• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Onun mantiğini anlamiş değilim ancak kendi adima şunu söyleyebilirim ben sabah idariyla yapiyorum ve dogru netice verdigine eminim.mesela sivi alimina ve lavabo olayina dikkat ettgimde bile sabah idarrindaki gibi net cizgiyi goremedim.
Mantığı şu:Dinlenmiş idrar olmayacak.Vucud hareket halindeykenki idrar önemli....

Aynen benim de. Sabah idrarimda biraz cikiyorsa ne kadar dikkat etsem de 4 saat sivi almasam bile cikmiyor. Dogru cikiyorsa ben sabah da deneyeyim o zaman.

Bence dene derim canim.mesela ben 10.günden basliyorum her sabah ilk idararla testi yapiyorum 13-14.gunler koyulasiyor.sonra tekrar siliklesiyor.hani derler ya kendinin doktoru önce kendin olacaksin öyle yani.ben bh sekilde daha iyi takip edebiliyorum cizgiyi.ayni sekilde cift cizgiyi yakaldigim gunlerde sivi da geliyor.bedenim ve test birbirini doğruluyor.

ACİL YARDİM İSTİYORUMMMM. agustosta dis gebelik yasadim mtx ile sorunsuz bitti simdi tekrar hamile kalmak istiyorum ins bu defa bebisim dogru yere tutunur. laboquick aldim . 25 gunde bir adet oluyorum. en son 3 subatta adet oldum 8 subatta temizlendim. bu aksam test yaptim sonuc cok silikti foto ekleyecegim.

Anlamıyorum doktor yum. Çatlamış diyor test henüz catlamadi gösteriyor bu testler boş sanırım en iyisi gün aşırı ilişki. Geçen gün bir yerde okudum ovulasyon pik yaptıysa yumurta çatlamış demektir yazıyor du hangisine inanacagiz :KK12:

Kızlar slm, bende ovulasyon testi siparişi verdim yarın gelecek başlıyoruz yine çalışmalara tam gaz devam :KK49: inşallah bu ay hayırlı, sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz:KK46:

Bu arada arı sütü ne işe yarıyor anlamadım ben

Kızlar slm, bende ovulasyon testi siparişi verdim yarın gelecek başlıyoruz yine çalışmalara tam gaz devam :KK49: inşallah bu ay hayırlı, sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz:KK46:

Amin canim inşallah. Cocuk yapicaz diye ne duyarsak yapip iciyoruz Allah sonumuzu hayir etsin inşallah :KK71:

RAHİMİN KOLAY TOPARLANMASINI SAĞLIYOR VE GEBELİK İHTİMALİNİ 3,3 KAT ARTIRIYOR

rica ederim canım ben aralık ayında tekrar kullanmaya başladım ve hala devam ediyorum

Bende senin önersiğin siteden sipariş vereceğim. Arı sütü herşeye iyi geliyor sonuçta:KK49: Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişimizi:KK15:annesi

Bende senin önersiğin siteden sipariş vereceğim. Arı sütü herşeye iyi geliyor sonuçta:KK49: Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişimizi:KK15:annesi
Al bende de o kadar, denemediğimiz şey kalmadı nerdeyse. Allah sonumuzu hayır etsin :KK71: tam hız devam çalışmalara yılmak yok :KK19:

inşallah canım yaaaa bende onun için aldım ve inan faydasını gördüm inşallah sende görürsün rahim toparlandı en önemlisi

Back