Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba,

bugünü ve yarını değerlendirmelisiniz..Yumurta yarın çatlayacaktır ve yarın ancak akıntınız olur

ne zaman yumurtladınız yanı çalıştınız dıye sormak ıstemıstım :) hani test zamanı geldi mi,baktınız mı dıye

benim yarın adet tarihim canım..heyecanla bekliyor adet olmayayım diye dua ediyorum..
adetimin 10.günü itibariyle gün aşırı ilişkiye dikkat etmeye çalıştım,yumurtlama testinden net pozitifi göremedim

ay inşallah olmazsınız. bende net hiç göremedim ama gün aşırı yaptıysanız yakalamışsınızdır dıye düşünüyorum.
benim daha 10 günüm fln var.. beklemek cok zor geliyor

Moralini bozma daha çok yeni panik yapmana gerek yok.otomatik hesaplayicilara bakma sen.tahmini tarih o.vucudunu tepkilerini iyi tani.akinti takibi cok onemli testle birlikte tam sonuc vetiuor.bende 28 gunde bi oluyorm ama ovuladyon hep 13.gunde herceklesiyor.14 degil yani.hatta bi kac defa 12. Gunde bile oldu.onun icin testletini hep ayni saatte.sivi tuketmeden diger aylarla kardolastirarak yorumla.en garantiside bi tip merkezine git yumurta takibi yaptimak istefigini soyleyebilrsin

ay inşallah olmazsınız. bende net hiç göremedim ama gün aşırı yaptıysanız yakalamışsınızdır dıye düşünüyorum.
benim daha 10 günüm fln var.. beklemek cok zor geliyor

inşallaaaahhhhhhhh canım inşallahh

dünün spermleri içinde geziniyorlar cnm bence bugün boş geçin ve kaliteli spermlerle yarın tekrar umarım 15 gün sonra güzel haberini alırız.

degerlendirdik cnm

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu cikti demistim ya ilaclarim baya iyi yapti beni. Ama bugun oglenden beri inanilmaz basim donuyor midem bulaniyor kafami kaldiramiyorum ve sag kasigimda cok agri var boyle bi yan etkisi varmidir ki, ilaclari ilk kullandigim gun de bile boyle olmamisti Fikri olan varmi

selam kızlar ben dün ovulasyon da çift çizgiyi gördüm öğlen 12 di ,akşamını değerlendirdik bugün aynı saatte yaptım silikleşmiş ama eşim mesaiye kalcak bugün yapamıcaz yarın olcak yine sizce yarın geç olur mu?
Gerçi doktorlar da gün aşırı öneriyor..

Olsun canim yarin yaparsin sorun olmaz bence

Inşallah canım bu ay hsg çekildim boş geçmek istemedim 2 ilişki olmuş olcak Rabbim istedikten sonra tek ilişkiyle bile oluyor gerçi.
Hsg zor muydu bende cektirmeyi dusunuyorumda, bende prolaktin yuksekligi cikti ilac kullandim bu ay 2. Ayim hormonumun duzelmis haliyle bebek yaptıgımız o yuzden doktor cok erken diye cektirmek istemiyor

Hsg zor muydu bende cektirmeyi dusunuyorumda, bende prolaktin yuksekligi cikti ilac kullandim bu ay 2. Ayim hormonumun duzelmis haliyle bebek yaptıgımız o yuzden doktor cok erken diye cektirmek istemiyor
Aleti yerleştirirken biraz açıyor onun dışında iyi geçti sıkma kendini acımaz ,1 yıl olmayanlar için öneriyor doktorlar biraz daha bekle benimde prolaktinim 35 ama bu ay ilaç falan kullanmadım Rabbim yüzümüzü tez güldürsün

Bende hsg çektirdim. Kendim çok korktuğun için anestezi ile olmak istedim. 10-15 dk fln sürdü hemen ayıldım. Sonrasında da hiç ağrım olmadı. Eğer korkuyorsanız anesteziyi önerebilirim ben çok stres yapmıştım.

Çektirirsem anasteziyşle çektircem zaten çok korkuyorum ama daha dur diyorşar bekliyorum bakalım

Benimde 50 cıktı prolaktinim 1 ay ilaç kullandım düştü, gecen ay hastalamımca hemen yine baktırdım yükselmemişti. Bu ayıda tam degerlendiremedik idrar yolları enfsynu oldum antibiyotik filan kullanıyorum Ne zaman gelcek bebiş çok merak ediyorum

Hayırlısı canım ya hsg den sonra ilaç kullanmadım enfeksiyondan korkuyorum bende doktor ilaç vermedi banada

Iyiyim cnm cok sukur, daha bisey yok bu ay umudumda yok hastalanmayi bekliyorum 2nisan gibi hastalanirim sen ne durumdasin var mi bi degisiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…