Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Aynen galiba senin yumurtlama günün bugün baya koyulaşma var
Evet bugünleri değerlendiricem. Sonucuda artık Allah'a kalmış 🤲🏻 . Sende düzenli yap. Ben hiç beklemiyordum böyle olacağını. Buralardan hep herkesinkine bakıyordum falan ama diyodum belki ben böyle görmem. Gerçekten de çok net çıkıyormuş

Evet bugünleri değerlendiricem. Sonucuda artık Allah'a kalmış 🤲🏻 . Sende düzenli yap. Ben hiç beklemiyordum böyle olacağını. Buralardan hep herkesinkine bakıyordum falan ama diyodum belki ben böyle görmem. Gerçekten de çok net çıkıyormuş
Aynen bakalım bende koyulaşmayı gördüğüm anda değerlendiricem inşallah güzel sonuçlar alırız bu sefer bende 1 Nisan'da evliliğimin birinci senesini doldurdum inşallah sonucumuz güzel çıkarda paylaşırız burda ☺️🤩

Kızlar bişey sormak istiyorum şimdi ben polikistik overim var ikinci çocuğumu istiyorum aylardır olmuyor adetim düzenli olmadığı için yumurtlama günümü ovulasyon testi ile buldum bu ay ama yumurtlama gününden sonraki gün yapılan testin silik çıkması gerekiyor diye biliyorum ama bu gene koyu ve belirgin bu yumurta çatlamamis mi demek lütfen bilgisi olan varmı 6.nisan pik günü ama 7sinde koyu cikti
IMG_20220407_114359.jpg

Arkadaşlar bende ovulasyon testi yapıyorum biraz önce yaptığım test baya silik çıktı anlayamadım daha koyu çıkmasını bekliyorken böyle olması ne demek test mı bozuk sizce ?

Eklentiler

• IMG_20220408_122802.jpg
    IMG_20220408_122802.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba kızlar bende basladim bu ay bu testlere iki gundur onceki testlerime göre biraz daha koyu çıkıyor testlerim ama yumurtlama var mi yok mu anlayamadim anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar bende ovulasyon testi yapıyorum biraz önce yaptığım test baya silik çıktı anlayamadım daha koyu çıkmasını bekliyorken böyle olması ne demek test mı bozuk sizce ?
her gün aynı saatte yapman lazım ve 2 saat öncesinde sıvı tüketmemen lazım

X