M melek1212 saat 4 te yaptıgımteste bu dun daha belirgindi bugun böle cıktı aferdersin ama su uazayan sıvı hala devam ediyor her lavaboya gidişimde ne yapabilirim senceEki Görüntüle 1770825 Eki Görüntüle 1770825 Eki Görüntüle 1770825 Eki Görüntüle 1770825 Eki Görüntüle 1770825 Eki Görüntüle 1770825
tm canım inşlh yarın kontrolun iyi geçer arkadaşımm
,KENDİNİ BU ŞEKİLDE ŞARTLANDIRMA CANIM :))) EŞİN HİSSEDER O ZAMAN ZATEN AYNI ŞEYLERİ YAŞADIGIM İÇİN SÖYLÜYORUM YANLIŞ ANLAMA :)akşam yapmama gerek dimi canım
TESTİ TEKRARLA İSTERSEN O TEST ARIZALI OLABİLİR BİRSE 3 DAMLA YETERYa bu nedir surekli dağılıyor yaa...sabah koyuydu biraz simdi darmadagin.
İkiz istemiyorum ama hayırlısi olsun.senin kaç çıkmıştı?Maşallah iyi çıkmış.Sanki fazla çıkmış.ikiz gebelik te olabilir canım.Allah tamamina erdirsin.Kese zaten görünür.Bende 4+4 de gitmiştim.Gorunuyor dedi dr
CATLAMA OLMUŞ CANIMslm kizlar buraya ilk defa yazıyorum son adet tarihim 27 ocak adetin 11.günü çift çizgiyi gordum ilişki günleri 9,11,12günler bugün 16.gunum ne olur ne olmaz devam etmeli miyim ins herkesin tutar bu ay benimde
ins canim hayirlisi zaman geçmiyor çok merak ediyorum seninde hayirli olsun gebeligin Allah im sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin sen yumurtlamadan kac gun sonra öğrendin gebeliginiCATLAMA OLMUŞ CANIM
ins canim hayirlisi zaman geçmiyor çok merak ediyorum seninde hayirli olsun gebeligin Allah im sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin sen yumurtlamadan kac gun sonra öğrendin gebeligini
aminnn ins herkese içinde banadaCANIM BEN BAT GÜNÜ ÖĞRENDİM GEBELİĞİMİ :) İNŞALLAH SANA DA NASİP OLUR CANIM İSTEYEN HERKESE SĞLIKLI BİR BEBEK VERSİN RABBİM
AMİN CANIMMaminnn ins herkese içinde banada
Benim 525 çıkmıştı canımİkiz istemiyorum ama hayırlısi olsun.senin kaç çıkmıştı?
Benim 525 çıkmıştı canım
Evet bunun çok fazla çıkmış sanki.bidaki beta da çıkar.BENİM DE BAT GÜNÜ 1016 ÇIKTI
Evet bunun çok fazla çıkmış sanki.bidaki beta da çıkar.
Canim seninkini bende merakla bekliyorum.Yumurta catladiktan sonraki günden başlayarak say,12.gün hcg testi yap bakalim hayirli haberlerini bekliyoruzslm kizlar buraya ilk defa yazıyorum son adet tarihim 27 ocak adetin 11.günü çift çizgiyi gordum ilişki günleri 9,11,12günler bugün 16.gunum ne olur ne olmaz devam etmeli miyim ins herkesin tutar bu ay benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?