Zaten çok huysuzuz sorma gıtsın sıtres olduk canım bıde bu aksam 10da yaptım ekte gonderıyorum dun aksam ve sabah daha sılıktı sımdı daha belırgın acaba benım yumurtlama gunlerım 15-18 falanmı kafam cok karıstı bugunde bısı olmalımı acaba
Adeti bekle, yumurtayi bekle yine adeti bekle kisir döngüevet yumurtlama donemi bitti artik geri sayim modunda takiliyoruz. İnşallah güzel haberler gelir sonunda. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin
Ben sirf ovu ile uyusuyormu diye gittim dr a. Randevunun onceki aksaminda test pozitif verdi sabah gittim yumurtam catlamis bozulmaya baslamisti yani pik yapinca hemen catlamis. Bazilarinda pikten sonra 1~2 gun bekliyor yumurta en azindan sendeki durumunu gormus olursun. Ama insallah keseyi görmek icin gidersinAmin canım, inşallah güzel haberlerimizi en yakın zamanda kafayı yemedenverebiliriz. Bu ay ovulasyon tutturamazsam bende senin gibi bir yandan doktor kontrolüne gideceğim
Ben sirf ovu ile uyusuyormu diye gittim dr a. Randevunun onceki aksaminda test pozitif verdi sabah gittim yumurtam catlamis bozulmaya baslamisti yani pik yapinca hemen catlamis. Bazilarinda pikten sonra 1~2 gun bekliyor yumurta en azindan sendeki durumunu gormus olursun. Ama insallah keseyi görmek icin gidersin
Aminnnn canim Rabbim isteyen herkesin gobeginide kucaginida bebislerle doldursunAyyy inşallah canım benim, ağzından bal damlıyor valla. Allahım bu güzel gönlüne göre hemen hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin sana da haberini hemen alalım
kızlar ben de geri sayıma başladım kalan gün 12 bat 1 mart
Hosgeldin. Hergun 1 tane mi yapiyorsun en bastaki kacinci gun ve adet dongun kac gun suruyor bilgi verirmisinyumurtlama olmuşmu sizce
Şubat 6 da adetimay canım benim hoşbuldum inan cevap vermene daha çok sevindim sağol 29 30 gün en üsteki dun 5 de alttaki 8 de son ikide bugüne ait
Şubat 6 da adetim
saat 5 ve 8 de yaptım dun bugun sababah 10 akşam 5Şubat 6 da adetim
var var 50 lik almıştım umarım hamile kalırım çok istiyorum teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinHenuz yumurtan catlamamis sanirim 29~30 gunluk bir dongu icin bur kac gunu daha var gibi. Bugün 13.gunun sen onumuzdeki 2~3 gun gunde iki kez yap umarim elinde ovu vardir fazlasiyla :) sivi alimini 2~3 saat once kes sabah ilk idrarla yapma. Saat 11 ve aksam 6~7 gibi yaparsan kaciracagini sanmiyorum.
İnşallah canim Rabbim gönlüne gore versin tez zamanda. Testler atarsan birlikte istisare ederiz :)var var 50 lik almıştım umarım hamile kalırım çok istiyorum teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
tamm canım inş.İnşallah canim Rabbim gönlüne gore versin tez zamanda. Testler atarsan birlikte istisare ederiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?