- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
-
6 agustosta yaptim kuzum ama akşam bitane daha yaparim nolcak :)pardon canım ya yaptım demişsin bugün tekrar yapsan ya
Yok canim ya koca bi tek cizgisilik de olsa çıkmadımı bişey
Lh testine güvenin onda ikinci çizgi koyu değilse hamilelik yok demektir.Erken gebelik testinden daha güvenilir o.Canım benimde adet günüm bugün. Bende ovu testi yaptım bu ay ama istediğim koyuluyu yakalayamadım. Doğru düzgün değerlendiremedikte yatılı misafirim geldi 15günlük. Ama bugün hafif kasık ağrım olması lazımdı olmadı hala adet olamadım. Sabah test yaptım negatif. Erken gebelik testi alıcam bende
Ben hiç buna dikkat etmemiştim ondan mı koyuluğu yakalayamadım acabaOvulasyon testinde gerçek sonuç çıkması İçin ilk idrardan sonra uyuyamam gerekiyor.Hareket halinde ve uyanık olman gerekşyor bunlara dikkat etmelisin.
Lh testine güvenin onda ikinci çizgi koyu değilse hamilelik yok demektir.Erken gebelik testinden daha güvenilir o.
Ondandır tabiki uyuduğun için ilk idrar önerilmiyor E tekrar uyuyorsun ne değişti :)Ben hiç buna dikkat etmemiştim ondan mı koyuluğu yakalayamadım acaba
Evet ben o şekilde kullandım hep dogru çıktıgebelik testi olarak da kullanılabilirmi yani?
Hadi ya o kadar test boşuna gitti desene ama hep silikten koyuya gitti testlerimOvulasyon testinde gerçek sonuç çıkması İçin ilk idrardan sonra uyuyaman gerekiyor.Hareket halinde ve uyanık olman gerekşyor bunlara dikkat etmelisin.
Evet ben o şekilde kullandım hep dogru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?