- 29 Aralık 2017
- 542
- 168
- 33
- 34
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Benimde üsttekiler 2 tanesi erken gebelik testi alttaki ovulasyon bu sabah yaptım sizce bende hamilemiyim erken gebelik testi var la yok arası çok silikOvulasyon testim bu kizlar yorumlarısınız Eki Görüntüle 2032145
Benimde üsttekiler 2 tanesi erken gebelik testi en alttaki ovulasyon testim yarın adet olmam lazım sizce hamilemiyim üsttekiler varla yok gibiOvulasyon testim bu kizlar yorumlarısınız Eki Görüntüle 2032145
canım merak ettim adet oldun mu bugün ?Benimde üsttekiler 2 tanesi erken gebelik testi en alttaki ovulasyon testim yarın adet olmam lazım sizce hamilemiyim üsttekiler varla yok gibi
Olmadım daha akşamı bekliyorum bakalım hayırlısı inşallahcanım merak ettim adet oldun mu bugün ?
bugün bidaha ovulasyon testi yaptın mı canım iyice koyulaşmış mı acaba ?Olmadım daha akşamı bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah
Sabah yaptım aynı renk çıktı ikiside nekadar soğru bilmiyorumbugün bidaha ovulasyon testi yaptın mı canım iyice koyulaşmış mı acaba ?
canım ikisi de aynı renkse büyük ihtimalle hamilesin inşallah öyledir canım allah hayırlısı ile nasip eder :)Sabah yaptım aynı renk çıktı ikiside nekadar soğru bilmiyorum
Amin kuzucum hepimizin gönlüne göre versin RABBİM RABBİM OL derse olur inşallah haber vericem hepinize banada dua edincanım ikisi de aynı renkse büyük ihtimalle hamilesin inşallah öyledir canım allah hayırlısı ile nasip eder :)
inşallah canım yaaa güzel haberlerini bekliyoruzAmin kuzucum hepimizin gönlüne göre versin RABBİM RABBİM OL derse olur inşallah haber vericem hepinize banada dua edin
Üsttekiler gebelik testi 2 tanesi alttaki ovulasyon testi ama hiç bir belirti de yok beklemekten başka çarem yokAmin kuzucum hepimizin gönlüne göre versin RABBİM RABBİM OL derse olur inşallah haber vericem hepinize banada dua edin
aynen canım biraz daha bekle bazen adetin 1 gün bile gecikse idrar testinde çıkmaya biliyormuş geç döllenmeden dolayıÜsttekiler gebelik testi 2 tanesi alttaki ovulasyon testi ama hiç bir belirti de yok beklemekten başka çarem yok
Testler yanılttı bu gün hastalandım bu ayda kısmet değilmişaynen canım biraz daha bekle bazen adetin 1 gün bile gecikse idrar testinde çıkmaya biliyormuş geç döllenmeden dolayı
olsun canım umutsuzluğa kapılma olucak sadece sabretmemiz laızm allah ol desin yeter ki olurTestler yanılttı bu gün hastalandım bu ayda kısmet değilmiş
Ovulasyon değilde gebelik testi denesen üstüne görmüş olabilir misin iki gün geldi dedinya bir önceki döneminde tutmuş olabilirmiKızlar adetim biteli 3 gün oldu ovulasyon testine başladım 2 gündür ve 2.Günü böyle ikinci çizginin belirgin olması normalmi ? Sizce bukadar kısa sürede yumurtlama başlamış olabilirmi daha öncede gebelik bekliyordum erkenden regl oldum 21. Günde geldi şaşırdım bitti iki gün sürdü şimdi bu normalmi bilen varmı bakarmısınız resme
Yumurtanız çatlayacakMerhaba arkadaşlar ilk defa bu ay ovü testi yapıyorum. Bittiğinden beri yaptım hep silik ya da yoktu. Bugün böyle çıktı yorumlar öısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?