Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Gerçekten mi ay cnm ya içimi rahatlattin peki Sperm kaç saat canlı kalıyor sanırım daha yumurtlama dim ama az önce wc de yumurta akı gibi yapışkan sıvı geldi ateşim suan ölçüm 37.9 ve kazıklar çok acıyor yürümekte zorlandım bugün sence yumurta catladimi yoksa çat uzeremi

48~72 saat arasi yasiyor sperm. Ciddi anlamda bugunde catlasa yarinda catlasa bosa degil. Atesin icin yorum yapamıyorum sabah ve dun sabahki atesinde onemli tek basina bisey ifade etmiyor. Ama uzayan akintin varsa yumurta catlamistir zaten. Bu gece ve yarin gecede ilişki olsun sonra beklemeye basla derim ben ama karar senin elbette.

Bi tek ovulasyon gununu mu değerlendirdin sen canim? Ben ovulasyon gununu ve bir oncesini degerlendirdim ama karamsarim biraz hayırlı olsun evladin insallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. Clearblue kullanıyordum.gülen yüzü sabah gördüm akşam degerlendirdik o gün koyu çift çizgi çıkmıştı diğer test.ertesi gün gülen yüz kayboldu ve çizgi siliklesmisti o gün ilişki olmadı bazı sebeplerden. sonraki gün tekrar ilişki oldu.inşallah sizinde güzel haberinizi alırız burdan:)

Tekrar hayırlı olsun canım, akıntı durumun hamilelik öncesi ve şu an nasıl? Vsrsa rengi ne?

Ayyy çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim . Bu arada bizden haberleri Mart başı bekle burdaki hemen hemen herkesin mart başında batı

Drlar yumurta catlamadan icerde sperm olmasinida oneriyorlar misal gece catlasa sen tekrar test yapana kadar 12 saat gecer eee goruncede aksama kadarda vakit geciyor yumurta zateb 24 saat yasiyor risk olur siliklesmesini beklemek

Haklısın canım, biraz önce yaptığım test git gide kırmızılaşıyor yani koyulaşıyor aşağıda. ancak akıntım bildiğin sıvı oldu ama sankim çatlamış gibi

Ben her iki kaybımda da yaşamadım canım

Dun iliski olduysa bu geceyi bos gecebilirsin henuz catlamamis gozukuyor akintin olmasi guzel bende pek olmuyor :)) sabah yaparsin yine 11 gibi kacinci gun yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…