Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Cvp icin tskler ama 1 ayda 2 kez yumurtlama olurmu adet dongum 28 gun 13 gunumde ovulasyonda cift cizgiyi yakaladim zaten bu ekledim ovulasyon testim adetime 2 gun kala yapildi

kızlar benımde bata 3 gün var ovilasyon testim böyle çıktı uff beklemek ne kadar zor

Eklentiler

• 20160312_111213.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 87
4 saat sıvı tüketilmeyecek
2 saat idrara çıkılmayacak
Doğru muyum?
ikisini karıştırıyorum hep.

Mrb kızlar bende ilk defa ovulasyon testine başladım genelde 29.gün adet olurum bu gün 16. günüm 14.gün silikti ilişki oldu 15.gün eşit sayılır ilişki olmadı 16.gün yine silikti ilişki düşünüyorum bu akşam sizce hamile kalma şansım varmı yorumlarsanız sevinirim

Kızlar kimse yokmu???
Canm ben burda yazılanları okumuştum kiminin ovulasyon testi hep pozitif çıkıyor bir bakıyor hamile kiminin pozitif çıkmasına ragmen adet oluyor net birşey yok yani bu konuda benim 6ay önce hamilelik geçirdim 3 aylık öldü hamile oldugumu adetime 4gün varken gebelik idrar testiyle öğrenmiştim varsa çıkıyor yani ama geç döllenme olabilir işşallah hamişsindir

Kizlar mrblar bende polistik over hastasiyim adet düzensizliği var malesef bu yüzden yumurtlama günümü takip edemiyorum benim gibi olup ovülasyon testiyle hamile kalan var mi lütfen yardımcı olunnn

Kızlar banada yorum yapın lütfen 21.gün lh testi 13.gün ovulasyon oldu ama çizgi hiç kaybolmadi sizce neden ya durum ne baya 1 hafta var

Eklentiler

• PhotoGrid_1457799849256.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 139
Kizlar mrblar bende polistik over hastasiyim adet düzensizliği var malesef bu yüzden yumurtlama günümü takip edemiyorum benim gibi olup ovülasyon testiyle hamile kalan var mi lütfen yardımcı olunnn
canım eğer bebek ıstıyorsan bence hiç vakit kaybetme dr git. Bende düüzensizimdir senin gibi kendim evdr ovulasyon testi yaptım aynı senin gibi oldu ikinci çizgi hiç gitmedi ama tutmadı belkide çatlamadı bilemiyorum. Şuan dr gidiyorum klomen+çatlatma iğnesi vuruldum yarın bat bekliyorum bakalım tuttumu tutmadımı bakacaz. Dr kontrolunde takip bence daha sağlıklı ama yinede sen bilirsin.

Canim doktora gittim bana aşılama önerdi aslında tam yaptiracaktim o ay nasip olmadi biz gibi pco olup hamile kalanlar var Rabbim büyük bizlerede nasip eder inşallah sen daha önce aşılama yada baska tedavi denedin mi ?

Canım ozaman yumurtlamissin ama ya yumurtam döllenmesi yada yumurtam catlamadi
Merhaba yumurtlama olup da catlama olmayınca mi çizgi kaybolmuyor bende 2.çizgi hep vardı ve hep koyu klomen kullandım bu ay ondan mı diye düşündüm ama 13.gün az da olsa yumurtlama sıvısı geldi çok azdı ama vardı kafam çok karışık

Canim doktora gittim bana aşılama önerdi aslında tam yaptiracaktim o ay nasip olmadi biz gibi pco olup hamile kalanlar var Rabbim büyük bizlerede nasip eder inşallah sen daha önce aşılama yada baska tedavi denedin mi ?
hayır olmadım bu ay ilk kez denedik. Ve sabah test yaptım negatif olmadı galiba yine moralim çok bozuldu

Kızlar bana yardımcı olun ltfen yarın adet günüm ovulasyon testin pozitif. Gebelik testin negatif. Bugün sefaf akinti icinde bir nokta kırmızı kan geldi. Başka yok yanı adet değil ne olabilir. Yardım edin lütfen bilginiz varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…