benimde senin gibi gebelik mnegatif ovilasyon pozitif regli günüm yarın bu ayda yok yaniKimse yokmu kızlar??
Adet oldum kizlar bu ayda hayallerim yikildi ovulasyon testlere aldanmayim sonu husran oluyor ..hakimizda hayirlisi
Benim de bat bugün 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti. Bugün yapmadım ve ateşim 37. Ama tekrar test yapmaya korkuyorum olsa 2 gün önce çıkardı diye düşünüyorumhayırlısı olsun canım benim. bat dündü benimde dün gebelik testi yaptım negatif adet olmayı bekliyorum çarşambaya kadar olmazsam kan tahliline gidecem inşaallaahhh olmam ve sonuç pozitif çıkar :) bi yanım hala umutlu ya hayırlısı bakalım.
hayırlısı olsun canım yaa vardır inş. ikimizde de bebiş ne diyelim.Benim de bat bugün 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti. Bugün yapmadım ve ateşim 37. Ama tekrar test yapmaya korkuyorum olsa 2 gün önce çıkardı diye düşünüyorum
Amin canım sen ne zaman tekrar test yapcanhayırlısı olsun canım yaa vardır inş. ikimizde de bebiş ne diyelim.
Amin canım sen ne zaman tekrar test yapcan
bende bal ve nohut unu kullandım bol incir bakalım kısmet
benimde 14. Gün normalde 28 günlük adet döngüsünde bugün olması beklenir yumurtlamanın aslında ama bugün testte hiç bi çizgi olmayınca şaşırdım. Başka konu başlığında bi arkds yumurtlama dönemin bitmiş bugün dedi gerçekten bittiyse şaşırdım açıkçası 14. Vünde yumurtlamanın bitmesine
Merhba cnm bana da değişik geldi, bugün 15. Günüm şimdi geldim eve test yaptım 2. Çizgi görünmüyor bile ama ilk 3 testte 1. Çizgiye yakındı şimdi ne demek oluyor bu yumurtlama bitti mi yoksa daha başlamadı mı anlamadım yani ;(
Bugün banada aynısı oldu yani 14. Günümde 13. Günümden daha belirsiz bir çizgi çıktı. Çok canm sıkıldı ayrıntılı okudugımda tamamen belirgin olmayan bir çizgi yoksa digerlerinin hepsi negatif sayılıyor. Demekki vakti daha gelmemiş diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumMerhba cnm bana da değişik geldi, bugün 15. Günüm şimdi geldim eve test yaptım 2. Çizgi görünmüyor bile ama ilk 3 testte 1. Çizgiye yakındı şimdi ne demek oluyor bu yumurtlama bitti mi yoksa daha başlamadı mı anlamadım yani ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?