Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Adet oldum kizlar bu ayda hayallerim yikildi ovulasyon testlere aldanmayim sonu husran oluyor ..hakimizda hayirlisi

Adet oldum kizlar bu ayda hayallerim yikildi ovulasyon testlere aldanmayim sonu husran oluyor ..hakimizda hayirlisi

hayırlısı olsun canım benim. bat dündü benimde dün gebelik testi yaptım negatif adet olmayı bekliyorum çarşambaya kadar olmazsam kan tahliline gidecem inşaallaahhh olmam ve sonuç pozitif çıkar :) bi yanım hala umutlu ya hayırlısı bakalım.

Benim de bat bugün 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti. Bugün yapmadım ve ateşim 37. Ama tekrar test yapmaya korkuyorum olsa 2 gün önce çıkardı diye düşünüyorum

Benim de bat bugün 2 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti. Bugün yapmadım ve ateşim 37. Ama tekrar test yapmaya korkuyorum olsa 2 gün önce çıkardı diye düşünüyorum
hayırlısı olsun canım yaa vardır inş. ikimizde de bebiş ne diyelim.

Amin canım sen ne zaman tekrar test yapcan

bilmiyorum yaa şimdi gitsem mi diyorum eriniyorum :) çarşambaya kaadar bekleyim olmazsam ogün yaptırayım diyorum bi taraftanda kararsızım yani :)

Merhabalar,

adetimin 19.günündeyim...geçen günlerde yaptığım testlern fotoğrafını ekliyorum aşağıya..en koyu(ki yeteriince koyu değil)gördüğüm günü ve ertesi günü değerlendirdim..koyu günün ardından 2gün kasığ ağrısı ve şeffaf akıntım oldu..Sanırım bu testleri kullanmayı beceremedim ya da yumurtlamadım..

Fikriniz var mı?

Eklentiler

• test.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 106
A Asiy2 bu sabah regl oldum ben

Hayrlı zamanda gelsin inşallahhh...

Benim hikayemi anlatayım canım;

ilk evliliğimi 19 yaşımda yaptım sorunlu bir evlilikti ilk günden beri ve bebek istemiyordum hiç..bütün doğum kontrol yöntemleri bana savaş açmış gibi hiçbirini kullanamadım,eski eşim deli gibi çocuk istediğinden hamile kalmam kaçınılmaz oldu ve 21 yaşımda anne oldum..7,5yıl sonra boşandım,boşanmamın üzerinden 12 yıl sonra hayatımın en doğru kararı eşimle evlendim(geçtiğimiz kasım ayında)herşey hamdolsun çok iyi gidiyordu ve ve bu aşkı eşimin çocuğu olmadığı ve çocuklara olan aşırı düşkünlüğü de eklenince,bebekle perçinlemek istiyorduk.Balayında 6gün erken regli oldum.Sikluslarım gayet düzenliyken nihak stresine bağladım..Aralık ayında reglim gelmek bilmedi,1-2-3gün "menapoza giriyorum"stresi yaşamaya başladım çünkü 39 yaşımdayım..4.gün gebelik testinde belli belirsiz 2.çizgiyi gördüğümde Allaha teşekkür ettik iki gözümüz iki çeşme..
önceden planlanmış bir yurtdışı gezimiz olmasa doktora hemen gitmeyi düşünmüyordum açıkçası,iyi hadi gideyim uçak yolculuğu sorun olur mu bakalım dedim..
Gittiğimizde sat a göre 6haftalık ultrasona göre 5 haftalıktım,stresli,bol gözyaşılı,dualı,umutlu bekleyişimiz umudumuz haftalarca sürdü..
8.haftada (30 ocakta) nihayet bebeğimin yavaş da olsa kalp atışını gördük,kontrollerimizin rutini haftalıktı..sonraki hafta yine kontrole gittiğimizde direnememişti ve durmuştu..O gün alındı ciğerimin bir kısmı,o gün ilk evladımdan dolayı yıllardır kanayan yaram oluk oluk kanadı..

şimdi hasretle umutla sağlıklı bebeğimin beni seçmesini bekliyorum ve bir kez daha eminim ki Yaradan "ol" demeden olmuyor bizler aracıyız..

Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin beraberinde bana da

Sevgilerimle :)

surelab ovulasyon testi kullanıyorum 2. çizgi hep silik diğerine göre.yumurtlamıyor muyum?
ateş ölçüyorum onda da belli değil napıcam kızlar

arkadaşlar merhaba, kk yı uzun süredir takip ediyorum fakat üye olarak yeni katıldım aranıza ,
ovulasyon testi kullanıyorum , 1,2,4,5. günler takip ettim 1.2. 4. günlerde 2. çizgi 1. çizgi kadar yoğun çıkmadı ama yakındı, fakat 5. gün testini bugün yaptım ve 2. çizgi hiç çıkmadı ne demek oluyor bu ? yardımcıı olabilir misiniz tesekkürler

Bende bugun ovilasyon testi kullanmaya basladim adetimin ilk gununden sayinca bugun 13. Gunu oluyor ikinci cizgi silik cikti, yarin tekrar yapcam. O cizgiler belirgin degilken iliskin olmustur insallah. Bende cok bilgi sahibi degilim biri aydinlatir insallah M mocha06

benimde 14. Gün normalde 28 günlük adet döngüsünde bugün olması beklenir yumurtlamanın aslında ama bugün testte hiç bi çizgi olmayınca şaşırdım. Başka konu başlığında bi arkds yumurtlama dönemin bitmiş bugün dedi gerçekten bittiyse şaşırdım açıkçası 14. Vünde yumurtlamanın bitmesine

Ben zannetmiyorum yumurtalama döneminin bittigine , o günler arasında ilişki olduysa rahat ol bence spermlerin canlı kalma süresi uzun oldugu için ümitsizlige kapılmamak lazım M mocha06

Ben zannetmiyorum yumurtalama döneminin bittigine , o günler arasında ilişki olduysa rahat ol bence spermlerin canlı kalma süresi uzun oldugu için ümitsizlige kapılmamak lazım M mocha06
Merhba cnm bana da değişik geldi, bugün 15. Günüm şimdi geldim eve test yaptım 2. Çizgi görünmüyor bile ama ilk 3 testte 1. Çizgiye yakındı şimdi ne demek oluyor bu yumurtlama bitti mi yoksa daha başlamadı mı anlamadım yani ;(

Bugün banada aynısı oldu yani 14. Günümde 13. Günümden daha belirsiz bir çizgi çıktı. Çok canm sıkıldı ayrıntılı okudugımda tamamen belirgin olmayan bir çizgi yoksa digerlerinin hepsi negatif sayılıyor. Demekki vakti daha gelmemiş diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…