Amin canımHAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımHAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN
ÇİFT ÇİZGİ SİLİKLEŞİNCE ÖNCE ÇİFT ÇİZGİSİ OLMASI LAZIM
Tesekkurler kizlar dun gece iliski olmustu bu gece olsunmu olmasinmi karar veremedim yarin gece olursa gec olurmu☺ kafamda deli sorularKoyuluk siliklesmeye başladığı zaman catlama olmus demek
Tesekkurler kizlar dun gece iliski olmustu bu gece olsunmu olmasinmi karar veremedim yarin gece olursa gec olurmu☺ kafamda deli sorular
Yarin sabah olusa nasil olurgaranti olsun diyorsan olsun ama kalite açısından gün aşırı
ins canim çok destek oldun çok sagolll bende cok merak ediyorum bakalim bugün 5.gün daha 12.gün yapacağım haber veririmCanim seninkini bende merakla bekliyorum.Yumurta catladiktan sonraki günden başlayarak say,12.gün hcg testi yap bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz
ama benimki 4+5 bu değeri verdi.2 günde 2 katına çıktığı düşünülürse BAT a göre normal gibi.doktora da sordum normal dedi.bekleyip görücezEvet bunun çok fazla çıkmış sanki.bidaki beta da çıkar.
Eger 25 gunde gecikmesiz oluyosan ctesi falan yumurtlarsin test yapmaya devam et bugunleride degerlendir gun asiri iliskiyi atlamayin derim ben.
Sence aksama tekrarlayayim mi testi yoksa yarin mi yapayim?cok sukur koyulasmaya başladı...Eger 25 gunde gecikmesiz oluyosan ctesi falan yumurtlarsin test yapmaya devam et bugunleride degerlendir gun asiri iliskiyi atlamayin derim ben.
Hayret dagilmamis evet aksama tekrarla sivi tuketimine dikkat edim saat 6~7 gibiSence aksama tekrarlayayim mi testi yoksa yarin mi yapayim?cok sukur koyulasmaya başladı...
Allah bilir :))Yumurtlama yarin mi olur acaba ondan sonraki gün mü?![]()
T C ile ayni koyulukta olmasi lazım yada C den daha koyu olması lazim.Tam koyuyu kakaladiktan sonra acilirsa çatlamış demek.Boyleyse bu catlamamisSELAM KIZLAR BEN İKİ GÜNDÜR OVULASYON TESTİ YAPIYORUM 4. YAPIŞIM Bİ SAAT 11 DE YAPIYORUM BİRDE AKŞAM 10 DA İLK YAPMAMA RAGMEN HER TESTTE KOYULASMA OLUYOR EN KOYU HALİNİ GÖREMEDİM AMA BU ARADADA 3 ŞUBATTA HASTA OLDM 8 ŞUBATTA TEMİZLENDİM. HER YAPTIMDA İKİ ÇİZGİDE BAYAĞI BELİRGİN FAKAT BUGUN BEN NORMALDE ÇOK ÜŞÜYEN BİRİYİM BUGUN ATEŞ BASIYO VE AFEDERSİNİZ SABAH AKINTIM VARDI İDRAR YAPARKENDE CANIM YANIYO. DÜN GECE DENEDİK BAKALIM İNŞ BEBİŞİM OLUR![]()
Cok erken baslamissin sanirim teste :)) 1 haftadan once yumurtlaman olmaz eger adetlerin duzenliyse 30 gundeyse dedigin gibi :)slm kızlar nasılsınız ben bu gun 3 . testi deniyorum adetim ayın 8 de bitti 30 günde adet görüyorum sizce ne zaman koyulaşır bugun yaptım sanki çizgi yok gibi neden acaba![]()