Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ee normal olmasi gereken bu koyulasacaktir sıkıntı etme. Bak benimde testlerim bunlar. Erken basladim kimyasal gebelik yasadim 1 ay once o yuzden yumurtlamam degismis olabilir diye beklemedeyim bende :))
Canim Peki bu kac gune koyulasir sence??

Eklentiler

• 20160211_121912.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 72
Canim Peki bu kac gune koyulasir sence??
Bugun 12. Gunun degil mi. Gun asiri iliskiyi ihmal etmeyin bazilarinda kopkoyu olmadan da catladigini duymustum. Bana dune gore koyu geldi ancak senin bu testler neden boyle dagiliyor. Benim 5 gun once yaptigim test bile cillop gibi duruyor hala :))

Bugun 12. Gunun degil mi. Gun asiri iliskiyi ihmal etmeyin bazilarinda kopkoyu olmadan da catladigini duymustum. Bana dune gore koyu geldi ancak senin bu testler neden boyle dagiliyor. Benim 5 gun once yaptigim test bile cillop gibi duruyor hala :))

canım muhtemelen idrarı çok damlatıyorsun gün aşırı işişkiye devam edim ama tam koyu olması gerek çatlaması için

Evet 12. Gunum. Hep dağılıyor benim yaa 3 damla koydum yine dağılıyor.:)

Arkadaslar bisey sorabilirmiyim az once test yaptim kopkoyu cift cizgiyi yakaladim dun gece iliski oldu baska ne zaman olmali sizce

ACİL YARDİM İSTİYORUMMMM. agustosta dis gebelik yasadim mtx ile sorunsuz bitti simdi tekrar hamile kalmak istiyorum ins bu defa bebisim dogru yere tutunur. laboquick aldim . 25 gunde bir adet oluyorum. en son 3 subatta adet oldum 8 subatta temizlendim. bu aksam test yaptim sonuc cok silikti saat 10 da birde bu sabah yaptım 11 de ama fotodaki bugün ki bu sanki birazcık daha koyu

Eklentiler

• 12715995_1065452026853098_4627110937562008151_o.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 48
bence hemen kan ver

pardon canm yanlış anlattım. test diyince , bu ovulasyon testi çatlama oluyor mu ne zaman olur diye yardım istiyorum çnkü ilk denemem ve hiç duymadığım yöntem

pardon canm yanlış anlattım. test diyince , bu ovulasyon testi çatlama oluyor mu ne zaman olur diye yardım istiyorum çnkü ilk denemem ve hiç duymadığım yöntem
canım sıvı almadan yapman gerek testi sıvı almayı bıraktıktan 3 - 4 saat sonra testi yapman lazım o zaman sağlıklı sonuç alırsın

Tesekur ederim cevapladigin icin dun aksam oldu iliski bu gecede olursa sperm kalitesi dusermi ki
evet bugünü boş bırakırsan daha iyi oluur :) umudunu sakın yitirme ama ben çift çizgiden bir gece önce olan ilişkiden gebe kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…