Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim seninkini bende merakla bekliyorum.Yumurta catladiktan sonraki günden başlayarak say,12.gün hcg testi yap bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz
ins canim çok destek oldun çok sagolll bende cok merak ediyorum bakalim bugün 5.gün daha 12.gün yapacağım haber veririm

Eger 25 gunde gecikmesiz oluyosan ctesi falan yumurtlarsin test yapmaya devam et bugunleride degerlendir gun asiri iliskiyi atlamayin derim ben.
Eger 25 gunde gecikmesiz oluyosan ctesi falan yumurtlarsin test yapmaya devam et bugunleride degerlendir gun asiri iliskiyi atlamayin derim ben.
Sence aksama tekrarlayayim mi testi yoksa yarin mi yapayim?cok sukur koyulasmaya başladı...

Eklentiler

• 20160212_073153.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 65
SELAM KIZLAR BEN İKİ GÜNDÜR OVULASYON TESTİ YAPIYORUM 4. YAPIŞIM Bİ SAAT 11 DE YAPIYORUM BİRDE AKŞAM 10 DA İLK YAPMAMA RAGMEN HER TESTTE KOYULASMA OLUYOR EN KOYU HALİNİ GÖREMEDİM AMA BU ARADADA 3 ŞUBATTA HASTA OLDM 8 ŞUBATTA TEMİZLENDİM. HER YAPTIMDA İKİ ÇİZGİDE BAYAĞI BELİRGİN FAKAT BUGUN BEN NORMALDE ÇOK ÜŞÜYEN BİRİYİM BUGUN ATEŞ BASIYO VE AFEDERSİNİZ SABAH AKINTIM VARDI İDRAR YAPARKENDE CANIM YANIYO. DÜN GECE DENEDİK BAKALIM İNŞ BEBİŞİM OLUR

Eklentiler

• 12698719_1066029653462002_1513051206965841238_o.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 72
T C ile ayni koyulukta olmasi lazım yada C den daha koyu olması lazim.Tam koyuyu kakaladiktan sonra acilirsa çatlamış demek.Boyleyse bu catlamamis

slm kızlar nasılsınız ben bu gun 3 . testi deniyorum adetim ayın 8 de bitti 30 günde adet görüyorum sizce ne zaman koyulaşır bugun yaptım sanki çizgi yok gibi neden acaba

Eklentiler

• 10.02.2016.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 11.02.2016.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 12.02.2016.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 61
slm kızlar nasılsınız ben bu gun 3 . testi deniyorum adetim ayın 8 de bitti 30 günde adet görüyorum sizce ne zaman koyulaşır bugun yaptım sanki çizgi yok gibi neden acaba
Cok erken baslamissin sanirim teste :)) 1 haftadan once yumurtlaman olmaz eger adetlerin duzenliyse 30 gundeyse dedigin gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…