- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Canim sanirim yarin 12.gunun 2.testte koyulasmaya baslamis yarin itibariyle iki test yap birini 10~11 gibi digerinide aksam 6~7 gibi. Zaten sabah yaptigin testte bugunkune gore dahada koyulastigini goreceksin. Bizimlede paylasirsan birlikte yorumlayabiliriz :) ama catlamadan oncede iliski olsun 26 gunluk siklusa gore 12.gun öngörülen yumurtlama gunu normal sartlarda. Adetin duzenli ise bence bu aksami degerlendirin iceride hazirda sperm bulunsun sperm nasilsa 48~72 saat arasi yasiyor sansinizi arttirin.Eki Görüntüle 1775874 merhaba arkadaşlar, ovulasyon testini yeni duydum ve hemen aldım, malum yumurtlama gününü tutturmak çok zor. adet döngüm 26 ve ben 10.gün basladım teste.. Dün ve bugün yaptım testi. Fotoğrafını atıyorum , yorumlar mısınız? Çok teşekkür ederim
Kapmissin olayihangisi test hangisi kontrol , beyaz taraf sonucu gösteriyorsa henuz silik ben koyu cizgiyi 17 -19,00 saatleri arasında yakalamıştım , elinde fazla varsa bence bu aralar 2 - 3 defa dene bi anda koyulaşabilir geç saatte ertesi gün yaparsan yine sılık görürsün . o yuzden 10 - 14 günler arası günde 3 defa yap bence
hangisi test hangisi kontrol , beyaz taraf sonucu gösteriyorsa henuz silik ben koyu cizgiyi 17 -19,00 saatleri arasında yakalamıştım , elinde fazla varsa bence bu aralar 2 - 3 defa dene bi anda koyulaşabilir geç saatte ertesi gün yaparsan yine sılık görürsün . o yuzden 10 - 14 günler arası günde 3 defa yap bence
Canim sanirim yarin 12.gunun 2.testte koyulasmaya baslamis yarin itibariyle iki test yap birini 10~11 gibi digerinide aksam 6~7 gibi. Zaten sabah yaptigin testte bugunkune gore dahada koyulastigini goreceksin. Bizimlede paylasirsan birlikte yorumlayabiliriz :) ama catlamadan oncede iliski olsun 26 gunluk siklusa gore 12.gun öngörülen yumurtlama gunu normal sartlarda. Adetin duzenli ise bence bu aksami degerlendirin iceride hazirda sperm bulunsun sperm nasilsa 48~72 saat arasi yasiyor sansinizi arttirin.
Bende aralik 25 de hamile oldugumu ogrendim ocak 9 da kanamayla kimyasal dusuk yasadim. Stres yapmamak lazım insanlar merakli soruyorlar baska konusacak konu yokmus gibi takilmamak lazım suan dusunmuyoruz deyip gecistirebilirsin. Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama yeniyse duzenli iliski vardir zaten gunasiri iliski ile tekrar kolaylikla hamile kalabilirsin. Ama iste vakti var ne kadar cabalasakta Rabbimin izin vermesi lazim ol diyecek olacak inşallahkarar veremiyor insan. geçen temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım, beta hcg düzenli artmadı ve kesem bozuldu. şimdi 3 aydır korunmuyoruz ama gelen giden yok. herkes de bebek yok mu sorunca psikolojisi bozuluyor insanın
Hayir canim iliski için bekleme tam koyulasmadan silinmiyor gunde 1 kez test yaptigin icin koyulastigi zamani kaciriyor olabilirsin. Aksam 9 dada yapabilirsin sivi alimini 2~3 saat onceden kes. Tahminimce yarin yada en gec ertesi gun o koyu cizgiyi gorursun bu sekilde. O yüzden bu aksam iliski olmasi iyi olur.eczeneden galenik adlı testi aldım, elimde 10 tane var. pembe taraf sonucu gösteriyor. sabah işteyim o yüzde 14.00 yaptım. aksam 21.00 da yapayım diyorum. yorumlardan çıkardığıma göre cizgi tam koyulaşmayıp silikleşebiliyormuş. yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum. ilişki için bekleyeyim mi?
Bende aralik 25 de hamile oldugumu ogrendim ocak 9 da kanamayla kimyasal dusuk yasadim. Stres yapmamak lazım insanlar merakli soruyorlar baska konusacak konu yokmus gibi takilmamak lazım suan dusunmuyoruz deyip gecistirebilirsin. Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama yeniyse duzenli iliski vardir zaten gunasiri iliski ile tekrar kolaylikla hamile kalabilirsin. Ama iste vakti var ne kadar cabalasakta Rabbimin izin vermesi lazim ol diyecek olacak inşallah
kardelen384 neden eczaneden aldin eger tekrar alman gerekirse internetten siparis verebilirsin 40 ovulasyon +6 adet gebelik 25~26 tl oldukcada memnunum ben eminim sen o 10 taneye eczanede daha cok odemissindir bu sekide daha hesapli bilgi vermek istedim
Surelab aldim 2 gunde geldi kargom ve memnunumkargo beklemek istemedim. 36 tl civarı ödedim. hangi marka aldın?
En azindan sorunu biliyorsun artik ben hicbiseu yaptirmadim banada aynisi soylendigi icin inşallah cok bekletmeden gelir bebislerimiz :)1.5 yıllık evliyim. Herkes ilki düşer normal dese de, kürtajdan sonra dayanamayıp trombofili ve genetik testleri yaptırdım. İyiki de yaptırmışım, kan pıhtılaşması çıktı. hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmam lazımmış. Bir de onun stresi var.
bu ay olmazsa diğer ay için alirim artık. teşekkür ederim yorumların içinSurelab aldim 2 gunde geldi kargom ve memnunum
İnşallah gerek kalmaz canim :))bu
bu ay olmazsa diğer ay için alirim artık. teşekkür ederim yorumların için
En azindan sorunu biliyorsun artik ben hicbiseu yaptirmadim banada aynisi soylendigi icin inşallah cok bekletmeden gelir bebislerimiz :)[/QUOTE
sağlıkla, huzurla inşallah.
İnşallah gerek kalmaz canim :))
Siliklesmis artik yumurtan catlamis canim 14~15 iliski olmustu demistin diye hatirliyorum hangi gun en koyuydu onu animsayamadim artik test yapmana gerek yok bence
silikleşmiş s
silikleşmiş sankı ama control çizgisi de cok silik cıkmış , acaba cok mu sıvı aldın ?
ben silik cıktıgı gunu de degerlendirdim cunku sılık cıkması catladıgını gosteriyor sanırım halen şans olabilir diye ben olsan yine denerim . eşine biraz keci boynuzu pekmezi bi de havuç salatası yaparsın takviye olur
bi kaç gun idare etsinler artık
Canim kafan karismasin bu koyuluk onemli degil senin yumurtan catladi ve en onemli gunleri degerlendirdin. Varsa imkan bu geceyide degerlendirin yoksada artik bekleme donemindesin :))Zaten çok huysuzuz sorma gıtsın sıtres olduk canım bıde bu aksam 10da yaptım ekte gonderıyorum dun aksam ve sabah daha sılıktı sımdı daha belırgın acaba benım yumurtlama gunlerım 15-18 falanmı kafam cok karıstı bugunde bısı olmalımı acaba
Adeti bekle, yumurtayi bekle yine adeti bekle kisir döngüYumurtayı beklemek ne zor iş yahuSabirsiz61 sen yumurta çatlama evresini geçirdin değil mi? Bebişi mi bekliyoruz şimdi
Yeni gelen arkadaşlarla birlikte inşallah bir çok hamiş haberi alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?