin ediyodum hemen olmayacağını. Hormonlarda benim de sorun yoktu gerçi amh bakilmadi ama, ultrasonla öyle yuzeysel bi sekilde bakıp yumurtaliklarin tembel dedi bi dr .. Ya tum tahliller hersey iyiyken de bı zamanı var işte Allah'ın nasibini bekliyoruz bakalım

Evet konuya çok vakıf olmayan insanlar, mesala yumurta spermle nasıl, hangi günler dölleniyor hiç bir bilgisi olmayan şak hamile kalıyor. Bizler sürekli araştırıyoruz, bu aslında iyi birşey ama dezavantajıda stres yaratması.Bilgilerimizden kaynaklanarak, gereken herşey tamam e neden olmuyor diye düşününce stres yapıyoruz, buna istinaden yazdığım birşeydi canım, fazla bilgi bazen acı veriyor.
Konu buydu Gereksiz06
Ama bu konuyu bilmesem bende senin gibi tepki gösterirdim kısaca yanlış anlaşılma diyelim bu duruma.

Valla senle aynı kafadayiz hiç yumurta nedir onu bile bilmeden hamile kalıyor bu karılar benimde çevremde herkes şak diye hemen hamile kalıyor evlenince belkide o yüzden takıntı yaptım ben

Valla senle aynı kafadayiz hiç yumurta nedir onu bile bilmeden hamile kalıyor bu karılar benimde çevremde herkes şak diye hemen hamile kalıyor evlenince belkide o yüzden takıntı yaptım ben
Evet canım malesef bizim durumumuz fazla bilmekten

Allah gönlüne göre versin canım. Sorunun ne ki 2 senede tüp bebeğe yonelmişsin
İlk gittim çikolata kisti var dedi doktor çocuk olmaz dedi hemen korktum birsuru araştırma yaptım falan sonra anladım ki çikolata kisti engel değilmiş gebeliğe sonra 1 sene her ay git gel yapa yapa jinekolok dedi ki artk senin buraya gelmek bişey degistirmiycek çok istiyorsan tüp bebek bölümüne yönlendiriyim seni yönlendirdi yum. Rezervim 0.44 çıktı ilk ölmek istedim ya okadar kötü oldumki bana menepoza giricen dediler net sonra macun kullanmaya başladım 6 ayda 0.44 den 1.10 a çıktı o arada tabi tüp bebek yapabilirsin rapor çıkar dedi doktor devlette birinci denemeyi yapmış bulundukkk

Bende doktorla 3 ay takip ettirdim boyutu iyi çatlama var felan de olmuyor. Klomen istedim özellikle rica minnet neyse yine bir şey yok. Olmuyor işte saldım şimdi. Ovulasyon testine geri döndüm. Ne kadar salmaksa! Doktora gidince bi ay 2 gün bi ay 3 gün bir ayda 9 gün adet oldum. Normalim 4 5 dir. Bu ay bıraktık doktor işini deyince 5 gün oldum. Bu sefer de yumurta pik olmadi:) aman dertler dertler

Kahveden sonra 1 saat geçti ovülasyon testi yapayım bi nasıl çıkacak bakalım

Evet canım malesef bizim durumumuz fazla bilmekten
Beni o tüp bebek bolumunde görenler diyodu senin bu yaşta ne işin var burdaa ama yaşla önemi yok benim yumurtalar 40 yaşında kadından daha kotuydu şuan düzenlediğini görünce doğal olcak diye hissederek hep ov testi yapmaya başladım

Çatlamadan sonra adetin 21. Günü progesteron testi yaptınmı canım sen? Yaptıysan sonuç ne çıktı?

Ya bak macunla bile ne kadar farketmis, hiç bırakma takviye vitaminleri bitkileri falan inşallah olur bu ne ki ne sorunlarla hamile kalanlar var

Ya bak macunla bile ne kadar farketmis, hiç bırakma takviye vitaminleri bitkileri falan inşallah olur bu ne ki ne sorunlarla hamile kalanlar var
Benim yedigimi kimse yemiyodur su yürüyüş iyi bakmaya çalışıyorum kendime hep ama eşim hiç bişey yapmıyor keçi boynuzu pekmezi icirdim iki gün yok bunun tadi güzel degl icemiyom dedi mideme dokunuyo dedi bıraktı öyle ne meyve sebze umursamaz onda bişey olmadığına okadar emin davranıyor ki bu beni çok üzüyor

Bakıldı mı ona da

Evet testin silik değil, Yarında ovülasyon testi yaptığında aynı dakikada çek bakalım canım silikleşmezse benim durumuma düşmeden takip edelim. Sen bu ay kür yapmışmıydın?
Kür yapmadım canım ama sıkıntı şu 4 gündür değerlendiremiyom adam iiten gelince uyup kalıyor saat 4 gibi tekrar ovu testi yapcam bakam nasıl çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…