• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Zaten çok huysuzuz sorma gıtsın sıtres olduk canım bıde bu aksam 10da yaptım ekte gonderıyorum dun aksam ve sabah daha sılıktı sımdı daha belırgın acaba benım yumurtlama gunlerım 15-18 falanmı kafam cok karıstı bugunde bısı olmalımı acaba

Bence bugünü de değerlendir yarın sabah akşam test yaparsin silik çıkarsa evet çatlamış dersin değilse de zAten dünden içerde sperm kalmıştır diye düşün içini rahat tut

Adeti bekle, yumurtayi bekle yine adeti bekle kisir döngü :mad: evet yumurtlama donemi bitti artik geri sayim modunda takiliyoruz. İnşallah güzel haberler gelir sonunda. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin :KK68::KK9:

Amin canım, inşallah güzel haberlerimizi en yakın zamanda kafayı yemeden :KK73:verebiliriz. Bu ay ovulasyon tutturamazsam bende senin gibi bir yandan doktor kontrolüne gideceğim :KK51:

Amin canım, inşallah güzel haberlerimizi en yakın zamanda kafayı yemeden :KK73:verebiliriz. Bu ay ovulasyon tutturamazsam bende senin gibi bir yandan doktor kontrolüne gideceğim :KK51:
Ben sirf ovu ile uyusuyormu diye gittim dr a. Randevunun onceki aksaminda test pozitif verdi sabah gittim yumurtam catlamis bozulmaya baslamisti yani pik yapinca hemen catlamis. Bazilarinda pikten sonra 1~2 gun bekliyor yumurta en azindan sendeki durumunu gormus olursun. Ama insallah keseyi görmek icin gidersin :KK54::KK54:

Ben sirf ovu ile uyusuyormu diye gittim dr a. Randevunun onceki aksaminda test pozitif verdi sabah gittim yumurtam catlamis bozulmaya baslamisti yani pik yapinca hemen catlamis. Bazilarinda pikten sonra 1~2 gun bekliyor yumurta en azindan sendeki durumunu gormus olursun. Ama insallah keseyi görmek icin gidersin :KK54::KK54:

Ayyy inşallah canım benim, ağzından bal damlıyor valla:KK15:. Allahım bu güzel gönlüne göre hemen hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin sana da haberini hemen alalım :KK19:

kızlar bende ovulasyon testi kullanıyorum

Eklentiler

• WP_20160218_001.jpg
    WP_20160218_001.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 58
ay canım benim hoşbuldum inan cevap vermene daha çok sevindim sağol 29 30 gün en üsteki dun 5 de alttaki 8 de son ikide bugüne ait

Henuz yumurtan catlamamis sanirim 29~30 gunluk bir dongu icin bur kac gunu daha var gibi. Bugün 13.gunun sen onumuzdeki 2~3 gun gunde iki kez yap umarim elinde ovu vardir fazlasiyla :) sivi alimini 2~3 saat once kes sabah ilk idrarla yapma. Saat 11 ve aksam 6~7 gibi yaparsan kaciracagini sanmiyorum.

Henuz yumurtan catlamamis sanirim 29~30 gunluk bir dongu icin bur kac gunu daha var gibi. Bugün 13.gunun sen onumuzdeki 2~3 gun gunde iki kez yap umarim elinde ovu vardir fazlasiyla :) sivi alimini 2~3 saat once kes sabah ilk idrarla yapma. Saat 11 ve aksam 6~7 gibi yaparsan kaciracagini sanmiyorum.
var var 50 lik almıştım umarım hamile kalırım çok istiyorum teşekkür ederim canım cevap verdiğin için

Back