- 19 Şubat 2016
- 200
- 357
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
48~72 saat arasi yasiyor sperm. Ciddi anlamda bugunde catlasa yarinda catlasa bosa degil. Atesin icin yorum yapamıyorum sabah ve dun sabahki atesinde onemli tek basina bisey ifade etmiyor. Ama uzayan akintin varsa yumurta catlamistir zaten. Bu gece ve yarin gecede ilişki olsun sonra beklemeye basla derim ben ama karar senin elbette.Gerçekten mi ay cnm ya içimi rahatlattin peki Sperm kaç saat canlı kalıyor sanırım daha yumurtlama dim ama az önce wc de yumurta akı gibi yapışkan sıvı geldi ateşim suan ölçüm 37.9 ve kazıklar çok acıyor yürümekte zorlandım bugün sence yumurta catladimi yoksa çat uzeremi
Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. Clearblue kullanıyordum.gülen yüzü sabah gördüm akşam degerlendirdik o gün koyu çift çizgi çıkmıştı diğer test.ertesi gün gülen yüz kayboldu ve çizgi siliklesmisti o gün ilişki olmadı bazı sebeplerden. sonraki gün tekrar ilişki oldu.inşallah sizinde güzel haberinizi alırız burdan:)Bi tek ovulasyon gununu mu değerlendirdin sen canim? Ben ovulasyon gununu ve bir oncesini degerlendirdim ama karamsarim birazhayırlı olsun evladin insallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Tamam at bakalim buralardayim ben :)Bu gece ve yarın değerlendirilmeli ozmn sana bu aksam 10 da yapacağım testi de göndericem umut fakiri ekmegi
Tekrar hayırlı olsun canım, akıntı durumun hamilelik öncesi ve şu an nasıl? Vsrsa rengi ne?canım ben ovulasyon gününü değerlendirdim 3-4 gün sonra kasık ve bel ağrısı başladı adet olucak gibi.hatta yok yaa bu kadar erken belirti olamaz üşüttüm heralde dedim ilk.sonra devam edince iyice şüpelendim.ovulasyonun 10.gününü zor bekledim.10.dün bir test yaptım ikinci çizgi 10 dk sonra hayal meyal çıktı ve her geçen gün koyulaştı.darısı başına hayırlısıyla
Tskler cnmTamam at bakalim buralardayim ben :)
Haklısın canım bugünden değerlendireyim, teşekkür ederim
![]()
Bu arada neden kimse ayyy hamileyim diye ciglik atmiyor hepimizin bati subat sonu mart basimi yoksa. Insallah inletiriz burayi bebis haberleriyle![]()
kızlaaaar merhaba epeydir yoktum.çarşamba günü keseyi gördük çok sükür içinde de nokta gibiydi bebişimmm.hatta çok yaklaştırınca kalp atışıda anlaşılıyordu ama çarşamba günü benim hesaba göre 5+5 ti doktor 5+1 dedi.umarım sorun değildir.sizin haberleri de subat sonunda merakla bekliyorumm![]()
Drlar yumurta catlamadan icerde sperm olmasinida oneriyorlar misal gece catlasa sen tekrar test yapana kadar 12 saat gecer eee goruncede aksama kadarda vakit geciyor yumurta zateb 24 saat yasiyor risk olur siliklesmesini beklemek
Kizlarrr bir soruda ben sorayim :))
Ilk hamileligimde adete 9 gun kala mantar oldum bu yasima kadar hic yasadigim birsey degildi. Beyaz beyaz vazelin gibi akintim oldu. Tekrarda olmadi sonra. Simdi 10 gun var bata ve ayni akintim yine basladi bugun. Hic bu durumu yasayaniniz var mi ?
Senin 2 tanemi var. Ne kadar surdu hamileliklerin benim 6.haftada kimyasal dusugum oldu. Rabbim hayirlsini versin hakkimizda.Ben her iki kaybımda da yaşamadım canım![]()
Bu arada sabah test yaptinmi yani koyulasip acilmis olabilir mi ?Ben her iki kaybımda da yaşamadım canım![]()
Dun iliski olduysa bu geceyi bos gecebilirsin henuz catlamamis gozukuyor akintin olmasi guzel bende pek olmuyor :)) sabah yaparsin yine 11 gibi kacinci gun yarin
Bu arada sabah test yaptinmi yani koyulasip acilmis olabilir mi ?
Senin 2 tanemi var. Ne kadar surdu hamileliklerin benim 6.haftada kimyasal dusugum oldu. Rabbim hayirlsini versin hakkimizda.
canım benim çok geçmiş olsun inş. Bu sefer sağ salim kucağına alırsın Rabbim gönlüne göre versin.bende 9 ay taşıdım dogdu 1 gün yaşadı vefat ettiİlki Temmuz ayında 18 haftalık oğlum, ikincisi geçen ay 5 haftalık kimyasal