Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhba cnm bana da değişik geldi, bugün 15. Günüm şimdi geldim eve test yaptım 2. Çizgi görünmüyor bile ama ilk 3 testte 1. Çizgiye yakındı şimdi ne demek oluyor bu yumurtlama bitti mi yoksa daha başlamadı mı anlamadım yani ;(
benimde 15. gün dündü 12-13-14 e göre çok silik bence yumurtlama geçti kızlar

yumurtlama sorunum olmamasına rağmen .güne kadar çift çizgiyi görmedim...12.günde silik 2.çizgiyi gördüm sonrasında da daha da azalarak neredeyse sıfır düzeyine geriledi.
Adetime 5gün var,son kez bugün tekrar yapacağım

yumurtlama sorunum olmamasına rağmen .güne kadar çift çizgiyi görmedim...12.günde silik 2.çizgiyi gördüm sonrasında da daha da azalarak neredeyse sıfır düzeyine geriledi.
Adetime 5gün var,son kez bugün tekrar yapacağım
Bende suan 15. Gun testini yaptim yine silik yine silik cizgi iyice gerilmeye basladim bu nedir ya

Bende suan 15. Gun testini yaptim yine silik yine silik cizgi iyice gerilmeye basladim bu nedir ya

Ben de aynindertten muzdaribim..7.gunden beri yapiyorum yok yok yok...
Bugun yaptigim test asagida

Eklentiler

• 20160318_115224.jpg
    20160318_115224.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 97
Ben de aynindertten muzdaribim..7.gunden beri yapiyorum yok yok yok...
Bugun yaptigim test asagida
Adet dongum 29 gun bende hastaligim basladigi gunden itibaren 13.gun yapmaya basladim sonuc bendede agni. Internetten yumurtlama tarihi hesapladigimda net tafih yarin gorunuyor. Yarin birdaha bakcam bakalim.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    16,8 KB · Görüntüleme: 91
Adet dongum 29 gun bende hastaligim basladigi gunden itibaren 13.gun yapmaya basladim sonuc bendede agni. Internetten yumurtlama tarihi hesapladigimda net tafih yarin gorunuyor. Yarin birdaha bakcam bakalim.

Benim de döngüm 28-29du hep ve yumurtlamamda hiç sorun yoktu..30ocakta kürtaj oldum 27 gün sonra gecikmeden adet oldum..ne olur ne olmaz diye 7.günde testi yapmaya başladım ama sağlıklı sonucu alamadım :(
resmen psikolojimi bozdu bu durum yaa

22.günde bu kadar koyu çizgi normal mi acaba?2gün evvel neredeyse çizgi bile yoktu..Allak bullak oldum vallahi ya

merhaba bana da fikir verir misiniz. ov.testini ilk bu ay kullanıyorum. adetin 5.günü klomen başladım 5 gün içtim. 14. gün dr baktığında 1.8-1.9 mm gördü yumurtamı. bende o günden beri testi kullanıyorum ama çizgi hep silik. bu arada iki gündür tüm yumurtlama belirtilerini hissediyorum ağrı akıntı vs. bugun 5. testi yaptım kesin pozitif artık bu kadar ağrı var kasıgımda dedim ama yine silik sizce durum nedir? birazdan resmini koymaya çalışıcam testin

Bugun 18.günüm ilk defa bu kadar koyulukta sizce bugun beraber olmalı mıyım, günaşırı olayını düşündüğüm için hesaplar şaşacak diye korkuyorum

Eklentiler

• 20160318_121937-1.jpg
    20160318_121937-1.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 74
birde test bekledikçe koyulaşıyor. ama içinde 10 dk dan sonrası geçerli değil diyor. şuan bile resmini çektiğimden daha koyu anlayamadım :(

merhaba bana da fikir verir misiniz. ov.testini ilk bu ay kullanıyorum. adetin 5.günü klomen başladım 5 gün içtim. 14. gün dr baktığında 1.8-1.9 mm gördü yumurtamı. bende o günden beri testi kullanıyorum ama çizgi hep silik. bu arada iki gündür tüm yumurtlama belirtilerini hissediyorum ağrı akıntı vs. bugun 5. testi yaptım kesin pozitif artık bu kadar ağrı var kasıgımda dedim ama yine silik sizce durum nedir? birazdan resmini koymaya çalışıcam testin
Bende 3 gundur yapiyorum bu testi benimde ilk kullanisim bendede hep silik, 2 gunde bir rutin iliskiye devam ediyorum testte cizgiyi bekleyip yumurtlama donemini kacirmaktan cok korktum bence sende boyle yapmalisin cunku test cok canimi sikti.

Bende 3 gundur yapiyorum bu testi benimde ilk kullanisim bendede hep silik, 2 gunde bir rutin iliskiye devam ediyorum testte cizgiyi bekleyip yumurtlama donemini kacirmaktan cok korktum bence sende boyle yapmalisin cunku test cok canimi sikti.
birde test bekledikçe koyulaşıyor. ama içinde 10 dk dan sonrası geçerli değil diyor. şuan bile resmini çektiğimden daha koyu anlayamadım :KK43:
Testteki 2. Cizgideki renk kopkoyu cikana kadar bisey ifade etmiyor diye biliyorum, 1. Cizgi kadar koyu degilse her ne renkte olursa olsun negatif suan tekrar okudum kullanma klavuzunu ve ilk 5 dk sonucu degerlendirin 30dk sonra ki sonuçları degerlendirmeyin yazıyor

14.gün koyu olup 15.gün açıklaşması lazım sizin ama
Hiç koyulaşma olmadı daha 13.günden beri aynı bugun 15. Gün, internette yumurtlama tarihi hesapladıgımda yarın görünüyor bidaha bakcam yarın bakalm yine koyulaşmazsa napcam bilmiyorum , bide bende prolaktin yüksekligi vardı 2. Ayım tedavi olalı artık pskljm bozulmak üzere

Benim de döngüm 28-29du hep ve yumurtlamamda hiç sorun yoktu..30ocakta kürtaj oldum 27 gün sonra gecikmeden adet oldum..ne olur ne olmaz diye 7.günde testi yapmaya başladım ama sağlıklı sonucu alamadım :KK43:
resmen psikolojimi bozdu bu durum yaa

22.günde bu kadar koyu çizgi normal mi acaba?2gün evvel neredeyse çizgi bile yoktu..Allak bullak oldum vallahi ya
Bu testle gebelik öğrenenler bile var acaba öyle bir durummı var diyecegim ama saçma geldi biraz bilemiyorum bende

Bu testle gebelik öğrenenler bile var acaba öyle bir durummı var diyecegim ama saçma geldi biraz bilemiyorum bende
Kimisinde ovulasyon testi hamilelik varsa koyu oluyor fakat kişinin bünyesiyle alakalı bi durum benim bi koyu çıkıyor bi açık çıkıyor 48. Gün bugün kiminde silik oluyor ama hamile...belli olmuyor yani

evet ben de kaçırmaktan korkuyorum. bugun denicem eğer yarın koyu rengi yakalarsam üst üste demeyip tekrar denicem mecbur

bir yerde okudum çift çizgi olduğunda değil ertesi gün yumurtlama oluyor bi sonraki günde yumurta çatlıyor yazıyordu. sizler çift çizgiyi gördüğünüzde bi beraber oldunuz?
diğer hesaba göre çatladığı günüde yakalamak için 3 gün üst üste gerekli o da sperm kalitesini bozuyormuş nasıl olacak :(

Back