Canım 2. Çizgi 1. Çizgiyle aynı koyulukta çıktıgında 12-36 saat içinde birliktelik gerekiyor. Ama 2. Cizgi belirip açık renkse test negatif sayılıyor. Ama ben yinede o teste güvenemeyip tarihleri geçirmemek için 2 gunde 1 şeklinde çabalamaya devam ediyorum cok mutsuzumbir yerde okudum çift çizgi olduğunda değil ertesi gün yumurtlama oluyor bi sonraki günde yumurta çatlıyor yazıyordu. sizler çift çizgiyi gördüğünüzde bi beraber oldunuz?
diğer hesaba göre çatladığı günüde yakalamak için 3 gün üst üste gerekli o da sperm kalitesini bozuyormuş nasıl olacak
Ben de aynindertten muzdaribim..7.gunden beri yapiyorum yok yok yok...
Bugun yaptigim test asagida[/QUOTE
önceki günlerinin fotosunu da atar mısın yumurtlamış olabilirsin
cnm fotosunu bi atar mısın benimkiyle benzesiyomu ona bakcam tam koyulaşmadan silindiBen testimi yeniledim. Bu sefer silikleşmişti çizgi. Şimdi dün mü yumrtladımacaba yoksa sabah mı.. umarım yakalamışızdır
M Miss06benimde 15. gün dündü 12-13-14 e göre çok silik bence yumurtlama geçti kızlar
Ahu ne güzel biz de görürüz inşallah o günleriArkadâslar moralinizj bozmayin hemen.testleri itina ile yaparsaniz gercekten dogru sonuclar veriyor. Testler, akinti takibi hatta ayni anda birde doktora giderseniz tam hangi gun yumurtlama gerceklesceini bilirsiniz. Bende aylarca denedim 37haftalik hamileyim suan.ovulasyon testi gercekten super bi buluş
cnm fotosunu bi atar mısın benimkiyle benzesiyomu ona bakcam tam koyulaşmadan silindi
Canım belkide 12.günde yumurtladın. O günlerde çalıştıysan bozma moralini inşallah tutmuştur.Ahu ne güzel biz de görürüz inşallah o günleri
ben 10_14 günlerde kullandım bi paket test onda da ilk 3 gün eşite yakın son 2 gün ise daha äz belirgin çıktı aşırı demoralize oldum mi adet dönüme göre (28gün) yumurtlama tarihi 14, gün olmasına rağmen en az belirginliği o gün gördüm ve test yapmayı bıraktım ne zaman yumurtlıcam bilmiyorum belki de hiç yumurtlamıyorumdur((( 6 aylık evliyim ve bu ay 3, denenemiz oluyor
O sıralar yaptık evet inşallah bakalım yine belli olur regl dönemi Allah hepimizin gönlüne göre versin kafaya takmak kötü gerçektenCanım belkide 12.günde yumurtladın. O günlerde çalıştıysan bozma moralini inşallah tutmuştur.
Bende hiç koyu yakalayamadım günlerdir testi yapıyorum... umarım çalışmalar işe yarar..
Ya kizlar sabah saatlerinde 10dan sonra yapin diyordu , bugun sinirlenip yapmadim az once aklima takildi yapiyim dedim hic bir cizgi belirmedi bi seferde bu nasil is ben anlamadim. Cok fazla su icmistim ondan mi acaba. Kullanim klavuzunda en az 2 saat once sivi tuketimi minumum olmali yaziyirdu horman idrara gecmesi icin yine kafamda deli sorular Bende testi filan boşverip biz boşa geçirmeyelim bu önemli günleriCanım belkide 12.günde yumurtladın. O günlerde çalıştıysan bozma moralini inşallah tutmuştur.
Bende hiç koyu yakalayamadım günlerdir testi yapıyorum... umarım çalışmalar işe yarar..
Attım cnm. 19 yazan bugun 10da 19/2 yazan 14:00da
Bu durumda benimki hiç tam koyu olmadan açıldı...
Yani ben 18.günde yumurtladım herhalde.
Ya da böle silik olunca yumrta çatlamamış mı oluyo acaba
Çünkü 14.gün dra gittiğimde yumurtayı gördü...[/QUOTE
Cnm 18 yada 19. Gun de çatlamış bence baya belirgin olmuş çünkü.
Birde birşey sormak istiyorum en belirgin olduğu günlerde iç kısmı biraz sarımsı olmuyor mu?
Ya kizlar sabah saatlerinde 10dan sonra yapin diyordu , bugun sinirlenip yapmadim az once aklima takildi yapiyim dedim hic bir cizgi belirmedi bi seferde bu nasil is ben anlamadim. Cok fazla su icmistim ondan mi acaba. Kullanim klavuzunda en az 2 saat once sivi tuketimi minumum olmali yaziyirdu horman idrara gecmesi icin yine kafamda deli sorular Bende testi filan boşverip biz boşa geçirmeyelim bu önemli günleri
Arkadâslar moralinizj bozmayin hemen.testleri itina ile yaparsaniz gercekten dogru sonuclar veriyor. Testler, akinti takibi hatta ayni anda birde doktora giderseniz tam hangi gun yumurtlama gerceklesceini bilirsiniz. Bende aylarca denedim 37haftalik hamileyim suan.ovulasyon testi gercekten super bi buluş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?