Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim sanirim yarin 12.gunun 2.testte koyulasmaya baslamis yarin itibariyle iki test yap birini 10~11 gibi digerinide aksam 6~7 gibi. Zaten sabah yaptigin testte bugunkune gore dahada koyulastigini goreceksin. Bizimlede paylasirsan birlikte yorumlayabiliriz :) ama catlamadan oncede iliski olsun 26 gunluk siklusa gore 12.gun öngörülen yumurtlama gunu normal sartlarda. Adetin duzenli ise bence bu aksami degerlendirin iceride hazirda sperm bulunsun sperm nasilsa 48~72 saat arasi yasiyor sansinizi arttirin.

Kapmissin olayi

eczeneden galenik adlı testi aldım, elimde 10 tane var. pembe taraf sonucu gösteriyor. sabah işteyim o yüzde 14.00 yaptım. aksam 21.00 da yapayım diyorum. yorumlardan çıkardığıma göre cizgi tam koyulaşmayıp silikleşebiliyormuş. yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum. ilişki için bekleyeyim mi?

karar veremiyor insan. geçen temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım, beta hcg düzenli artmadı ve kesem bozuldu. şimdi 3 aydır korunmuyoruz ama gelen giden yok. herkes de bebek yok mu sorunca psikolojisi bozuluyor insanın

karar veremiyor insan. geçen temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım, beta hcg düzenli artmadı ve kesem bozuldu. şimdi 3 aydır korunmuyoruz ama gelen giden yok. herkes de bebek yok mu sorunca psikolojisi bozuluyor insanın
Bende aralik 25 de hamile oldugumu ogrendim ocak 9 da kanamayla kimyasal dusuk yasadim. Stres yapmamak lazım insanlar merakli soruyorlar baska konusacak konu yokmus gibi takilmamak lazım suan dusunmuyoruz deyip gecistirebilirsin. Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama yeniyse duzenli iliski vardir zaten gunasiri iliski ile tekrar kolaylikla hamile kalabilirsin. Ama iste vakti var ne kadar cabalasakta Rabbimin izin vermesi lazim ol diyecek olacak inşallah

Hayir canim iliski için bekleme tam koyulasmadan silinmiyor gunde 1 kez test yaptigin icin koyulastigi zamani kaciriyor olabilirsin. Aksam 9 dada yapabilirsin sivi alimini 2~3 saat onceden kes. Tahminimce yarin yada en gec ertesi gun o koyu cizgiyi gorursun bu sekilde. O yüzden bu aksam iliski olmasi iyi olur.

kardelen384 neden eczaneden aldin eger tekrar alman gerekirse internetten siparis verebilirsin 40 ovulasyon +6 adet gebelik 25~26 tl oldukcada memnunum ben eminim sen o 10 taneye eczanede daha cok odemissindir bu sekide daha hesapli bilgi vermek istedim

1.5 yıllık evliyim. Herkes ilki düşer normal dese de, kürtajdan sonra dayanamayıp trombofili ve genetik testleri yaptırdım. İyiki de yaptırmışım, kan pıhtılaşması çıktı. hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmam lazımmış. Bir de onun stresi var.

En azindan sorunu biliyorsun artik ben hicbiseu yaptirmadim banada aynisi soylendigi icin inşallah cok bekletmeden gelir bebislerimiz :)

Siliklesmis artik yumurtan catlamis canim 14~15 iliski olmustu demistin diye hatirliyorum hangi gun en koyuydu onu animsayamadim artik test yapmana gerek yok bence

15.gün en koyuuydu canım ekte bu aksam yaptığımızda gonderıyorum

Eklentiler

• 20160217_230243.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 77

Zaten çok huysuzuz sorma gıtsın sıtres olduk canım bıde bu aksam 10da yaptım ekte gonderıyorum dun aksam ve sabah daha sılıktı sımdı daha belırgın acaba benım yumurtlama gunlerım 15-18 falanmı kafam cok karıstı bugunde bısı olmalımı acaba

Eklentiler

• 20160217_230243.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 77
Canim kafan karismasin bu koyuluk onemli degil senin yumurtan catladi ve en onemli gunleri degerlendirdin. Varsa imkan bu geceyide degerlendirin yoksada artik bekleme donemindesin :))

Yumurtayı beklemek ne zor iş yahu Sabirsiz61 sen yumurta çatlama evresini geçirdin değil mi? Bebişi mi bekliyoruz şimdi

Yeni gelen arkadaşlarla birlikte inşallah bir çok hamiş haberi alacağız
Adeti bekle, yumurtayi bekle yine adeti bekle kisir döngü evet yumurtlama donemi bitti artik geri sayim modunda takiliyoruz. İnşallah güzel haberler gelir sonunda. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…