- 7 Ağustos 2015
- 49
- 16
- 3
- 32
VALLA BİLMİYORUM CANM 8 İNE TEMİZLENDİM BUGÜN 11 İ DAHA YUMURTLAMA 14 Ü DİO TAKVİM AMA BEN HERGÜN TEST YAPACAĞIM SANIRIM. İNŞ YUMURTLAMA OLUYORDUR.
ÇOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞLUN :)bazıları adet bitimi de yumurtluyor olabiliyor yani sen devam et testlerine
rica ederim hayırlısı olsun inşallahÇOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞLUN :)
inşallahİNŞALLAH RABBİM HERKESE GÖNLÜNDE OLANI NASİP EDER İNŞ :)
25 gunde ad et oluyorum ama ben canim. Hic de gecikmez. Kasiklarimda biraz agri hisseder gibiyim ama test oglende yine hayalet gibi cikti.bi inip bi cikiyor mu hormonum acabaumutsuzluğa kapılma 20.gün bile koyulaşan var streste etkiler
Eger 25 gunde gecikmesiz oluyosan ctesi falan yumurtlarsin test yapmaya devam et bugunleride degerlendir gun asiri iliskiyi atlamayin derim ben.25 gunde ad et oluyorum ama ben canim. Hic de gecikmez. Kasiklarimda biraz agri hisseder gibiyim ama test oglende yine hayalet gibi cikti.bi inip bi cikiyor mu hormonum acaba
MERHABA BEBEGİNİZİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM ACABAArkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)
teşekkür ederim canım.bir kaç gün sonra gideriz.kesinleşsin kese görünmesi.ben alttan baktırmak istemiyorum çünkücanım görünebilir sanırım karından sıkısık gitmen gerekir ama :) inşallah görürsün :))
bende o yüzden 1 hafta sonra gittim canım ve karından göründü bende vajinal istemiyorum çünküteşekkür ederim canım.bir kaç gün sonra gideriz.kesinleşsin kese görünmesi.ben alttan baktırmak istemiyorum çünkü
Cnm hamilelik nasıl gidio gittin mi doktoraşimdilik günde bir tane yeter canım 3 saat almadan sıvı almadan test yap ve tam koyu olana kadar günde bir tane yeterli
CANIM ŞİMDİLİK Bİ SIKINTIM YOK ALLAHA ŞÜKÜR Kİ YARIN GİDECEĞİM KONTROLÜM VAR RABBİM YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAHHHHCnm hamilelik nasıl gidio gittin mi doktora
İyi çok şükür kalp atışları için mi .gideceksinCANIM ŞİMDİLİK Bİ SIKINTIM YOK ALLAHA ŞÜKÜR Kİ YARIN GİDECEĞİM KONTROLÜM VAR RABBİM YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAHHHH
İyi çok şükür kalp atışları için mi .gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?