Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Evet suan bendede var ayni akinti vazelin kivaminda :)) dunden beri basladi benimde bugun 4.gunum. yumurtlamamda yumurta solda olmasina rahmen sag kasigim agriyordu. Suan ise sol kasigimda batma var bacagima vuruyor agrisi, sicak basmalarida basladi dun aksamdan beri bakalim ne cikacak sonuc :)

O zaman bende çatladı yumurta sıcak basması ayaaklarmın altı yanıyor kasıklarım ağrı var karnım şiş akıntım yoğun demekk ki bundan oluyormuş gebe kalmak istersen kesinlikle ovülüsyon yesti kullancam Çokda zevkli

kızlar merhaba bende yapıyorum ovülasyon testi.. ama geçen ay 11. günümde çift çizgi çıktı. bu ay 11. günümde çift çizgiyi göremedim ama bi kaç saat sonra çizgi oluşmuş. yumurtlama zamanım her ay değişir mi bilemedim

Kahkaha attirdin bana hakkimizda hayirlisi olsun bizede eziyet geliyor stres oldugu icin gebe kalmak istedigindede yaz ayni dusuncede olacak misin merak ettim canim :)) o degil biz böyle ince hesplar pesinde hamile kalmaya ugrasirken sen pazar gunku iliskiyle hamile kalirsan aglarim

Acele etme sabah goremezsen aksam yap yine aksam gorursun belki yada yarin. Umutsuzluga kapilma hemen. Her ay ayni gun yumurtlayacaksin diye birsey yok.

Ya valla bende şokk oluruumm bu kadar mıı pes derim artık aradan 4 gün geçip döllee olursa sevinirmim üzülürmüyüm bilmiyorum ama allahın hikmeti çok büyük hiç belli olmaz rabbim nasip ettiyse her türlü olacak ama rabbim şimdi el açıp yaşvaranlara nasip etsin inş kimsenn kucağı boş kalmasın

Kızlar bişey soracağım. Benim yumurtanın çatlamasına iki gün var normal hesaba göre ve sabahta yaptığımda t çizgisi silik (10.30 da yaptım yukarıda) ama öğleden bu yana yumurta akına benzer akıntım aşırı arttı ve sol kasığımda tatlı tatlı ara ara ağrı oluyor, yumurtlama yakın olsada t çizgisi biraz koyulaşması gerekmez miydi? Kaçıracağım diye çok korkuyorum

Güzel belirtiler :) hadi hayırlısı bakalım

Canim ovu varsa elinde yap yine erken catlayabilir en son ne zaman sivi aldin almadiysan 2~3 saattir yap henen aldiysanda bekle test yap kacirmazsin korkma ama akinti iyi bir belirti kafanda soru isareti kalmasin aksam iliski olsun muhakkak.

Canim ovu varsa elinde yap yine erken catlayabilir en son ne zaman sivi aldin almadiysan 2~3 saattir yap henen aldiysanda bekle test yap kacirmazsin korkma ama akinti iyi bir belirti kafanda soru isareti kalmasin aksam iliski olsun muhakkak.
Canım test varda evde akşam saat yedi gibi anca yapabilirim. Şimdiden kestim sıvı almayı bakalım test nasıl çıkacak Eğer koyu çıkmazsa ilişki yaşamayalım diyorum çift kırmızıyı gördüğüm gün ve ondan sonraki günler değerlendirelim diye düşündüm sen ne dersin, testin yanılma payı olabilir mi ki acaba? Bu günden mi başlasak? Anammm bilemedim normalde Pazar çatlaması lazım

Bende sicak basmasi yok yaa karin agrisina benzer bi seyler var. Icerden burkuyo gibi.

Belimde çok ağrıyo bıde sağ tarafımda oturup kalkarken bı agrı hıssedıorum sen ne zaman yapmayı düşünüyosun canım
Canim ben normalde 25 gunde bir hastalanirim. Ama bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim 16. Gunu yumurtladim. Ustune 14 koymam gerekiyorsa daha 10 gun var senin ne zaman?

Lazim diye bisey yok bazen degisiklik gosterebiliyor neden riske atasin akintin varken degerlndir kirmizi yarinsa ve akintin gecersede bu sefer sperm icin o akıntı gerekiyor biliyosun daha iyi tasinmasini sagliyor bence degerlendir ne olur ne olmaz iceride sperm olsun. Benim bu ay ovu çift oldu sabah ogleninde dra gittim onceki geceden catlamisti siliklesmesini beklesem ertesi sabah siliklesti eee yumurta 24 saat canli kaliyor kafadan kaybedecektim fazla iliski goz çıkartmaz

Bende sicak basmasi yok yaa karin agrisina benzer bi seyler var. Icerden burkuyo gibi.
Karin agrisi, gobek agrisi, bel agrisi, kasik agrisi, kulak cinlamasi bile guzel belirti devamlilik gösterir inşallah :) bana herkes belirti icin cok erken demisti ama ben hamileligimde 3.gun basladi agrilarim dusuge kadarda devam etti. Bol su ic folic asiti ihmal etme bebis varsa hucre bolunmesine faydasi var. Biz elimizden geleni yapalimda gerisi Rabbime kalmis artik. Heeee kimindede hic belirti olmaz o yuzden var yok diye takinti etme. Yumurtlama gunune 14 ekliyosun evet daha var epey erken test yapmani tavsiye etmiyorum en azindan 2 gun kala kadara bekle strese girmemis olursun

kızlar merhaba
kafam çok karıştı üç gün yağtığım testleri ekledim buraya tek çizgi olanı ilk yapmıştım. dün ve bugünkü çift gibi ama sanki c hala daha koyu gibi.
ne dersiniz
bu arada normal hesabıma göre ayın 20 si çatlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…