Canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz bizde bilemedik noldugunuKızlar tam koyulaşmadan 2.çizginin neredeyse tamamen kaybolması ne anlama geliyor??
Eğer KK bulamadıysa cevabı yoktur bu sorunun:)Canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz bizde bilemedik noldugunu
1 hafta tatil yapınca 1 hafta sonrasındada hastalanırım bu ayda bebek işleri hayal oldu deseneEğer KK bulamadıysa cevabı yoktur bu sorunun:)
İtiraf ediyorum KK ya çoğu kadın doğum uzmanından fazla güveniyorum
İdrar yolu na gelince ilaç kullanmadıysan bence sorun olmaz ama sadece fazla acı çekersin bence.
Bu arada gördüğünüz gibi hiç tam köyü olmadı
Siz ne zamandir dusunuyorsunuz ne kadatlik evlisinizBenim de hep boyle cikti..tedbiri elden birakmamak icin en koyu gordugum gunler iliskiye dikkat ettim..
Allah saglikli evlatlar nasib etsin insallahh
Siz ne zamandir dusunuyorsunuz ne kadatlik evlisiniz
Benim de hep boyle cikti..tedbiri elden birakmamak icin en koyu gordugum gunler iliskiye dikkat ettim..
Allah saglikli evlatlar nasib etsin insallahh
benimde böyle tam koyu çıkmadan 20. güne geldim yumurtlamadım mı acık renkli oluncada yumurtluyor muyuz anlamadım.adetime bir hafta var ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor, göğüslerim şiş, ateşim hep sabit hiç yumurtlamada anlaşılmadıLütfen fikir versin kafam karma karışık oldu
19 sabah köyü çıktı o.sonra açık çıkınca yumurtlama geçti sandım. Bugün yani 20.gün öylesine yaptım nasılsa geçti diye ama yine köyü
namaz lazım benim
Ne kadar oldu yumurtlama döneminden sonra? Ben çok merak ediyorum nolcak. Haftasonu erken gebelik testi yapmayı bile düşünüyorum :) kasıklarım ağrısa acaba hamile miyim diyorum :)
Kızlar selamm. Bir sorum olacak fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Dün yumurtlama testim pozitif cıktı yani aslında 10 dkda pozitife cok yakın çıktı çok az bir farkla. Ama 13. Dkda baya 2 çizgide eşitti, pozitif kabul ettim ve bugunun ilk saatleri olacak şekilde geceyi değerlendirdik. Ama sanırım asıl pozitif olan gün bugündü. 5. Dkda pozitifi yakaladım tam olarak. Fakat dünü değerlendirdiğim için bu geceyide değerlendirmek sperm açısından iyi değil diye biliyorum. Ama grnelde herkes pozitif çıkan gün ve ertesi günü değerlendirerek gebe kalmıs. Ne yapsam bilemedim, bugün mü olsa yarın mı, ya da hem bugün hem yarın üstüste 3 gün olacak şekilde devammı etsek. Fikirlerinizi paylaşmanız beni mutlu eder.şimdiden teşekkrler
ben hiç tam koyu rengı yakalayamadım. akıntımın arttığı günlerde yumurtlamsımdır dıye düşünerek çalıştım inşallah tutmuştur. siz çalışmalara devam ettiniz mi o ara. ettiyseniz belkide sizde yakalamışsınızdır(inşallah) bu arada benım adet döngüm 30 31 gun olduğu ıcın 14 beım ıcı geçerli gün değilbenimde böyle tam koyu çıkmadan 20. güne geldim yumurtlamadım mı acık renkli oluncada yumurtluyor muyuz anlamadım.adetime bir hafta var ama kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor, göğüslerim şiş, ateşim hep sabit hiç yumurtlamada anlaşılmadı
ne zaman yumurtladınız yanı çalıştınız dıye sormak ıstemıstım :) hani test zamanı geldi mi,baktınız mı dıyecanım sorunu tam anlayamadım
valla ben özellikle erken gebelik testi falan yapmadım,çünkü sonuç olumsuz olsa çok üzüleceğim böylece umutlanmaya devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?