- 3 Ocak 2016
- 765
- 2.584
- 63
Merhaba, sonunda ben de yakaladım galiba. Sizce durum nedir kızlar? Adet döngüm 28 gün
Sana katiliyorum :) 14 u gecesi catlamistir bir anda siliklesmesi onu gosteriyor.Hoşgeldin :) 14. Gün çift çizgiyi yakalamışsın büyük bir olasılık 14. Günün gecesi veya 15. günün sabahı yumurta çatlamışdeğerlendirdin mi? Bu günleri ...
Sen nedersinSabirsiz61 canım
Ben de geldiiimmm... inşallah herkes bebeğine sağlıcakla kavuşur
Kızlar malesef dün değerlendirme imkanım olmadı ama önceki gün ve bugünü değerlendirdik. İnşallah bu ay hepimizinki tutar. Ben bu ay bal tarçın çörek otu denedim. Doktor yumurtan gayet güzel gelişmiş dedi.Sana katiliyorum :) 14 u gecesi catlamistir bir anda siliklesmesi onu gosteriyor.Olderseolur0606 bu geceyi muhakkak degerlendir inşallah dun gece yada onceki gece bos gecmemistir ikisinden birinide degerlendirdiysen dadindan yenmez
inş.canım tüm isteyip dileyen herkesin olurKızlar malesef dün değerlendirme imkanım olmadı ama önceki gün ve bugünü değerlendirdik. İnşallah bu ay hepimizinki tutar. Ben bu ay bal tarçın çörek otu denedim. Doktor yumurtan gayet güzel gelişmiş dedi.İnşallah güzel haberleri burdan paylaşırız
Ooo yemede yaninda yat derler bunaKızlar malesef dün değerlendirme imkanım olmadı ama önceki gün ve bugünü değerlendirdik. İnşallah bu ay hepimizinki tutar. Ben bu ay bal tarçın çörek otu denedim. Doktor yumurtan gayet güzel gelişmiş dedi.İnşallah güzel haberleri burdan paylaşırız
Bu sabahtan sonra çatlamış, hadi hayırlısıslm kızlar benim testlerde bunlarsizde şansım yüksek mi
İnşallah canım. Test yapmaya devam mı edeyim anlamadım. bir de Çatlama oldu ya bundan sonrası gün aşırı mı ilişki olmalı?Ooo yemede yaninda yat derler bunadaha ne sizlaniyosun sen yarin yap dedigim gibi testi cikmazsa bile bence gormedin testte en onemli gunleri degerlendirmissin zaten gun asiri iliskide yeterli
Yok ben karistirdim duzelttim mesaji sen artik dinlen yeter :)) yuksege uzanma agirda kaldirma nolur nolmaz :)İnşallah canım. Test yapmaya devam mı edeyim anlamadım. bir de Çatlama oldu ya bundan sonrası gün aşırı mı ilişki olmalı?
Yanlış mı gördüm sanki testin üstünde bu sabah 08.30da yaptığım yazıyorduOlderseolur0606 nasıl yani ama ben bu sabah test yapmadım ki anlayamadım yazdıgını canım
Sağol canım bekleyelim bakalım tatlı telaşlar da olsa bu süreç yoruyor insanıYok ben karistirdim duzelttim mesaji sen artik dinlen yeter :)) yuksege uzanma agirda kaldirma nolur nolmaz :)
Bende birkaç gündür sarı akıntı çok oldu ve dün çatladı öncesinde kasığımda arada bıçak saplar gibi ani batma ve kasılmalar oldu.ateşe gelince dün aynı sendeki gibi sıcak basar gibiydi ki normalde kolay ısınamam. Bugünse hiçbir şey olmadıbide hanımlar bişey sorcam çatlama zamanı vücudunuzda ne gibi değişiklikler oluyo dun ve bugün resmen ateşler içindeyim sizde nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?