Amin inşallah canım.inşallah canım yaaaa bende onun için aldım ve inan faydasını gördüm inşallah sende görürsün rahim toparlandı en önemlisi
Hamileykenmi kullaniyorsun?inşallah canım yaaaa bende onun için aldım ve inan faydasını gördüm inşallah sende görürsün rahim toparlandı en önemlisi
Hamileykenmi kullaniyorsun?
Canim Peki bu kac gune koyulasir sence??Ee normal olmasi gereken bu koyulasacaktir sıkıntı etme. Bak benimde testlerim bunlar. Erken basladim kimyasal gebelik yasadim 1 ay once o yuzden yumurtlamam degismis olabilir diye beklemedeyim bende :))
Bugun 12. Gunun degil mi. Gun asiri iliskiyi ihmal etmeyin bazilarinda kopkoyu olmadan da catladigini duymustum. Bana dune gore koyu geldi ancak senin bu testler neden boyle dagiliyor. Benim 5 gun once yaptigim test bile cillop gibi duruyor hala :))Canim Peki bu kac gune koyulasir sence??
Bugun 12. Gunun degil mi. Gun asiri iliskiyi ihmal etmeyin bazilarinda kopkoyu olmadan da catladigini duymustum. Bana dune gore koyu geldi ancak senin bu testler neden boyle dagiliyor. Benim 5 gun once yaptigim test bile cillop gibi duruyor hala :))
Evet 12. Gunum. Hep dağılıyor benim yaa 3 damla koydum yine dağılıyor.:)Bugun 12. Gunun degil mi. Gun asiri iliskiyi ihmal etmeyin bazilarinda kopkoyu olmadan da catladigini duymustum. Bana dune gore koyu geldi ancak senin bu testler neden boyle dagiliyor. Benim 5 gun once yaptigim test bile cillop gibi duruyor hala :))
Garip yani hepsinin dagilmasi. Sen bugun 6-7 gibi yenile testi dune gore koyu geldi koyulasabilir kacirma sonra :)Evet 12. Gunum. Hep dağılıyor benim yaa 3 damla koydum yine dağılıyor.:)
bence hemen kan verACİL YARDİM İSTİYORUMMMM. agustosta dis gebelik yasadim mtx ile sorunsuz bitti simdi tekrar hamile kalmak istiyorum ins bu defa bebisim dogru yere tutunur. laboquick aldim . 25 gunde bir adet oluyorum. en son 3 subatta adet oldum 8 subatta temizlendim. bu aksam test yaptim sonuc cok silikti foto ekleyecegim.
canım sıvı almadan yapman gerek testi sıvı almayı bıraktıktan 3 - 4 saat sonra testi yapman lazım o zaman sağlıklı sonuç alırsınpardon canm yanlış anlattım. test diyince , bu ovulasyon testi çatlama oluyor mu ne zaman olur diye yardım istiyorum çnkü ilk denemem ve hiç duymadığım yöntem
Tesekur ederim cevapladigin icin dun aksam oldu iliski bu gecede olursa sperm kalitesi dusermi kibugün ve yarın :)))
evet bugünü boş bırakırsan daha iyi oluur :) umudunu sakın yitirme ama ben çift çizgiden bir gece önce olan ilişkiden gebe kaldım :)Tesekur ederim cevapladigin icin dun aksam oldu iliski bu gecede olursa sperm kalitesi dusermi ki
EN SON SAAT 9DA 1 ÇAY BARDAĞI VİŞNE SUYU İÇMİŞTİM SAAT 8 DEDE SU BAŞKA BİŞE İÇMEDİMcanım sıvı almadan yapman gerek testi sıvı almayı bıraktıktan 3 - 4 saat sonra testi yapman lazım o zaman sağlıklı sonuç alırsın
erken mi yumurtladın acaba değerlendir o zaman gün aşırı devam edinEN SON SAAT 9DA 1 ÇAY BARDAĞI VİŞNE SUYU İÇMİŞTİM SAAT 8 DEDE SU BAŞKA BİŞE İÇMEDİM
12de yaptim bu sefer bir sey cikmadiGarip yani hepsinin dagilmasi. Sen bugun 6-7 gibi yenile testi dune gore koyu geldi koyulasabilir kacirma sonra :)
umutsuzluğa kapılma 20.gün bile koyulaşan var streste etkiler12de yaptim bu sefer bir sey cikmadibana hic koyulasacakmis gibi gelmiyor nedense yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?