Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı seninki gibi. Adet olmayı bekliyorum artık ümidimi kestim. Adet olunca da doktora gidicem bu ayKizlar bir sorum olacak adetime 2 gun kaldi benimde ovulasyon testim pozitif gebelik testimse negatif
Benimde senin 2. Cizgiden biraz silik çıktı bat gunumdeyim bende merak ediyorumKizlar bir sorum olacak adetime 2 gun kaldi benimde ovulasyon testim pozitif gebelik testimse negatif
Kizlar adete 1 gun var ovulssyon testim boyleKizlar bir sorum olacak adetime 2 gun kaldi benimde ovulasyon testim pozitif gebelik testimse negatif
Canm ben burda yazılanları okumuştum kiminin ovulasyon testi hep pozitif çıkıyor bir bakıyor hamile kiminin pozitif çıkmasına ragmen adet oluyor net birşey yok yani bu konuda benim 6ay önce hamilelik geçirdim 3 aylık öldü hamile oldugumu adetime 4gün varken gebelik idrar testiyle öğrenmiştim varsa çıkıyor yani ama geç döllenme olabilir işşallah hamişsindirKızlar kimse yokmu???
hayırlısı olsun canım inş. Hamişsindir benimde bat yarın sabah gebelik testi yapıcam dua edin hamiş oluyumm inşaalllaahhhKizlar adete 1 gun var ovulssyon testim boyle
canım eğer bebek ıstıyorsan bence hiç vakit kaybetme dr git. Bende düüzensizimdir senin gibi kendim evdr ovulasyon testi yaptım aynı senin gibi oldu ikinci çizgi hiç gitmedi ama tutmadı belkide çatlamadı bilemiyorum. Şuan dr gidiyorum klomen+çatlatma iğnesi vuruldum yarın bat bekliyorum bakalım tuttumu tutmadımı bakacaz. Dr kontrolunde takip bence daha sağlıklı ama yinede sen bilirsin.Kizlar mrblar bende polistik over hastasiyim adet düzensizliği var malesef bu yüzden yumurtlama günümü takip edemiyorum benim gibi olup ovülasyon testiyle hamile kalan var mi lütfen yardımcı olunnn
Canim doktora gittim bana aşılama önerdi aslında tam yaptiracaktim o ay nasip olmadi biz gibi pco olup hamile kalanlar var Rabbim büyük bizlerede nasip eder inşallah sen daha önce aşılama yada baska tedavi denedin mi ?canım eğer bebek ıstıyorsan bence hiç vakit kaybetme dr git. Bende düüzensizimdir senin gibi kendim evdr ovulasyon testi yaptım aynı senin gibi oldu ikinci çizgi hiç gitmedi ama tutmadı belkide çatlamadı bilemiyorum. Şuan dr gidiyorum klomen+çatlatma iğnesi vuruldum yarın bat bekliyorum bakalım tuttumu tutmadımı bakacaz. Dr kontrolunde takip bence daha sağlıklı ama yinede sen bilirsin.
Merhaba yumurtlama olup da catlama olmayınca mi çizgi kaybolmuyor bende 2.çizgi hep vardı ve hep koyu klomen kullandım bu ay ondan mı diye düşündüm ama 13.gün az da olsa yumurtlama sıvısı geldi çok azdı ama vardı kafam çok karışıkCanım ozaman yumurtlamissin ama ya yumurtam döllenmesi yada yumurtam catlamadi
hayır olmadım bu ay ilk kez denedik. Ve sabah test yaptım negatif olmadı galiba yine moralim çok bozulduCanim doktora gittim bana aşılama önerdi aslında tam yaptiracaktim o ay nasip olmadi biz gibi pco olup hamile kalanlar var Rabbim büyük bizlerede nasip eder inşallah sen daha önce aşılama yada baska tedavi denedin mi ?