canım benim çok geçmiş olsun inş. Bu sefer sağ salim kucağına alırsın Rabbim gönlüne göre versin.bende 9 ay taşıdım dogdu 1 gün yaşadı vefat etti
amin canım hepsinin acısı aynı.bende yumurtlamaya çalışıyorum ay inş bu sefer olurCanımm benim mesajını görünce ne diyeceğimi bilemedim. Ancak senin bu kaybın üzerine benim kayıplarım hafif kalıyor. Allahım sana sabır versin ve sağlıkla kucağına bir bebiş nasip etsin. Bende şuan yumurtlamaya çalışıyorum anlayacağın çalışmalara devam.
amin canım hepsinin acısı aynı.bende yumurtlamaya çalışıyorum ay inş bu sefer olur
ben olsam yapardım dayanamazdımBanada 10gğn var ama ovula dıye bı markanın erken gebelık testı var evde onumu yapsam bazı arkdslar adetten 10gün önce öğrendiğini söyledi
inş.canım benim inş.öbüründe de bi hamile kalıyım yazcam dedim yazamadım kısmet olmadı ama inş. Olursa bunda yazcamda yazcam Allahım inş. YaAmin inşallah, hadi bakalım Mart başı teker teker buradan hayırlı haberlerimizi vereceğiz hepimiz Allahımızın izniyle
Hee sabahki aciksa rahat ol dun iliski olduysada yan gel yat dinlen :)İlki Temmuz ayında 18 haftalık oğlum, ikincisi geçen ay 5 haftalık kimyasal
Onlar yumurtlama gununu sasirmistir bence adetten 10 gun once kanda bile cikmazken testte nasil ciksin yavrum zaten 5~6 gunde anca rahime yerlesiyor acele etme 4~5 gun daha bekle cikmadi diye uzuleceksin varsa bile ne gerek var benimde 10 gun var beraber bekleyelim hadi sabir biraz canim benim sabirBanada 10gğn var ama ovula dıye bı markanın erken gebelık testı var evde onumu yapsam bazı arkdslar adetten 10gün önce öğrendiğini söyledi
canım ben ovulasyon gününü değerlendirdim 3-4 gün sonra kasık ve bel ağrısı başladı adet olucak gibi.hatta yok yaa bu kadar erken belirti olamaz üşüttüm heralde dedim ilk.sonra devam edince iyice şüpelendim.ovulasyonun 10.gününü zor bekledim.10.dün bir test yaptım ikinci çizgi 10 dk sonra hayal meyal çıktı ve her geçen gün koyulaştı.darısı başına hayırlısıyla
Evet kullandım canım
evet canım iki farklı ovulasyon testi almıştım çift çizginin en koyu olduğu günü ve 2 gün sonrasını değerlendirdik.tuttu şükür.iyi dileklerin için teşekkür ederim.hayırlısıyla darısı başına
Bıde sabah ilk idrarla dıyolarya ama duramıyorum suandaben olsam yapardım dayanamazdım
Hee sabahki aciksa rahat ol dun iliski olduysada yan gel yat dinlen :)
18 hafta epey uzun surmus daha uzucu olmustur Rabbim tekrarini yasatmasin inşallah
Amin canım inşallah ama dün ilişki olmadıbugün olsun mu ki?
Cok sagol ii dileklerin icin ovs ekledim baksrmisincanım ben ovulasyon gününü değerlendirdim 3-4 gün sonra kasık ve bel ağrısı başladı adet olucak gibi.hatta yok yaa bu kadar erken belirti olamaz üşüttüm heralde dedim ilk.sonra devam edince iyice şüpelendim.ovulasyonun 10.gününü zor bekledim.10.dün bir test yaptım ikinci çizgi 10 dk sonra hayal meyal çıktı ve her geçen gün koyulaştı.darısı başına hayırlısıyla
Hee sabahki aciksa rahat ol dun iliski olduysada yan gel yat dinlen :)
18 hafta epey uzun surmus daha uzucu olmustur Rabbim tekrarini yasatmasin inşallah
Onlar yumurtlama gununu sasirmistir bence adetten 10 gun once kanda bile cikmazken testte nasil ciksin yavrum zaten 5~6 gunde anca rahime yerlesiyor acele etme 4~5 gun daha bekle cikmadi diye uzuleceksin varsa bile ne gerek var benimde 10 gun var beraber bekleyelim hadi sabir biraz canim benim sabir
Canim artik ovu yapma sana bilgi amacli yaptim simdi ben 4 gun once yumurtam catladi dr kontrolundede bunu gorduk ekte az once yaptığım ovu. Yani bu koyulukta olmasi onemli degil catlamistir gelmesini temenni etmedigimiz bati bekle artik :)Canim tesekkur ederim dileklerin icin bunlarin ay yanlis yazdim subat olacak ovs hala koyu devam ediyor
Ya yerleske olmussa koyuluk devm eder diolar ya ondan paylasiyorum siliklesme olmadi diye sagol canim heyecandan isteCanim artik ovu yapma sana bilgi amacli yaptim simdi ben 4 gun once yumurtam catladi dr kontrolundede bunu gorduk ekte az once yaptığım ovu. Yani bu koyulukta olmasi onemli degil catlamistir gelmesini temenni etmedigimiz bati bekle artik :)
Evet hemen de ayni ama benim 6 gunum bugun uzerindrn gecenCanim artik ovu yapma sana bilgi amacli yaptim simdi ben 4 gun once yumurtam catladi dr kontrolundede bunu gorduk ekte az once yaptığım ovu. Yani bu koyulukta olmasi onemli degil catlamistir gelmesini temenni etmedigimiz bati bekle artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?