30 gunde duzenli ise her ihtimale karsi 12~13.gun baslaman yeterli olur yumurtlaman 15. 16. Gunlerde olmasi gerekiyor ama takip icin bu kadar erken baslaman iyi olurama adet bitiminde yapmak gerekir deniliyor yaa e biliyim ben
canım o uzayan akıntı çok önemli onu yakalamışsın çok iyi olmuş.bu ay yüksek ihtimal tutar bana sorarsan.hayırlısı olsun hakkındaevet canım duzenli erken başlamamın sebebi takip edip kacırmamak lazım :) bir de dun cok aferdersin ama böle şeffaf uzayan bişey geldi durdu gun boyu ne olur ne olmaz diye dunu degerlendirk bizde :)
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.çok sevindimcanım gördük bebeği minicik fasulye kadar :)) kalp atışını da gördük ama dinletmedi doktor dalgalar zarar vermesin diye :)) 6 mm çok küçük :))
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.çok sevindim
Iyi yapmissin degerlendirmeye yer aramissiniz isteevet canım duzenli erken başlamamın sebebi takip edip kacırmamak lazım :) bir de dun cok aferdersin ama böle şeffaf uzayan bişey geldi durdu gun boyu ne olur ne olmaz diye dunu degerlendirk bizde :)
canım gördük bebeği minicik fasulye kadar :)) kalp atışını da gördük ama dinletmedi doktor dalgalar zarar vermesin diye :)) 6 mm çok küçük :))
Hemen ovulasyon testlerine başla canım erken yumurtlama olabilir.yumurtlamadan 2-3 gün önce filan başlıyor o akıntı çeşidi bildiğim kadarıyla.gebelik ihtimalini de yükseltiyorKızlar benim adetim dün bitti ama dünden beri genelde yumurtlama zamanımda olan yapışkan uzayan akıntım oluyor neden olur ki bir bilginiz var mı normal mi?
Hemen ovulasyon testlerine başla canım erken yumurtlama olabilir.yumurtlamadan 2-3 gün önce filan başlıyor o akıntı çeşidi bildiğim kadarıyla.gebelik ihtimalini de yükseltiyor
Canım o uzatan akıntı bendede dün vardı hemen değerlendirdikleri bizde benim de normalde yumurtlama 15 16 gibi olması gerekir ama senin dediğin gibi uzayan akıntı dün bende de vardı hemen değerlendirdikleri bizde sende bi degerlendir
Çok teşekkür ederim canım in inşallah darısı tüm isteyenlete olsunnn
Amin canimm insallahhhAyyyy çok sevidimAllahım sağ salim kucağına almayı basip etsin bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?