- Konu Sahibi gulayse6378
-
Ayyy o şekerleme ya uyku degilOndandır tabiki uyuduğun için ilk idrar önerilmiyor E tekrar uyuyorsun ne değişti :)
Daha da koyu olacaktı belki dikkat etseydinHadi ya o kadar test boşuna gitti desene ama hep silikten koyuya gitti testlerim
Ayyy o şekerleme ya uyku degil
Valla kuzum gün icinde cok sıvı tükettigim icin bide cis tutamam hayatta 2 saat bana en kolay öyle geldi bende öyle yaptimDaha da koyu olacaktı belki dikkat etseydin
Hadi yaAzcık uyanık ol bari testten sonra yap şekerlemeyi Can'ım
Ben iki kez Ovulasyon testiyle hamile kaldım.2. Sini bundan 3 ay önce yaşadım göndereyim resmi.2 ay arayla iki kez hamile kalmıştım.Şubat ve mayısta hamile kaldım.Çift çizgi çıkınca hcg den baktım çıktı hemenne zaman yaptın peki testi canım
Daha mı koyu olmasi lazim hemen gelen çislemi yaptin yoksa bekledin mi sıvı almadanBu şekilde çıktı canım benim ovu testi kalmıştı elimde onuda yaptımEki Görüntüle 2031186
Dogru çıkması için tutmalısın Can'ım ya :) Valla deneme yanılmayla ögrendim ben 2 yıldır çözdümValla kuzum gün icinde cok sıvı tükettigim icin bide cis tutamam hayatta 2 saat bana en kolay öyle geldi bende öyle yaptim
Kuzum yumurtlama icin mi kullanmistin LHyi yoksa gebelik bakmak icin miBen iki kez Ovulasyon testiyle hamile kaldım.2. Sini bundan 3 ay önce yaşadım göndereyim resmi.2 ay arayla iki kez hamile kalmıştım.Şubat ve mayısta hamile kaldım.Çift çizgi çıkınca hcg den baktım çıktı hemen
Sıvı almadım canım 1 saat önce yapmıştımDaha mı koyu olmasi lazim hemen gelen çislemi yaptin yoksa bekledin mi sıvı almadan
Çok silik bu bende yeni adet oldum geçen gün baktım lh testine Azcık Silikti hamile degilim dedim hayıt suyu içtim hemen adet oldum.Gebelik testine gerek yok hiçBu şekilde çıktı canım benim ovu testi kalmıştı elimde onuda yaptımEki Görüntüle 2031186
E tabi ki öyle bak mesela benden senden ögrendim son 8 tane ovu testim kaldi kuzum neyse hasta olayimda bana yardimci olursun dedigin gibi kullanirimDogru çıkması için tutmalısın Can'ım ya :) Valla deneme yanılmayla ögrendim ben 2 yıldır çözdüm
Gebelik bakmak için canımKuzum yumurtlama icin mi kullanmistin LHyi yoksa gebelik bakmak icin mi
Ben iki kez Ovulasyon testiyle hamile kaldım.2. Sini bundan 3 ay önce yaşadım göndereyim resmi.2 ay arayla iki kez hamile kalmıştım.Şubat ve mayısta hamile kaldım.Çift çizgi çıkınca hcg den baktım çıktı hemen
Olur tabi tutunabilse çok işler başarıcam da tutunmuyor işte :)E tabi ki öyle bak mesela benden senden ögrendim son 8 tane ovu testim kaldi kuzum neyse hasta olayimda bana yardimci olursun dedigin gibi kullanirim
Hmm anladim maşallah o zaman o çizgiyeGebelik bakmak için canım
Adete 2 gün kala baktım anında ikinci çizgi fırladı koyulaştı hamileyim dedim hemen gittik doktora hamileydim gerçekten.Bu ay öyle olmayınca degilim dedim gerçekten de adet oldumadet olmadan birkaç gün öncemi adet zamanımı baktın canım koyı çizgi çıktıgında
İste bir vakti zamanı var bebislerinde biz aceleci davraniyoruz elimizde degil :)Olur tabi tutunabilse çok işler başarıcam da tutunmuyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?