benimde 15. gün dündü 12-13-14 e göre çok silik bence yumurtlama geçti kızlarMerhba cnm bana da değişik geldi, bugün 15. Günüm şimdi geldim eve test yaptım 2. Çizgi görünmüyor bile ama ilk 3 testte 1. Çizgiye yakındı şimdi ne demek oluyor bu yumurtlama bitti mi yoksa daha başlamadı mı anlamadım yani ;(
Bende suan 15. Gun testini yaptim yine silik yine silik cizgi iyice gerilmeye basladim bu nedir yayumurtlama sorunum olmamasına rağmen .güne kadar çift çizgiyi görmedim...12.günde silik 2.çizgiyi gördüm sonrasında da daha da azalarak neredeyse sıfır düzeyine geriledi.
Adetime 5gün var,son kez bugün tekrar yapacağım
Bende suan 15. Gun testini yaptim yine silik yine silik cizgi iyice gerilmeye basladim bu nedir ya
Adet dongum 29 gun bende hastaligim basladigi gunden itibaren 13.gun yapmaya basladim sonuc bendede agni. Internetten yumurtlama tarihi hesapladigimda net tafih yarin gorunuyor. Yarin birdaha bakcam bakalim.Ben de aynindertten muzdaribim..7.gunden beri yapiyorum yok yok yok...
Bugun yaptigim test asagida
Sizin adet döngünüz kaç gün peki koyulaşmaya başlıyor gibiBen de aynindertten muzdaribim..7.gunden beri yapiyorum yok yok yok...
Bugun yaptigim test asagida
Bende cevap veriyim soruya adet dongum 29 gun kac gun koyulasmaya basliyoru anlamadim kanama koyulasmasi miSizin adet döngünüz kaç gün peki koyulaşmaya başlıyor gibi
Adet dongum 29 gun bende hastaligim basladigi gunden itibaren 13.gun yapmaya basladim sonuc bendede agni. Internetten yumurtlama tarihi hesapladigimda net tafih yarin gorunuyor. Yarin birdaha bakcam bakalim.
Bende 3 gundur yapiyorum bu testi benimde ilk kullanisim bendede hep silik, 2 gunde bir rutin iliskiye devam ediyorum testte cizgiyi bekleyip yumurtlama donemini kacirmaktan cok korktum bence sende boyle yapmalisin cunku test cok canimi sikti.merhaba bana da fikir verir misiniz. ov.testini ilk bu ay kullanıyorum. adetin 5.günü klomen başladım 5 gün içtim. 14. gün dr baktığında 1.8-1.9 mm gördü yumurtamı. bende o günden beri testi kullanıyorum ama çizgi hep silik. bu arada iki gündür tüm yumurtlama belirtilerini hissediyorum ağrı akıntı vs. bugun 5. testi yaptım kesin pozitif artık bu kadar ağrı var kasıgımda dedim ama yine silik sizce durum nedir? birazdan resmini koymaya çalışıcam testin
14.gün koyu olup 15.gün açıklaşması lazım sizin amaBende cevap veriyim soruya adet dongum 29 gun kac gun koyulasmaya basliyoru anlamadim kanama koyulasmasi mi
Bende 3 gundur yapiyorum bu testi benimde ilk kullanisim bendede hep silik, 2 gunde bir rutin iliskiye devam ediyorum testte cizgiyi bekleyip yumurtlama donemini kacirmaktan cok korktum bence sende boyle yapmalisin cunku test cok canimi sikti.
Testteki 2. Cizgideki renk kopkoyu cikana kadar bisey ifade etmiyor diye biliyorum, 1. Cizgi kadar koyu degilse her ne renkte olursa olsun negatif suan tekrar okudum kullanma klavuzunu ve ilk 5 dk sonucu degerlendirin 30dk sonra ki sonuçları degerlendirmeyin yazıyorbirde test bekledikçe koyulaşıyor. ama içinde 10 dk dan sonrası geçerli değil diyor. şuan bile resmini çektiğimden daha koyu anlayamadım
Hiç koyulaşma olmadı daha 13.günden beri aynı bugun 15. Gün, internette yumurtlama tarihi hesapladıgımda yarın görünüyor bidaha bakcam yarın bakalm yine koyulaşmazsa napcam bilmiyorum , bide bende prolaktin yüksekligi vardı 2. Ayım tedavi olalı artık pskljm bozulmak üzere14.gün koyu olup 15.gün açıklaşması lazım sizin ama
Bu testle gebelik öğrenenler bile var acaba öyle bir durummı var diyecegim ama saçma geldi biraz bilemiyorum bendeBenim de döngüm 28-29du hep ve yumurtlamamda hiç sorun yoktu..30ocakta kürtaj oldum 27 gün sonra gecikmeden adet oldum..ne olur ne olmaz diye 7.günde testi yapmaya başladım ama sağlıklı sonucu alamadım
resmen psikolojimi bozdu bu durum yaa
22.günde bu kadar koyu çizgi normal mi acaba?2gün evvel neredeyse çizgi bile yoktu..Allak bullak oldum vallahi ya
Kimisinde ovulasyon testi hamilelik varsa koyu oluyor fakat kişinin bünyesiyle alakalı bi durum benim bi koyu çıkıyor bi açık çıkıyor 48. Gün bugün kiminde silik oluyor ama hamile...belli olmuyor yaniBu testle gebelik öğrenenler bile var acaba öyle bir durummı var diyecegim ama saçma geldi biraz bilemiyorum bende
Bende 3 gundur yapiyorum bu testi benimde ilk kullanisim bendede hep silik, 2 gunde bir rutin iliskiye devam ediyorum testte cizgiyi bekleyip yumurtlama donemini kacirmaktan cok korktum bence sende boyle yapmalisin cunku test cok canimi sikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?