- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Benim cevremde hiç istediği ay hamile kalabilen yok çünkü, ablam, kuzenlerim, teyzem vs epeyce bekleyen ve bircok yol deneyen, kürler vs kullanan insanlar hep, o yuzden az cok tahmin ediyodum hemen olmayacağını. Hormonlarda benim de sorun yoktu gerçi amh bakilmadi ama, ultrasonla öyle yuzeysel bi sekilde bakıp yumurtaliklarin tembel dedi bi dr .. Ya tum tahliller hersey iyiyken de bı zamanı var işte Allah'ın nasibini bekliyoruz bakalımSen yinede olayın bilincindeymişsin canım ya. Ben bekleneceğini hiç bilmiyordum, yapınca hemen olacak zannediyordum
Ben sadece 29-30 yaşlarında hala çocuk için tam anlamıyla müsait olmadığım için doktora gittim durumumu anlattım, doğurganlık sorunum olabilirmi diye testlere bakılmasını istedim sanırım amh testi yapmıştı, yumurta rezervime baktırdım çok iyi korkma hala uzatabilirsin demişti.
Evet konuya çok vakıf olmayan insanlar, mesala yumurta spermle nasıl, hangi günler dölleniyor hiç bir bilgisi olmayan şak hamile kalıyor. Bizler sürekli araştırıyoruz, bu aslında iyi birşey ama dezavantajıda stres yaratması.Bilgilerimizden kaynaklanarak, gereken herşey tamam e neden olmuyor diye düşününce stres yapıyoruz, buna istinaden yazdığım birşeydi canım, fazla bilgi bazen acı veriyor.Inşallah hiç ummadiginda hiç aaa hamileymişim dersiniz.
Benim bir arabam var borcun harcın içinde hani herkesin bir derdi varya bende 21 de evlendim şöyle 2 3 sene sonra olsun isterdim nasip böyleymiş rabbim en kısa sürede sağ sağlık hep diyorum ya herzaman
Canım biraz tanışan inan hiç alakası yok ayşe geçenlerde demisti konu çok ciddiydi ondan yazmadım hiç bisi takip etmeyen bilmeyenler vs cümle kurmuştu ondan yazdım belki ayşe hatırlar.
Mesela bende atanma konusunda mulakatslr girip benden bilgi alan hiç bisi bilmeyen şunlar bunalr hep kazaniryordu ben ne kadar hırs yaptıysam olmadı insanların çektiği açılar farklıdır kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur
Egerki öyle birşey hissettirdiysem özür dilerim
Allah gönlüne göre versin canım. Sorunun ne ki 2 senede tüp bebeğe yonelmişsinBen 2 senelik evliyim Eylül'de 2 doldu inanın 10 yıl geçmiş gibi stresteyim düşünün 2 senenin içine bide tüp bebek sigdirdim ahh ahh
Valla senle aynı kafadayiz hiç yumurta nedir onu bile bilmeden hamile kalıyor bu karılarEvet konuya çok vakıf olmayan insanlar, mesala yumurta spermle nasıl, hangi günler dölleniyor hiç bir bilgisi olmayan şak hamile kalıyor. Bizler sürekli araştırıyoruz, bu aslında iyi birşey ama dezavantajıda stres yaratması.Bilgilerimizden kaynaklanarak, gereken herşey tamam e neden olmuyor diye düşününce stres yapıyoruz, buna istinaden yazdığım birşeydi canım, fazla bilgi bazen acı veriyor.
Konu buyduGereksiz06
Ama bu konuyu bilmesem bende senin gibi tepki gösterirdimkısaca yanlış anlaşılma diyelim bu duruma.
Sende çok aceleci çıkmışsın kızBen 2 senelik evliyim Eylül'de 2 doldu inanın 10 yıl geçmiş gibi stresteyim düşünün 2 senenin içine bide tüp bebek sigdirdim ahh ahh
Evet canım malesef bizim durumumuz fazla bilmektenValla senle aynı kafadayiz hiç yumurta nedir onu bile bilmeden hamile kalıyor bu karılarbenimde çevremde herkes şak diye hemen hamile kalıyor evlenince belkide o yüzden takıntı yaptım ben
İlk gittim çikolata kisti var dedi doktor çocuk olmaz dedi hemen korktum birsuru araştırma yaptım falan sonra anladım ki çikolata kisti engel değilmiş gebeliğe sonra 1 sene her ay git gel yapa yapa jinekolok dedi ki artk senin buraya gelmek bişey degistirmiycek çok istiyorsan tüp bebek bölümüne yönlendiriyim seni yönlendirdi yum. Rezervim 0.44 çıktı ilk ölmek istedim ya okadar kötü oldumki bana menepoza giricen dediler net sonra macun kullanmaya başladım 6 ayda 0.44 den 1.10 a çıktı o arada tabi tüp bebek yapabilirsin rapor çıkar dedi doktor devlette birinci denemeyi yapmış bulundukkkAllah gönlüne göre versin canım. Sorunun ne ki 2 senede tüp bebeğe yonelmişsin
Bende doktorla 3 ay takip ettirdim boyutu iyi çatlama var felan de olmuyor. Klomen istedim özellikle rica minnet neyse yine bir şey yok. Olmuyor işte saldım şimdi. Ovulasyon testine geri döndüm. Ne kadar salmaksa! Doktora gidince bi ay 2 gün bi ay 3 gün bir ayda 9 gün adet oldum. Normalim 4 5 dir. Bu ay bıraktık doktor işini deyince 5 gün oldum. Bu sefer de yumurta pik olmadi:) aman dertler dertlerpikten sonra çatlama kabul edilen testi
gördükten sınra ben hiç devam etmedim. mesela gecen sene 11. gün pik görürdüm 12. gün silikleşirdi ama direk silik yani. şimdi temmuz ayından beri aşağıdaki gibi oluyoe, hangis sağlıklı bilmiyorum açıkcası yada ideali. bu aylardan birinse hatırlarsan 21. gün progesteron baktırmıştım. 32 çıkmıştı. ve doktor iyi
bir yumurtlama demişti. ama gene de değişen bişiy yok. gebelik oluşmuyor . şiödi bu ayki testleri aşağıya koyim görsel, bugün de yaparım sıvıya dikkat edip 4 gibi bakalım silikleşme ne durımda olacak ?
tamamen kendi iç güdüm yumurtların yeterince büyüp çatlamadığını düşünüyorum. döllencek boyuta ulaşmıyor bence bende pkoyum her iki overde de
Beni o tüp bebek bolumunde görenler diyodu senin bu yaşta ne işin var burdaa ama yaşla önemi yok benim yumurtalar 40 yaşında kadından daha kotuydu şuan düzenlediğini görünce doğal olcak diye hissederek hep ov testi yapmaya başladımEvet canım malesef bizim durumumuz fazla bilmekten
Çatlamadan sonra adetin 21. Günü progesteron testi yaptınmı canım sen? Yaptıysan sonuç ne çıktı?Bende doktorla 3 ay takip ettirdim boyutu iyi çatlama var felan de olmuyor. Klomen istedim özellikle rica minnet neyse yine bir şey yok. Olmuyor işte saldım şimdi. Ovulasyon testine geri döndüm. Ne kadar salmaksa! Doktora gidince bi ay 2 gün bi ay 3 gün bir ayda 9 gün adet oldum. Normalim 4 5 dir. Bu ay bıraktık doktor işini deyince 5 gün oldum. Bu sefer de yumurta pik olmadi:) aman dertler dertler
Ya bak macunla bile ne kadar farketmis, hiç bırakma takviye vitaminleri bitkileri falan inşallah olur bu ne ki ne sorunlarla hamile kalanlar varİlk gittim çikolata kisti var dedi doktor çocuk olmaz dedi hemen korktum birsuru araştırma yaptım falan sonra anladım ki çikolata kisti engel değilmiş gebeliğe sonra 1 sene her ay git gel yapa yapa jinekolok dedi ki artk senin buraya gelmek bişey degistirmiycek çok istiyorsan tüp bebek bölümüne yönlendiriyim seni yönlendirdi yum. Rezervim 0.44 çıktı ilk ölmek istedim ya okadar kötü oldumki bana menepoza giricen dediler net sonra macun kullanmaya başladım 6 ayda 0.44 den 1.10 a çıktı o arada tabi tüp bebek yapabilirsin rapor çıkar dedi doktor devlette birinci denemeyi yapmış bulundukkk
Benim yedigimi kimse yemiyodur su yürüyüş iyi bakmaya çalışıyorum kendime hep ama eşim hiç bişey yapmıyor keçi boynuzu pekmezi icirdim iki gün yok bunun tadi güzel degl icemiyom dedi mideme dokunuyo dedi bıraktı öyle ne meyve sebze umursamaz onda bişey olmadığına okadar emin davranıyor ki bu beni çok üzüyorYa bak macunla bile ne kadar farketmis, hiç bırakma takviye vitaminleri bitkileri falan inşallah olur bu ne ki ne sorunlarla hamile kalanlar var
Bakıldı mı ona daBenim yedigimi kimse yemiyodur su yürüyüş iyi bakmaya çalışıyorum kendime hep ama eşim hiç bişey yapmıyor keçi boynuzu pekmezi icirdim iki gün yok bunun tadi güzel degl icemiyom dedi mideme dokunuyo dedi bıraktı öyle ne meyve sebze umursamaz onda bişey olmadığına okadar emin davranıyor ki bu beni çok üzüyor
Sperm testi normal çıktı ama tüp bebekte yumurtalar döllenmeyince doktor ondan DNA hasar testi istedi eşinden kaynaklı olabilir dediBakıldı mı ona da
Kür yapmadım canım ama sıkıntı şu 4 gündür değerlendiremiyom adam iiten gelince uyup kalıyorEvet testin silik değil, Yarında ovülasyon testi yaptığında aynı dakikada çek bakalım canım silikleşmezse benim durumuma düşmedentakip edelim. Sen bu ay kür yapmışmıydın?
İnşallah yoktur bisey, hic sorun yokken bile hemen olmuyoSperm testi normal çıktı ama tüp bebekte yumurtalar döllenmeyince doktor ondan DNA hasar testi istedi eşinden kaynaklı olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?