- 19 Şubat 2016
- 200
- 357
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben henüz t yi daha koyu göremedim c denöyleyse durum iyi şimdilik sendeKizlar mrb ben bugun yeniden yaptım testi dün yaptığımda t cden daha koyuydu değerlendirdi bugün tekrarladı ikiside çok köyü değildi ama belirgindi
Beklenen Adet Tarihi nin kisaltmasi :)))batı nedemek ayrıca bilmedipimden soruyorum..
Yumurtan catlamis olabilir yavas yavas siliklesecektir aksam tekrar yaparsin bu gunleri degerlendir :)Kizlar mrb ben bugun yeniden yaptım testi dün yaptığımda t cden daha koyuydu değerlendirdi bugün tekrarladı ikiside çok köyü değildi ama belirgindi
Bu arada dünü degerlendirdin degilmi siliklesmesini bekleme bu aksamida degerlendir bazilarinda catlamasina ragmen 3~4 gun alabiliyor siliklesmesi kacirma yok yere :)Aksam tekrar test yapıcam silik çıkarsa degerlendiricem ben 28 de bir adet oluyorum 14.gün yumurtlama günüm ama dün köyü çıktı dün 11.günüydü adetimin
Evet henuz t c kadar koyu degil ama az kalmis artik gunde iki test yap benim tahminimcede yarin yakalayacaksin yumurtlamayi. Bugun kacta yaptin en son belki 7~8 gibi tekrar yaparsanda yakalayabilirsin.canım ben henüz t yi daha koyu göremedim c denöyleyse durum iyi şimdilik sende
Haklısın canım bugünden değerlendireyimLazim diye bisey yok bazen degisiklik gosterebiliyor neden riske atasin akintin varken degerlndir kirmizi yarinsa ve akintin gecersede bu sefer sperm icin o akıntı gerekiyor biliyosun daha iyi tasinmasini sagliyor bence degerlendir ne olur ne olmaz iceride sperm olsun. Benim bu ay ovu çift oldu sabah ogleninde dra gittim onceki geceden catlamisti siliklesmesini beklesem ertesi sabah siliklesti eee yumurta 24 saat canli kaliyor kafadan kaybedecektim fazla iliski goz çıkartmaz![]()
Değerlendirdim cnm saat gece 3 deBu arada dünü degerlendirdin degilmi siliklesmesini bekleme bu aksamida degerlendir bazilarinda catlamasina ragmen 3~4 gun alabiliyor siliklesmesi kacirma yok yere :)
bu gün saat üçte yaptım canım. dünde böyle olunca ben bu gün yakalarım diye düşünmüştüm. koyuyu yakalayınca mı ertesi gün mü acaba değerlendirmek lazım sperm kalitesi için malum dünüde değerlendirmiştikEvet henuz t c kadar koyu degil ama az kalmis artik gunde iki test yap benim tahminimcede yarin yakalayacaksin yumurtlamayi. Bugun kacta yaptin en son belki 7~8 gibi tekrar yaparsanda yakalayabilirsin.
tebrikler canım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah senin süreç nasıldı yumurtlamayı takip ettin mikızlaaaar merhaba epeydir yoktum.çarşamba günü keseyi gördük çok sükür içinde de nokta gibiydi bebişimmm.hatta çok yaklaştırınca kalp atışıda anlaşılıyordu ama çarşamba günü benim hesaba göre 5+5 ti doktor 5+1 dedi.umarım sorun değildir.sizin haberleri de subat sonunda merakla bekliyorumm![]()
Dunu degerlendirdiysen bu aksam 7~8 gibi yap yine eger pik yapmadiysa gönül rahatligiyla yarini beklersin yaparsada tamamen sana kalmis sansa birakmim deren iliski olsun derim ben tabi eger t daha koyu olursabu gün saat üçte yaptım canım. dünde böyle olunca ben bu gün yakalarım diye düşünmüştüm. koyuyu yakalayınca mı ertesi gün mü acaba değerlendirmek lazım sperm kalitesi için malum dünüde değerlendirmiştik![]()
Drlar yumurta catlamadan icerde sperm olmasinida oneriyorlar misal gece catlasa sen tekrar test yapana kadar 12 saat gecer eee goruncede aksama kadarda vakit geciyor yumurta zateb 24 saat yasiyor risk olur siliklesmesini beklemekHaklısın canım bugünden değerlendireyim, teşekkür ederim
Geçen ay kırmızı olunca ilişki yaşamıştık ama tutmadı belki erken çatladığı için olabilir belkim çünkü akıntım azalmıştı çift çizgiyi gördüğümde
sağol tatlım aslında sağ kasığımda bugün başlayan bir ağrı var dediğin gibi yarın yada bu gece olabilir yumurtlamaDunu degerlendirdiysen bu aksam 7~8 gibi yap yine eger pik yapmadiysa gönül rahatligiyla yarini beklersin yaparsada tamamen sana kalmis sansa birakmim deren iliski olsun derim ben tabi eger t daha koyu olursa
kesinlikle yakalamışsın tatlım 48 saatin değerlendirilmesi lazımEki Görüntüle 1777831 Merhaba arkadaslar, Ovulasyon testini 4 gundur yapiyorum. Fotografini atiyorum ve yorumlarinizi bekliyorum. Cok tesekkur ederim simdiden.
En son yaptigin testte yakalamissin dun iliski oldumu bilmiyorun ama bugun yarin olsun canim muhakkak.Eki Görüntüle 1777831 Merhaba arkadaslar, Ovulasyon testini 4 gundur yapiyorum. Fotografini atiyorum ve yorumlarinizi bekliyorum. Cok tesekkur ederim simdiden.