Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canım benim çok geçmiş olsun inş. Bu sefer sağ salim kucağına alırsın Rabbim gönlüne göre versin.bende 9 ay taşıdım dogdu 1 gün yaşadı vefat etti

Canımm benim mesajını görünce ne diyeceğimi bilemedim. Ancak senin bu kaybın üzerine benim kayıplarım hafif kalıyor. Allahım sana sabır versin ve sağlıkla kucağına bir bebiş nasip etsin. Bende şuan yumurtlamaya çalışıyorum anlayacağın çalışmalara devam, amin inşallah hepimiz kucağımıza sağlıklı bebişler alırız

amin canım hepsinin acısı aynı.bende yumurtlamaya çalışıyorum ay inş bu sefer olur

Banada 10gğn var ama ovula dıye bı markanın erken gebelık testı var evde onumu yapsam bazı arkdslar adetten 10gün önce öğrendiğini söyledi

İlki Temmuz ayında 18 haftalık oğlum, ikincisi geçen ay 5 haftalık kimyasal
Hee sabahki aciksa rahat ol dun iliski olduysada yan gel yat dinlen :)
18 hafta epey uzun surmus daha uzucu olmustur Rabbim tekrarini yasatmasin inşallah
Banada 10gğn var ama ovula dıye bı markanın erken gebelık testı var evde onumu yapsam bazı arkdslar adetten 10gün önce öğrendiğini söyledi
Onlar yumurtlama gununu sasirmistir bence adetten 10 gun once kanda bile cikmazken testte nasil ciksin yavrum zaten 5~6 gunde anca rahime yerlesiyor acele etme 4~5 gun daha bekle cikmadi diye uzuleceksin varsa bile ne gerek var benimde 10 gun var beraber bekleyelim hadi sabir biraz canim benim sabir

Eklentiler

• IMG_20160219_212255.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 63
Canim tesekkur ederim dileklerin icin bunlarin ay yanlis yazdim subat olacak ovs hala koyu devam ediyor

Cok sagol ii dileklerin icin ovs ekledim baksrmisin

Offf canım yaaa çok zor ıkı haftadır yok yumurtlama olcak cızgı koyulascak yok sonra döllencek sımdı testı bekle çok yıprandım eşim hergün soruyo
Söledıklerın çok mantıklı ama sen nası durabılıyosun aynanın karsısında karnıma bakıyorum aptallaştım ıyıce

Onlar yumurtlama gununu sasirmistir bence adetten 10 gun once kanda bile cikmazken testte nasil ciksin yavrum zaten 5~6 gunde anca rahime yerlesiyor acele etme 4~5 gun daha bekle cikmadi diye uzuleceksin varsa bile ne gerek var benimde 10 gun var beraber bekleyelim hadi sabir biraz canim benim sabir[/QUOTE]

anamıyorum suan yapsak cıkma ıhtımalı varmı hıc mı yok aslında soleıklerın

Kizlar bat 8/9 gun ovs boyle yorumlarmsinizv14 yunurtladim

Eklentiler

• IMG_20160219_204526.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 50
QUOTE="yarensu_, post: 45253998, member: 737018"]Offf canım yaaa çok zor ıkı haftadır yok yumurtlama olcak cızgı koyulascak yok sonra döllencek sımdı testı bekle çok yıprandım eşim hergün soruyo
Söledıklerın çok mantıklı ama sen nası durabılıyosun aynanın karsısında karnıma bakıyorum aptallaştım ıyıce
anamıyorum suan yapsak cıkma ıhtımalı varmı hıc mı yok aslında soleıklerın[/QUOTE]
Bende oyleydim ama kimyasal gebelikte cok yıprandım kollarimda kan aldirmaya damar kalmadi nerdeyse. 5 gun once ogrendim deger yukseldi yukselecek bebis dustu dusecek derken bizde bittik o yuzden hayirlisiysa gelir vaktinde ogreneyim diyorum bence sende sakinles hatta once esini sakinlestir beklemeyi ogrenin :) erken ogrenmek inan cok iyi degil hem böyle stresede giriyorsun stres en buyuk dusmanimiz. Ve kesinlikle 6 gun onceden cikmaz bosuna testini ziyan etme illede yapacagim dersen yap ama bembeyaz çıkacak aaa negatif diye yine strese gireceksin oluruna birak baska seylere yogunlas yavrum :)

Canim tesekkur ederim dileklerin icin bunlarin ay yanlis yazdim subat olacak ovs hala koyu devam ediyor
Canim artik ovu yapma sana bilgi amacli yaptim simdi ben 4 gun once yumurtam catladi dr kontrolundede bunu gorduk ekte az once yaptığım ovu. Yani bu koyulukta olmasi onemli degil catlamistir gelmesini temenni etmedigimiz bati bekle artik :)

Eklentiler

• 20160219_225122-1.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 72
Y
Canim artik ovu yapma sana bilgi amacli yaptim simdi ben 4 gun once yumurtam catladi dr kontrolundede bunu gorduk ekte az once yaptığım ovu. Yani bu koyulukta olmasi onemli degil catlamistir gelmesini temenni etmedigimiz bati bekle artik :)
Ya yerleske olmussa koyuluk devm eder diolar ya ondan paylasiyorum siliklesme olmadi diye sagol canim heyecandan iste

Evet hemen de ayni ama benim 6 gunum bugun uzerindrn gecen

Hadi ya herkese laf yetistirince arada kaynadin AdAraS ben oldu diye hatirladim :))
Ya olay ne biliyor musun testi bir yana birak eger akintin varsa islak gunlerindeysen spermin en saglikli tasinacagi ortam bu zaten 72 saate kadar yasiyor yani 2~3 gun onceki iliskiyede dollenme oluyor yeterki Rabbim istesin. Akintini degerlendir bence yumurtanda yarin catlamamissa hala yarin aksami es gecersiniz gun asiri olmus olur. Ya fazla samimiyetten bisey olmaz gorev gibide olmasin fırsatları degerlendirin gitsin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…