• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİ KULLANİP HAMİLE KALANLAR Bİ GELİN ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu şekilde çıktı canım benim ovu testi kalmıştı elimde onuda yaptım IMG_9368.webp

ne zaman yaptın peki testi canım
Ben iki kez Ovulasyon testiyle hamile kaldım.2. Sini bundan 3 ay önce yaşadım göndereyim resmi.2 ay arayla iki kez hamile kalmıştım.Şubat ve mayısta hamile kaldım.Çift çizgi çıkınca hcg den baktım çıktı hemen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 139
Ben iki kez Ovulasyon testiyle hamile kaldım.2. Sini bundan 3 ay önce yaşadım göndereyim resmi.2 ay arayla iki kez hamile kalmıştım.Şubat ve mayısta hamile kaldım.Çift çizgi çıkınca hcg den baktım çıktı hemen
Kuzum yumurtlama icin mi kullanmistin LHyi yoksa gebelik bakmak icin mi

adet olmadan birkaç gün öncemi adet zamanımı baktın canım koyı çizgi çıktıgında

adet olmadan birkaç gün öncemi adet zamanımı baktın canım koyı çizgi çıktıgında
Adete 2 gün kala baktım anında ikinci çizgi fırladı koyulaştı hamileyim dedim hemen gittik doktora hamileydim gerçekten.Bu ay öyle olmayınca degilim dedim gerçekten de adet oldum

Back