Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım 2. Çizgi 1. Çizgiyle aynı koyulukta çıktıgında 12-36 saat içinde birliktelik gerekiyor. Ama 2. Cizgi belirip açık renkse test negatif sayılıyor. Ama ben yinede o teste güvenemeyip tarihleri geçirmemek için 2 gunde 1 şeklinde çabalamaya devam ediyorum cok mutsuzum

gayet aktiftiniz kızlar, dünde hiç yazan olmadı, bugünde... hepiniz hamile kaldınız da şoktata mısınız yoksa

19. bugun. 2.çizgi hala biraz silik bu daha yumurtlamadım mı demek oluyo???
Ne zaman yumurtlucam ben dün beraber olduk bugun de denesek mi yoksa es mi geçsek bi akıl verir misiniz...

Eklentiler

• 20160319_124317-1.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bende bugün 16. Gün testini yapcaktım ama yapamadım, sabah gaz sancısı ve idrarda yanma sürekli idrar varmış hissiyle uyandım. Çok canım sıkıldı daha çift çizgiyi yakalayamadan sanırım idrar yollarından hasta oldum. Malesef bu ayda boşa geçti gibi görünüyor Akşam yapcam ama testi muhakak

Ben testimi yeniledim. Bu sefer silikleşmişti çizgi. Şimdi dün mü yumrtladımacaba yoksa sabah mı.. umarım yakalamışızdır

Ben testimi yeniledim. Bu sefer silikleşmişti çizgi. Şimdi dün mü yumrtladımacaba yoksa sabah mı.. umarım yakalamışızdır
cnm fotosunu bi atar mısın benimkiyle benzesiyomu ona bakcam tam koyulaşmadan silindi

benimde 15. gün dündü 12-13-14 e göre çok silik bence yumurtlama geçti kızlar
M Miss06
Kızlar dolacak böyle bilmiyorum adet döngüsüne göre yumurtlama tarihinde hiç daha belirgin çizgi çıkmadı 5li paketin bitti bi daha da devam etmedim teste çünkü çok soralım bozuldu zaten bugün 17. Gün artık geçti bu ay da moralim sıfır artık teste bakıp beklentiye duşmicem veren Allah ne zaman tutacağı belli olmaz ama bu süreçte de psıkolojimiz bozuluyor ( bi de madem hiç çizgi çıkmaması , az çıkması ya da eşite yakın cıkması hep negatif neden bi süre koyu olup sonra azalıyor ki mantığı ne (((

Arkadâslar moralinizj bozmayin hemen.testleri itina ile yaparsaniz gercekten dogru sonuclar veriyor. Testler, akinti takibi hatta ayni anda birde doktora giderseniz tam hangi gun yumurtlama gerceklesceini bilirsiniz. Bende aylarca denedim 37haftalik hamileyim suan.ovulasyon testi gercekten super bi buluş

Ahu ne güzel biz de görürüz inşallah o günleri
ben 10_14 günlerde kullandım bi paket test onda da ilk 3 gün eşite yakın son 2 gün ise daha äz belirgin çıktı aşırı demoralize oldum mi adet dönüme göre (28gün) yumurtlama tarihi 14, gün olmasına rağmen en az belirginliği o gün gördüm ve test yapmayı bıraktım ne zaman yumurtlıcam bilmiyorum belki de hiç yumurtlamıyorumdur ((( 6 aylık evliyim ve bu ay 3, denenemiz oluyor

cnm fotosunu bi atar mısın benimkiyle benzesiyomu ona bakcam tam koyulaşmadan silindi

Attım cnm. 19 yazan bugun 10da 19/2 yazan 14:00da
Bu durumda benimki hiç tam koyu olmadan açıldı...
Yani ben 18.günde yumurtladım herhalde.
Ya da böle silik olunca yumrta çatlamamış mı oluyo acaba
Çünkü 14.gün dra gittiğimde yumurtayı gördü...

Eklentiler

• 20160319_212600-1.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 70
Canım belkide 12.günde yumurtladın. O günlerde çalıştıysan bozma moralini inşallah tutmuştur.
Bende hiç koyu yakalayamadım günlerdir testi yapıyorum... umarım çalışmalar işe yarar..

Canım belkide 12.günde yumurtladın. O günlerde çalıştıysan bozma moralini inşallah tutmuştur.
Bende hiç koyu yakalayamadım günlerdir testi yapıyorum... umarım çalışmalar işe yarar..
O sıralar yaptık evet inşallah bakalım yine belli olur regl dönemi Allah hepimizin gönlüne göre versin kafaya takmak kötü gerçekten (

Ya kizlar sabah saatlerinde 10dan sonra yapin diyordu , bugun sinirlenip yapmadim az once aklima takildi yapiyim dedim hic bir cizgi belirmedi bi seferde bu nasil is ben anlamadim. Cok fazla su icmistim ondan mi acaba. Kullanim klavuzunda en az 2 saat once sivi tuketimi minumum olmali yaziyirdu horman idrara gecmesi icin yine kafamda deli sorular Bende testi filan boşverip biz boşa geçirmeyelim bu önemli günleri

Şimdi baktım ama benimkilerin çoğu sarı olmuş bekledikçe sanırım. (8 tane yaptım bugune kadar)

Çok su içtiğin için olabilir cnm bence

Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin cnm.
Bişe sorucam denediğiniz zaman tuttuğunda bişeler hissedebiliyor musun?
Çünkü ben her hissettiğim şey için (kasıkta dolgunluk, sık idrar gelmesi vs) acaba tuttu mu diye düşünüyorum ama bişe hissedilebiliyo mu bilmiyorum ilk günlerde

Kızlar tam koyulaşmadan 2.çizginin neredeyse tamamen kaybolması ne anlama geliyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…