• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİ KULLANİP HAMİLE KALANLAR Bİ GELİN ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aktarcılardan mı aldın?
Aynen kuzum. Ben geçen ay kullanmistim hayiti adetim gecikmisti. Adet oldugum gibi icmeye basladim 10 gün kadar ictim. Sonra tam gününde adet oldum. Hatta Temmuzun 10unda hormon testi yaptirdim herseyim güzel çikti doktor bir problem yok zamana birak olur dedi. Bende ovu kullandim iste bu ay. Ve yeniden adetim gecikti. Hani akso gibi adet belirtilerimde yok gögüslerim acirdi sivilcem cikardi gayet normalim sadece arada bi kasıklarıma sancı giriyo. Az önce bir fincan ictim hayıt tohumu

Ben içtim 1 saat sonra oldum.olasıya kadar da içebilirsin az az.Ben çaybardagının yarısı kadar içtim :)
Ben geçen ay kullanmistim hayiti adetim gecikmisti. Adet oldugum gibi icmeye basladim 10 gün kadar ictim. Sonra tam gününde adet oldum. Hatta Temmuzun 10unda hormon testiyaptirdim herseyim güzel çikti doktor bir problem yok zamana birak olur dedi. Bende ovu kullandim iste bu ay. Ve yeniden adetim gecikti. Hani akso gibi adet belirtilerimde yok gögüslerim acirdi sivilcem cikardi gayet normalim sadece arada bi kasıklarıma sancı giriyo. Az önce bir fincan ictim hayıt tohumu

Ben geçen ay kullanmistim hayiti adetim gecikmisti. Adet oldugum gibi icmeye basladim 10 gün kadar ictim. Sonra tam gününde adet oldum. Hatta Temmuzun 10unda hormon testiyaptirdim herseyim güzel çikti doktor bir problem yok zamana birak olur dedi. Bende ovu kullandim iste bu ay. Ve yeniden adetim gecikti. Hani akso gibi adet belirtilerimde yok gögüslerim acirdi sivilcem cikardi gayet normalim sadece arada bi kasıklarıma sancı giriyo. Az önce bir fincan ictim hayıt tohumu
Bu ay kullandın degil mi Ovulasyon testi?

Aynen canim 8 temmuzda adet oldum iste 12 temmuz bitti. bittikten sonra kullanmaya başlamıştım ovu testini
Hangi gün pozitif çıkmıştı alt alta koymuyor musun testleri?Yumurtlama gününü net belirlediysen 14 gün sonrası olursun ya da hmailesin

Bende henüz adet olamadım canım 7 temmuz adet başlangıcım ovu testi kullandım yumurtam 26 temmuz çatladı. 32 günde bir adrt oluyorum ama hala adet olamadım 1 gün gecikti. Normalde hep gününde olurdum. Ama negatif çıktı test. Ya geç döllenme var yada adetim gecikecek diye düşünüyorum. Bikaç gün daha bekleyeyim ona göre bende başlarım

Bende henüz adet olamadım canım 7 temmuz adet başlangıcım ovu testi kullandım yumurtam 26 temmuz çatladı. 32 günde bir adrt oluyorum ama hala adet olamadım 1 gün gecikti. Normalde hep gününde olurdum. Ama negatif çıktı test. Ya geç döllenme var yada adetim gecikecek diye düşünüyorum. Bikaç gün daha bekleyeyim ona göre bende başlarım
9 veya 10 una geliyor adet tarihin Can'ım.Gelmezse 2 3 gün test yap mıtlaka

Canım adet tarihim takvimim programında 8 ağustosu gösteriyor. Bikaç gün daha beklicem gelmezse test yapıcam tekrar bakalım :KK51:
26 sı Ovulasyon gününse üzerine 15 ekle o tarih adet tarihindir.O programlar yanlış.Bu ay 20. Gün yumurtlama olmuş adetinde 34.günde olacak yani

26 sı Ovulasyon gününse üzerine 15 ekle o tarih adet tarihindir.O programlar yanlış.Bu ay 20. Gün yumurtlama olmuş adetinde 34.günde olacak yani
Bakalım tutucak mı :KK16: benim her ay hiç şaşmadı hep takvimle tutmuştu bakalım bu ay senin dediğim gün mü olcak Yani bugün olmam gerekiyor 34. Gün :KK51:

Bakalım tutucak mı :KK16: benim her ay hiç şaşmadı hep takvimle tutmuştu bakalım bu ay senin dediğim gün mü olcak Yani bugün olmam gerekiyor 34. Gün :KK51:
Evet 9. Veya 10. Agustos gözüküyor bende.Ama inşallah olmazsın sürpriz oluverir.Bekle bakalım.Agrın sızın yoksa da çok iyi

Evet 9. Veya 10. Agustos gözüküyor bende.Ama inşallah olmazsın sürpriz oluverir.Bekle bakalım.Agrın sızın yoksa da çok iyi
İnşallah canım ağrım sızım yok şimdilik gündüz olr mu bilmem ama inşallah olmaz :KK51: buarada ders çalışıyorum demişsine sınava mı hazırlanıyosun :KK16:

Kuzum hemen hemen auni dertten muzdaribiz belirtin var mi :)

Back