- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Evt düzenliyor hem.Adet olunca içmeye başla ben içiyorum şimdiHmm anladim maşallah o zaman o çizgiyeben yumurtlamada bile o kdar koyu görmedim benimde hayıt tohumu var evde içsem mi acaba adet söküyor mu
Adete 2 gün kala baktım anında ikinci çizgi fırladı koyulaştı hamileyim dedim hemen gittik doktora hamileydim gerçekten.Bu ay öyle olmayınca degilim dedim gerçekten de adet oldum
Ben daha olmadim kuzum 30 günde bir oluyorum şuan 2 gün gecti icsem miEvt düzenliyor hem.Adet olunca içmeye başla ben içiyorum şimdi
3 yıl oldu Can'ım ah :) Daha ne kadar etmiyim aceleİste bir vakti zamanı var bebislerinde biz aceleci davraniyoruz elimizde degil :)
E 2 kere olan hamilelikler düsük mü oldu canım3 yıl oldu Can'ım ah :) Daha ne kadar etmiyim acele
Damlattığın gibi ikinci çizgi hemen beliriyorsa işte o Zaman hamilesin demek.Sonradan belirip koyulaşıyorsa değilsin demekdemekki adete yakın koyu ise gebelik oluyor ama tam koyu olması gerekiyor değilmi
Damlattığın gibi ikinci çizgi hemen beliriyorsa işte o Zaman hamilesin demek.Sonradan belirip koyulaşıyorsa değilsin demek
Şubatta hamile olduğumu ögrendim 2 ay sonra boş gebelikten kürtaj oldum.Doktor korun Dedi 1 ay korunup dinlemedim doktoru yara olan taraftan yine hamile kaldım o tutunamayan düştü doktor da kızdı şimdi iyileşti orası şükür.Benim eşim de problem vardı yeni toparlıyor ondanE 2 kere olan hamilelikler düsük mü oldu canım
Anladim canim Rabbim insallah bir daha yasatmasin bu aciyi insallah tez zamanda saglikli bir bebisin gelir. Ben simdi bu hayit tohumunu iceyim miŞubatta hamile olduğumu ögrendim 2 ay sonra boş gebelikten kürtaj oldum.Doktor korun Dedi 1 ay korunup dinlemedim doktoru yara olan taraftan yine hamile kaldım o tutunamayan düştü doktor da kızdı şimdi iyileşti orası şükür.Benim eşim de problem vardı yeni toparlıyor ondan
Lh testi yapmış mıydın peki?Eger silikse iç çok faydası var onun.Ben daha olmadim kuzum 30 günde bir oluyorum şuan 2 gün gecti icsem mi
Yok canim yapmadim aksam gebelik yapicam Lh leri ziyan etmiyim bu ay lazimLh testi yapmış mıydın peki?Eger silikse iç çok faydası var onun.
Olur ama gebelik testi ilk idrar istiyorYok canim yapmadim aksam gebelik yapicam Lh leri ziyan etmiyim bu ay lazim
O zaman sabah yapayim ilk idrarlaOlur ama gebelik testi ilk idrar istiyor
Yap Can'ım inş istediğin sonucu alırsın :)))O zaman sabah yapayim ilk idrarla
Maalesef negatif cikti :)Yap Can'ım inş istediğin sonucu alırsın :)))
Hayırlısı olsun Can'ım denedikçe tutma şansı artıyor.Öbür ay devamMaalesef negatif cikti :)
Kuzum hayit tohumu kaç güne söktürür adetiHayırlısı olsun Can'ım denedikçe tutma şansı artıyor.Öbür ay devam
Ben içtim 1 saat sonra oldum.olasıya kadar da içebilirsin az az.Ben çaybardagının yarısı kadar içtim :)Kuzum hayit tohumu kaç güne söktürür adeti
Canım aktarcılardan mı aldın?Ben içtim 1 saat sonra oldum.olasıya kadar da içebilirsin az az.Ben çaybardagının yarısı kadar içtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?