Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar adet bitiminden sonra hemen başlamalı mıyım ovulasyon testlerine?
Günde 1 kere yapmak yeterli midir? Adetlerim günü gününe tutmaz o yüzden tam ovulasyon günümü kestiremiyorum.
o zaman adet bitince başla canım ancak öyle görebilirsin

Kızlar adet bitiminden sonra hemen başlamalı mıyım ovulasyon testlerine?
Günde 1 kere yapmak yeterli midir? Adetlerim günü gününe tutmaz o yüzden tam ovulasyon günümü kestiremiyorum.
ben sabah 11 akşam 10 11 arası yapıyorum canım pko olduğum için hemen regl sonrası yapmaya başlamak gerekiyor senin problemin var mı ki ne kadar düzensiz döngülerin ?

o zaman adet bitince başla canım ancak öyle görebilirsin

tamam canım öyle yapıcam o zaman

ben sabah 11 akşam 10 11 arası yapıyorum canım pko olduğum için hemen regl sonrası yapmaya başlamak gerekiyor senin problemin var mı ki ne kadar düzensiz döngülerin ?

Tam bilmiyorum daha önce hormon testi yaptırdım doktordan memnun kalmadım ilgilenmedi. yarın yine gidicem yine test yaptırıcam.
Her ay olurum aslında ama günü gününe tutmaz. geçen ay 35.gün oldum bu ay 30. gün. bilmediğimden soruyorum pko mu oluyor şimdi bu ?

yok canım çok büyük bi şaşma olmamış sende gerçi benim de uzun zamandır bu şekildeydi ama sonra uzadı da uzadı usg de pko görünümü olması lazım yani çatlamamış yumurtaların yumurtalıklarda folikül kisti olarak görünür bir de lh fsh dan yüksek çıkıyor hormon testlerinde bunlar pko demek benim usgde önemli bişey görünmedi ama pko dedi zaten lh da yüksek fshtan yani çatlama sorunu var malesef

Takip etmedim malesef neler yaptınız benim de kafam karmakarışık özelden de mesaj atabilirsin ne yapıcağımı bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

anladım canım yine de bir doktora gitmek de fayda var. oldum olası düzenli değildir çünkü. hiç önemsemedim ama çocuk düşününce üstüne düşmeye başladım

anladım canım yine de bir doktora gitmek de fayda var. oldum olası düzenli değildir çünkü. hiç önemsemedim ama çocuk düşününce üstüne düşmeye başladım
Allah yardımcın olsunn canım adet düzeni için faysası var mı bilemem ama yumurtanın gelişmesi ve çatlaması için incir ve havuç suyu denedin mi

Evet canım taramadan geçmek her türlü sağlıklı belki küçük bir takviye alman gerekecek ne bilim vitamin vs gibi

pko olanlara inofolic öneriyorlar sen kullanıyor musun
evet onu da yeni duydum epey kullanan var ben üç aydan fazladır folbiol ve bu ayda hayıt hapı içiyorum tahlillerimi bitirdim çarşamba da 21. gün testim var sonra perşembe doktora göstericem hepsini o ne verecek bakalım

inşallah güzel olur canım bende pko yok ama ben yine de aldım onu kullandım 2 aydır kullanıyorum ama bu ay düzeli olarak kullandım arı sütü de içtim ve faydasını gördüğüme inanıyorum

inşallah güzel olur canım bende pko yok ama ben yine de aldım onu kullandım 2 aydır kullanıyorum ama bu ay düzeli olarak kullandım arı sütü de içtim ve faydasını gördüğüme inanıyorum
Ne mutlu sana canım hayırlı evlat olsun inşallah bakalım benim nasıl çıkacak ovu testi ateş ölçme herşeyi yapıyorum tabi pko belli de olmuyor ki ne çıkar progesteron gösterir gerçekten yumurtlama oldu mu olmadı mı ona sabırsızım şu anda

ben daha ne olduğunu bilmiyorum canım kalp atışını falan duymadım yarın gideceğim inşallah güzel şeyler duyarız :) hepimiz inşallah bebiş sahibi oluruz

ben daha ne olduğunu bilmiyorum canım kalp atışını falan duymadım yarın gideceğim inşallah güzel şeyler duyarız :) hepimiz inşallah bebiş sahibi oluruz
İnşallah duyarsın canım hayatının en güzel şarkısını

inşallah canım öyle çok dua ediyorum ki anlatamam iş yerinde bile çalısamıyorum dua etmekten :)
çok heyecanlı canım benim olmadan düşüncesi heyecanlı böyle de oluncasını düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…