Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman belli bir bat yoksa döllenme ne zaman oldu bilemeyiz
Pik ne zaman oldu?
Düzensiz oluyosan piklere de çok güvenme
Atsana ovularına bana bakayım bi
Kacinci gun pik oldu? Gec olduysa cikmaya bilir testte.
IMG_20180728_125720.jpg
Bana kalırsa 16da pik oldu çıplak gözle ilk yaptığımda onlar daha koyuydu biz 16. Ve 17. Günü değerlendirdik 18.de evde değildim test yapamadım 19.silik çıktı 25-26 artış varmı diye baktım kimi bu yöntemle hamileliğini öğreniyomuş

Kızlar merhaba. Yeni katıldım aranıza. Mesajların hepsini okuyamıyorum kusura bakmayın. Bişey sorucam.. Ovülasyon testine ne zaman başlamak lazım? Bide eğer yumurta çatlamıyorsa yani bi sorun varsa ovü pik olmuyor dimi?

Kızlar merhaba. Yeni katıldım aranıza. Mesajların hepsini okuyamıyorum kusura bakmayın. Bişey sorucam.. Ovülasyon testine ne zaman başlamak lazım? Bide eğer yumurta çatlamıyorsa yani bi sorun varsa ovü pik olmuyor dimi?
Adet bitiminde başla ben öyle yaptım en garantisi canım

Walla bilmiyom kendimi kandırmakta istemiyom bat 1 ağustos elimde 1 tane hamilelik testi kaldı onuda yarın yapacam dayanamıycam herhalde bugün beklemek istedim yarın varsa daha belli olur herhalde

Evet kuzum koyulaşır :)

Canım yumurtlama düzensiz ya da olmuyor ise ovudan net sonuç alamazsın
Adet kaç günde bir olursun? Ona göre başlamak gerek

Canım yumurtlama düzensiz ya da olmuyor ise ovudan net sonuç alamazsın
Adet kaç günde bir olursun? Ona göre başlamak gerek

Normalde 30günde 5gün olurum ama bu ay 1hafta geciktim ve 3gün oldum. Yumurtlamanın düzensiz olup olmadığını bilmiyorum

Kaç gün yaptın canım? Bide pik olunca mi ilişki yaşamamız lazım? Bide ilk idrarınla mı yaptın?
İnternetten 30lu olarak aldım hergün bi tane ilk idrarla değil ikinci idrarla 2-3 saat sıvı alımı olmadan sulu meyveler yemeden o idrarla yaptım t çizgisi koyulaşınca testleri 3 saatte bi yapmaya başladım benim nasip olursa 2. Olucak o yüzden sadece pik günü ve ertesi günü değerlendirdim

Back