• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkisini kullanma, bende hayıt başlayacam artık adet gelince 3 ay kullanacam bakalım, ben hiç takviye falan içmiyorum sadece d vit düşük çıktı birde c vit kullanıyom covit yüzünden bağışıklık iyi olsundiye, bakalım sanırım takviye folic bunlarıda kullanmaya başlamak gerek
Benm yumurtalıklar tembel oldugu için sürekli bi takviye bisey kullanmam gerekiyo gibi hissediyorum..bi bu ay kullanmamıştım onda da düzgün bir pik olmadı.. off bunaldım

Bugün ovu yaptım böyle çıktı, dün yaptığımda t çizgisi hiç yoktu belirsizdi. Adetime 11 gün var, dün yok bugün böyle sizce durum ne

Eklentiler

• IMG_20201101_142303.webp
    IMG_20201101_142303.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 52
Takviye olarak ne kullanıyorsun
İlk 2 ay bal tarçın çörekotu karışımı yedim. Bal polen yedim.
İncir yedim
Böğürtlen kökü suyu ictim (rahim duvarini güçlendirip bebeğin tutunmasini kolaylastiriyomus)
Gecen ay adetten yumurtlamaya kadar hayit otu ictim
Hacamat sülük yaptırdım.
İnofolic kullandim bir kutu.
Adet olunca da naturallen macuna baslicam. Bi yandan da "aslan pençesi+coban cantasi+civanpercemi bitkilerinden birer tutam karıştırıp demlenen bi kür var, onu yapsam fazla mi olur macunla diye düşünüyorum çünkü macunda aslan pençesi ve civanpercemi de var. Herseyden kullanmak istiyorum faydası olursa diye 😢

İlk 2 ay bal tarçın çörekotu karışımı yedim. Bal polen yedim.
İncir yedim
Böğürtlen kökü suyu ictim (rahim duvarini güçlendirip bebeğin tutunmasini kolaylastiriyomus)
Gecen ay adetten yumurtlamaya kadar hayit otu ictim
Hacamat sülük yaptırdım.
İnofolic kullandim bir kutu.
Adet olunca da naturallen macuna baslicam. Bi yandan da "aslan pençesi+coban cantasi+civanpercemi bitkilerinden birer tutam karıştırıp demlenen bi kür var, onu yapsam fazla mi olur macunla diye düşünüyorum çünkü macunda aslan pençesi ve civanpercemi de var. Herseyden kullanmak istiyorum faydası olursa diye 😢
Bal çörekotu kaçgün yedin, nezaman başlanıyor varmı günü, yoksa herhangi bir gündemi başlanıyor, birde c life mi ne millet onu yazmış burda ama güvenemedim para tuzağımı bilemedim

Bal çörekotu kaçgün yedin, nezaman başlanıyor varmı günü, yoksa herhangi bir gündemi başlanıyor, birde c life mi ne millet onu yazmış burda ama güvenemedim para tuzağımı bilemedim
Bal tarçın çörekotu kürü adetin 2. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar yeniyor her sabah 1 tatlı kaşığı yiyodum ben.
Macun da c life ve naturallen içerik olarak aynı sadece naturallen de ekstra olarak polen ve propolis var tabi kalitesi nasıldır ne oranda konmuştur bilmiyorum. Benim ablam c life kullanmıştı ama bi fayda görememisti. Ama sayfalarina bakarsan ve forumda da görürsün kullanıp fayda gören çok var bence denemeye deger. Bu ay aldim iki üç gün yedim sonra yumurtlama gördüm diye düşünerek bıraktım, adet olunca yeniden baslicam

Bal tarçın çörekotu kürü adetin 2. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar yeniyor her sabah 1 tatlı kaşığı yiyodum ben.
Macun da c life ve naturallen içerik olarak aynı sadece naturallen de ekstra olarak polen ve propolis var tabi kalitesi nasıldır ne oranda konmuştur bilmiyorum. Benim ablam c life kullanmıştı ama bi fayda görememisti. Ama sayfalarina bakarsan ve forumda da görürsün kullanıp fayda gören çok var bence denemeye deger. Bu ay aldim iki üç gün yedim sonra yumurtlama gördüm diye düşünerek bıraktım, adet olunca yeniden baslicam
Tm canım tşk ederim bilgilendirmen için

Benim ov testide iyice siliklesti dünden eser yok bembeyaz bata da az kaldı ümitler tükendi ☹️
Canım benimki hiç silikleşmedi de ne oldu sanki😒 bata kaç günün kaldı? yarın benim adet günüm, yarın evde olursam adet gününde lh hormonu nasıl olmuş diye lh testi yapacağım. Merak ediyorum acaba pik mi gösterecek.

Canım benimki hiç silikleşmedi de ne oldu sanki😒 bata kaç günün kaldı? yarın benim adet günüm, yarın evde olursam adet gününde lh hormonu nasıl olmuş diye lh testi yapacağım. Merak ediyorum acaba pik mi gösterecek.
3 gün kaldı benimde yoruldum artk her ay kırmızı görmekten ☹️eskiden adet oldum diye sevinirdim sağlıkliyim diye şimdi onu görmek istemiyorum ne garip

Bugün bir gebelik testi yaptım markası freely. İlk 10. Dakikasında çektim, Senin gözler iyiydi hafif bi pembeli var sanki ama testin altındaki/içindeki şeritin yansıması mı bu? Kolajlama yapmadım.
20201102_084435.webp

Bide ben bunlarla uğraşırken 1 aylık evli eltimin hamile olduğunu öğrenmek 🤦🏻‍♀️🙍Banada gel seni hocaya götürelim demeleri of
Onlara aç kitabı anlat gebelik öyle şak diye olmuyor, dünyada milyonlarca insanlar yıllarca çocuk için mücadele ediyor. Siz şanslıymışsınız ki hemen olmuş diyecen ne hocasının büyüsü ya, insanlar bi garip. Sıkma sen canını. Bak benim hiç bir sorun yok hatta herşeyin çok iyi dedi doktor ama 2 yıldan fazladır çabalıyorum olmuyor.
Zaten bu hamile kalmaya çalışırken etraftakilerin hepsinden ayrı bi ses çıkması insanı delirtiyor. Hiç tahammülüm yok o insanlara

Bugün bir gebelik testi yaptım markası freely. İlk 10. Dakikasında çektim, Senin gözler iyiydi hafif bi pembeli var sanki ama testin altındaki/içindeki şeritin yansıması mı bu? Kolajlama yapmadım.
Eki Görüntüle 2714280
Bende yaptim sinirle bu sabah göreyim boş olduğunu da artık takmiyim diye 🤣

Back
X