• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende birkaç gündür sarı akıntı çok oldu ve dün çatladı öncesinde kasığımda arada bıçak saplar gibi ani batma ve kasılmalar oldu.ateşe gelince dün aynı sendeki gibi sıcak basar gibiydi ki normalde kolay ısınamam. Bugünse hiçbir şey olmadı
benimde dun gece başladı bugünde var ateş anlamadım çok mu kafaya takıyorum ama yok heleki ayaklarımın altı çok fena yanıyo

Kizlar mrb aranıza yeni katıldım 28 günde bir adet oluyorum bugün 11.günüm ovulasyon testi yaptım sabah t silik çıktı az önce yaptım c ve t aynı koyulukta çıktı ama yumurtlama tarihim 14.gün ne yapmalıyım sizce teste devam etmeliyim bu gece ve yarın ilişki olmalimi

Eklentiler

• received_10208557982855437.jpeg
    received_10208557982855437.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar mrb aranıza yeni katıldım 28 günde bir adet oluyorum bugün 11.günüm ovulasyon testi yaptım sabah t silik çıktı az önce yaptım c ve t aynı koyulukta çıktı ama yumurtlama tarihim 14.gün ne yapmalıyım sizce teste devam etmeliyim bu gece ve yarın ilişki olmalimi
bence bugünü degerlendir derim arkadaşım

Bu geceyi degerlendir canim. Bende gecen ay 11.gun yumurtladim benimde normalde 28 gundu reglim ama bu ay erken adet gordum. Yarin 11 gibi test yap paylas bakalim siliklesmismi sen risk alma bu gece iliski olursa iyi olur t cizgisi c den daha koyu cunku.

Merhaba aynı koyulukta yakalamışsan bence değerlendirmelisin. Ne zaman çatlayacağı belli olmuyor. Ve 28 günde olsan bile çatlama günü kişiye göre değişiyor. 28 gün içinde ortalama 14. Gün deniliyor mesela benim bu ay ve gecen ay farklı zamanlarda çatlama oldu. 18 ve 14.günler

Evet inş dua et arkadaşım bugün mübarek gün Meryem süresi okuyacagim simdi dualarinizi bekliyorum yarin yolliycam sabah 11 demi yapayım
11~12 gibi yap 3 saat onceden sivi alimini kes ve ilk idrarla yapma. Siliklesmis olursa yarinida degerlendirirsin. Bugunu degerlendirki catlama oldugunda iceride sperm olmasi sansini daha cok arttırıyor

Canim kafan karismasin bu koyuluk onemli degil senin yumurtan catladi ve en onemli gunleri degerlendirdin. Varsa imkan bu geceyide degerlendirin yoksada artik bekleme donemindesin :))

tşk ederim bugun testi yıne yaptım çizgi görünmedi ve bugun kasıklarımda tuhaf bi sertlik var acaba psikolojik benmi yapıyorum bunları bilemedim şimdide erken gebelik testini yapmak için gün sayıyorum adet gunum normalde ayın 1 i acaba ne zaman yapsamki o testi

tşk ederim bugun testi yıne yaptım çizgi görünmedi ve bugun kasıklarımda tuhaf bi sertlik var acaba psikolojik benmi yapıyorum bunları bilemedim şimdide erken gebelik testini yapmak için gün sayıyorum adet gunum normalde ayın 1 i acaba ne zaman yapsamki o testi
Aynisi bendede vardi benimde bat 2 si. Yumurtlamadan sonra oluyor o takinti yapma beraber bekleriz artik :))

Merhaba kızlar ben okudum bütün yazıları ama anlayamadığım tek birşey var şimdi yumurtlama gününe yakın yest yaptığında çizgiler silik yumurtlaama zamanına denk geldiğinde yaptığın zaman obülüsyon testı ikiside çok koyu olduğu zaman bu gün yarın yumurtlıcağını sölüyor sonra ertesi gün ilişki olması şazm sonraki yaptğn testlerde çizgiler silik çıkıncada çatlama olduğunumu söylüyor ???

Merhaba kızlar ben okudum bütün yazıları ama anlayamadığım tek birşey var şimdi yumurtlama gününe yakın yest yaptığında çizgiler silik yumurtlaama zamanına denk geldiğinde yaptığın zaman obülüsyon testı ikiside çok koyu olduğu zaman bu gün yarın yumurtlıcağını sölüyor sonra ertesi gün ilişki olması şazm sonraki yaptğn testlerde çizgiler silik çıkıncada çatlama olduğunumu söylüyor ???
Ben de yeniyim canim ama evet t c den daha koyu oldugu zaman yumurta olgunlasmis iyice demek. Siliklesmeyi gordugunde de çatladı demek...

Ben de yeniyim canim ama evet t c den daha koyu oldugu zaman yumurta olgunlasmis iyice demek. Siliklesmeyi gordugunde de çatladı demek...
Hımm anladımm oek bilmiyorum wvliyim çocuğum var 2 yasında ama hiç yapmamıştım bu testi daha çocuk isteyorum kozımda küçük ama yanlşlık olup içime kaçmş olabilir ilişki sıradında korkuyorum ya hamile kalırsam die yumurtalam günlerindeyim bı gün yarın çatlamş olanilir ama meni içime pazar günü kaçtı kalmam heralde !!

Benim de var kasik batmalarim ama dedigin gibi yumurtlamaya baglidir diye dusunuyorum.
Ilk 2~3 gun normal ama benim kimyasal hamileligimde ovudan sonra kasik batmam dusuge kadar devam etmisti o yuzden ben adetten 6 gun once ogrenmistim hamileligimi cunku hissetmistim ama yarim kaldi bunada şükür Rabbim bu mübarek cuma gunu hurmetine bizlerede hayırlısıyla saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Hımm anladımm oek bilmiyorum wvliyim çocuğum var 2 yasında ama hiç yapmamıştım bu testi daha çocuk isteyorum kozımda küçük ama yanlşlık olup içime kaçmş olabilir ilişki sıradında korkuyorum ya hamile kalırsam die yumurtalam günlerindeyim bı gün yarın çatlamş olanilir ama meni içime pazar günü kaçtı kalmam heralde !!
Kizzz kac cabuk topa tutarlar seni burada bebek sahibi olmak icin yemedigimi icmedigimiz sey kalmiyor istemiyorum diyosun :KK11:o_O
Saka bir yana sperm en iyi şartlarda 72saat canli kaliyor dun bugun yumurtladiysan sanmiyorum ama Allah bilir keske ertei gun hapı kullansaydin ne olur ne olmaz diye.

Kizzz kac cabuk topa tutarlar seni burada bebek sahibi olmak icin yemedigimi icmedigimiz sey kalmiyor istemiyorum diyosun :KK11:o_O
Saka bir yana sperm en iyi şartlarda 72saat canli kaliyor dun bugun yumurtladiysan sanmiyorum ama Allah bilir keske ertei gun hapı kullansaydin ne olur ne olmaz diye.
Neden topa tutsunlar rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın herkeze versin ama benm kozım daha ugak herkezinde kendine före sorunları bar ben isteyerek kaçırıpta bebek istemiyorım desem ben ölim zaten öle şey olurmu hiç daha kızım ugak yoksa bebek hamilelik kadar güEl birşey varmı şu hayatta !!

Ilk 2~3 gun normal ama benim kimyasal hamileligimde ovudan sonra kasik batmam dusuge kadar devam etmisti o yuzden ben adetten 6 gun once ogrenmistim hamileligimi cunku hissetmistim ama yarim kaldi bunada şükür Rabbim bu mübarek cuma gunu hurmetine bizlerede hayırlısıyla saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
Benim yumurtlamamin ustunden 4 gun gecti ama ara sira oluyor garip bir seyler kasiklarimda:)) Hepimizin hakkinda hayirlisi olsum mubarek gun hurmetine insallah. Bi de ben de krem gibi akinti var normalde adetime 2 3 gun kala baslardi daha bir hafta var. Sende de oluyor mu o sekilde akinti???

Back