- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Benm yumurtalıklar tembel oldugu için sürekli bi takviye bisey kullanmam gerekiyo gibi hissediyorum..bi bu ay kullanmamıştım onda da düzgün bir pik olmadı.. off bunaldımİkisini kullanma, bende hayıt başlayacam artık adet gelince 3 ay kullanacam bakalım, ben hiç takviye falan içmiyorum sadece d vit düşük çıktı birde c vit kullanıyom covit yüzünden bağışıklık iyi olsundiye, bakalım sanırım takviye folic bunlarıda kullanmaya başlamak gerek
Takviye olarak ne kullanıyorsunBenm yumurtalıklar tembel oldugu için sürekli bi takviye bisey kullanmam gerekiyo gibi hissediyorum..bi bu ay kullanmamıştım onda da düzgün bir pik olmadı.. off bunaldım
İlk 2 ay bal tarçın çörekotu karışımı yedim. Bal polen yedim.Takviye olarak ne kullanıyorsun
Adete daha 11 gün varken bu bisey ifade etmez bence kafanı karıştırmaBugün ovu yaptım böyle çıktı, dün yaptığımda t çizgisi hiç yoktu belirsizdi. Adetime 11 gün var, dün yok bugün böyle sizce durum ne
Yani değerlendirmek gerekiyormu anlamadım, hoş en önemli günleri kaçırdım sanırımAdete daha 11 gün varken bu bisey ifade etmez bence kafanı karıştırma
Yumurtlamadan sonra da gün aşırı ilişki devam etmeli zaten. Önce de sonra daYani değerlendirmek gerekiyormu anlamadım, hoş en önemli günleri kaçırdım sanırım
Bal çörekotu kaçgün yedin, nezaman başlanıyor varmı günü, yoksa herhangi bir gündemi başlanıyor, birde c life mi ne millet onu yazmış burda ama güvenemedim para tuzağımı bilemedimİlk 2 ay bal tarçın çörekotu karışımı yedim. Bal polen yedim.
İncir yedim
Böğürtlen kökü suyu ictim (rahim duvarini güçlendirip bebeğin tutunmasini kolaylastiriyomus)
Gecen ay adetten yumurtlamaya kadar hayit otu ictim
Hacamat sülük yaptırdım.
İnofolic kullandim bir kutu.
Adet olunca da naturallen macuna baslicam. Bi yandan da "aslan pençesi+coban cantasi+civanpercemi bitkilerinden birer tutam karıştırıp demlenen bi kür var, onu yapsam fazla mi olur macunla diye düşünüyorum çünkü macunda aslan pençesi ve civanpercemi de var. Herseyden kullanmak istiyorum faydası olursa diye
Bal tarçın çörekotu kürü adetin 2. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar yeniyor her sabah 1 tatlı kaşığı yiyodum ben.Bal çörekotu kaçgün yedin, nezaman başlanıyor varmı günü, yoksa herhangi bir gündemi başlanıyor, birde c life mi ne millet onu yazmış burda ama güvenemedim para tuzağımı bilemedim
Tm canım tşk ederim bilgilendirmen içinBal tarçın çörekotu kürü adetin 2. Günü başlayıp yumurtlamaya kadar yeniyor her sabah 1 tatlı kaşığı yiyodum ben.
Macun da c life ve naturallen içerik olarak aynı sadece naturallen de ekstra olarak polen ve propolis var tabi kalitesi nasıldır ne oranda konmuştur bilmiyorum. Benim ablam c life kullanmıştı ama bi fayda görememisti. Ama sayfalarina bakarsan ve forumda da görürsün kullanıp fayda gören çok var bence denemeye deger. Bu ay aldim iki üç gün yedim sonra yumurtlama gördüm diye düşünerek bıraktım, adet olunca yeniden baslicam
Canım benimki hiç silikleşmedi de ne oldu sankiBenim ov testide iyice siliklesti dünden eser yok bembeyaz bata da az kaldı ümitler tükendi
3 gün kaldı benimde yoruldum artk her ay kırmızı görmektenCanım benimki hiç silikleşmedi de ne oldu sankibata kaç günün kaldı? yarın benim adet günüm, yarın evde olursam adet gününde lh hormonu nasıl olmuş diye lh testi yapacağım. Merak ediyorum acaba pik mi gösterecek.
Seni çok iyi anlıyorum. Sen kaç aydır deniyordun canım?3 gün kaldı benimde yoruldum artk her ay kırmızı görmekteneskiden adet oldum diye sevinirdim sağlıkliyim diye şimdi onu görmek istemiyorum ne garip
Ohoo çok denedim canım nerdeyse bir sene full denedim.Seni çok iyi anlıyorum. Sen kaç aydır deniyordun canım?
Evet pembe çizgi gene var canimBugün bir gebelik testi yaptım markası freely. İlk 10. Dakikasında çektim, Senin gözler iyiydi hafif bi pembeli var sanki ama testin altındaki/içindeki şeritin yansıması mı bu? Kolajlama yapmadım.
Eki Görüntüle 2714280
Onlara aç kitabı anlat gebelik öyle şak diye olmuyor, dünyada milyonlarca insanlar yıllarca çocuk için mücadele ediyor. Siz şanslıymışsınız ki hemen olmuş diyecen ne hocasının büyüsü ya, insanlar bi garip. Sıkma sen canını. Bak benim hiç bir sorun yok hatta herşeyin çok iyi dedi doktor ama 2 yıldan fazladır çabalıyorum olmuyor.Bide ben bunlarla uğraşırken 1 aylık evli eltimin hamile olduğunu öğrenmekBanada gel seni hocaya götürelim demeleri of
Bende yaptim sinirle bu sabah göreyim boş olduğunu da artık takmiyim diyeBugün bir gebelik testi yaptım markası freely. İlk 10. Dakikasında çektim, Senin gözler iyiydi hafif bi pembeli var sanki ama testin altındaki/içindeki şeritin yansıması mı bu? Kolajlama yapmadım.
Eki Görüntüle 2714280
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?