cevabı merak ediyorumcevap vercek olan varmı? :)
cevap vercek olan varmı? :)
Dünü degerlendirdim, spermin kalitesini acisindan yarini mi beklesem diyorumkesinlikle yakalamışsın tatlım 48 saatin değerlendirilmesi lazım
28.02 bat 9 günüm var 10,13,15 günleri değerlendirdim sadece döllenme olmuşsa belirti 09 gün önceden başlarmı bunu merak ediyorumA
Adetim gecmeden test yapabilrsin. Ama erken gebelik testleri 4 gun oncesine kadar yapilabiliyor. Belirtileri hamilelik beklentisi icinde olunca kendinde buluyorsun. Nacizane tavsiyem adetini beklemen
Belirti kişiden kişiye değişiyor ancak biz ne dersek diyelim daha rahime yerlesmeden bunu anlamamız imkansiz. Zaten yaklaşık 6 gun suruyor rahime yerlesmesi eee hcg hormonuda bir iki gun sonra kanda olculecek duzeyde sagilaniyor. Yani zaten kanda 8 gunden idrardada 10.gunden itibaren cikiyor. Her halukarda bu sureyi beklemek lazim daha erkeni mumkun degil. Belirti dedigimiz agrilar zaten yumurtlamadan sonra meydana gelen agrilar bir sure devam ediyor bu surecte en onemli olan stres yapmamak sakince beklemek.cevap vercek olan varmı? :)
Dunu degerlendirdim senin tavsiyeni dinleyerek, yumurtlamayi kacirmamak icin.spermin kalitesini acisindan yarini mi beklesem mi diyorumEn son yaptigin testte yakalamissin dun iliski oldumu bilmiyorun ama bugun yarin olsun canim muhakkak.
28.02 bat 9 günüm var 10,13,15 günleri değerlendirdim sadece döllenme olmuşsa belirti 09 gün önceden başlarmı bunu merak ediyorum
Tmm bende aynini diyorum ama diyorumki ne olur ne olmaz 8 de tekrar test yap koyuysa gonul rahatligiyla bekle yarini ama silikse catlamis demektir. Yani yarin aksam 8 den sonra olacak iliskide yumurtan olmayacak onu demeye calistim canimDunu degerlendirdim senin tavsiyeni dinleyerek, yumurtlamayi kacirmamak icin.spermin kalitesini acisindan yarini mi beklesem mi diyorum
Tmm bende aynini diyorum ama diyorumki ne olur ne olmaz 8 de tekrar test yap koyuysa gonul rahatligiyla bekle yarini ama silikse catlamis demektir. Yani yarin aksam 8 den sonra olacak iliskide yumurtan olmayacak onu demeye calistim canim
Teşekkür ederim, cevap için.Belirti kişiden kişiye değişiyor ancak biz ne dersek diyelim daha rahime yerlesmeden bunu anlamamız imkansiz. Zaten yaklaşık 6 gun suruyor rahime yerlesmesi eee hcg hormonuda bir iki gun sonra kanda olculecek duzeyde sagilaniyor. Yani zaten kanda 8 gunden idrardada 10.gunden itibaren cikiyor. Her halukarda bu sureyi beklemek lazim daha erkeni mumkun degil. Belirti dedigimiz agrilar zaten yumurtlamadan sonra meydana gelen agrilar bir sure devam ediyor bu surecte en onemli olan stres yapmamak sakince beklemek.
yani evet bende bu konuda kararsızım ama riske atmamak en iyisi diye düşünüyorumDünü degerlendirdim, spermin kalitesini acisindan yarini mi beklesem diyorum
aa evet şimdi gördüm cevabınızı anladım teşekkürlerTmm bende aynini diyorum ama diyorumki ne olur ne olmaz 8 de tekrar test yap koyuysa gonul rahatligiyla bekle yarini ama silikse catlamis demektir. Yani yarin aksam 8 den sonra olacak iliskide yumurtan olmayacak onu demeye calistim canim
Evet kullandım canımtebrikler canım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah senin süreç nasıldı yumurtlamayı takip ettin mi
evet canım iki farklı ovulasyon testi almıştım çift çizginin en koyu olduğu günü ve 2 gün sonrasını değerlendirdik.tuttu şükür.iyi dileklerin için teşekkür ederim.hayırlısıyla darısı başınatebrikler canım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah senin süreç nasıldı yumurtlamayı takip ettin mi
canım ben ovulasyon gününü değerlendirdim 3-4 gün sonra kasık ve bel ağrısı başladı adet olucak gibi.hatta yok yaa bu kadar erken belirti olamaz üşüttüm heralde dedim ilk.sonra devam edince iyice şüpelendim.ovulasyonun 10.gününü zor bekledim.10.dün bir test yaptım ikinci çizgi 10 dk sonra hayal meyal çıktı ve her geçen gün koyulaştı.darısı başına hayırlısıylakızlar bat 01/02 dı 28 günde bir regl oluyuyorum tahminen 14/15 gibi yumurtladım döllenme olduysa kaç gün sonra belirti başlar?
Bi tek ovulasyon gununu mu değerlendirdin sen canim? Ben ovulasyon gununu ve bir oncesini degerlendirdim ama karamsarim birazcanım ben ovulasyon gününü değerlendirdim 3-4 gün sonra kasık ve bel ağrısı başladı adet olucak gibi.hatta yok yaa bu kadar erken belirti olamaz üşüttüm heralde dedim ilk.sonra devam edince iyice şüpelendim.ovulasyonun 10.gününü zor bekledim.10.dün bir test yaptım ikinci çizgi 10 dk sonra hayal meyal çıktı ve her geçen gün koyulaştı.darısı başına hayırlısıyla
Silikse bu aksam olsun degilse yarin aksam canim aynen oyle :))Aksam 10,30 da testi yeniliycem silik se devam koyuyor yarinimibekliyim dünkü koyuydu
Neden bosa gitsin cabalar aksine en güzeli olmus arkadaslarda bunu destekletecektir yumurtadan bir gun once içerde sperm olmasi cok iyi olmus yanlis dusunuyorsun yada yanlis bir bilgiye sahipsin :)Canım az öncede geldim 2.30 da yaptığım test koyulasmis t ceye göre daha yoğun renkte sanırım bugün yumurtliycam dün boşa gitti çabalar 2 saat sonra tekrar test yapıcam koyuyor yarıni bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?