Yarın bu saatte yapma testi gündüz yap zaten silikleşmeye başlarsa yumurta atılmış oluyor galiba yarın geceyi değerlendirirsin yarın test yap haber ver bana bakalım çok geç yapma testi benceOkudum Evet yeminle suan cok sancim oluyo kasik bacak cekiliyor sanki ben yarin birdaha test yapayim ama ayni satte olmasi gerekiyor demi genelde hafif sIlik cikinca iliski ki ben suan hiseddiyorum karnim cok fena agriyor bence yarin yapmaliyim ben ertesi gune kalirsa tutmaya bilir cunki agrilarim baya var canim yaa
Yani testi bugun yaptim saati demek istedim yanlis oldu 4 gibi yapmistim bugun testi yarinda o saate yaparim silikse yumurta atmis oluyo yani ozaman tek iliskiyle olursa tutarsa tabiYarın bu saatte yapma testi gündüz yap zaten silikleşmeye başlarsa yumurta atılmış oluyor galiba yarın geceyi değerlendirirsin yarın test yap haber ver bana bakalım çok geç yapma testi bence
Evet aynen cnm yarın 4 de yap yine geceye kadar da zaten 36 saat falan olmuş oluyor tek ilişkiyle umarım tutar haydi hayırlısı arkadaşım Allahım gönlünden geçeni kabul etsin inşallah bol bol dua et gönlündeki iste Allahtan umarım kabul olurYani testi bugun yaptim saati demek istedim yanlis oldu 4 gibi yapmistim bugun testi yarinda o saate yaparim silikse yumurta atmis oluyo yani ozaman tek iliskiyle olursa tutarsa tabi
Insanllah canim rabbim kalbimizdekini gonlumzdekini versin bizlere once hic cocuklari olmayanlara nasil etsin kucaklarini bos koymasin bizimde diledigmizi saglikli versin insnallah duani eksik etmeEvet aynen cnm yarın 4 de yap yine geceye kadar da zaten 36 saat falan olmuş oluyor tek ilişkiyle umarım tutar haydi hayırlısı arkadaşım Allahım gönlünden geçeni kabul etsin inşallah bol bol dua et gönlündeki iste Allahtan umarım kabul olur
Amiiinnn cnm Allahım evlat duygusunu herkese tattırsın inşallah çok güzel bir duygu dualarım seninle sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin Allahım sanaInsanllah canim rabbim kalbimizdekini gonlumzdekini versin bizlere once hic cocuklari olmayanlara nasil etsin kucaklarini bos koymasin bizimde diledigmizi saglikli versin insnallah duani eksik etme
Bekliyorum haberleriniInsanllah canim benim rabbim once olmayanlara versin kimsenin kucagini bos koymasin bizede gonlumzden geceni saglikli hayirliysa versin yarin haberdar edicem seni
Amin cümlesi nin sizlerinde evladını Rabbim bagislasin :) bende her ne kadar inanmasamda çin takvimi ilişki günü vs bakıyorumTabikide bizde rabbime biraktik endogrusunu en hayirlisini o bilir bizimkisi bir umut bir ihtimal iste rabbim seninde gonlune Gore versin bir prenses oglunuda Sana bagislasin.
Canım benim paylasimlarimi takip etseydin tum detaylar vardı.3Bir kizim vardı.Sonra 3 tanede denedim oldu Allahin izniyle.Suan 1 oglum var.ikinci erkekti ama kalp atışları durdu.Bu 3. hamileyim dr.gecen hafta erkek dedi.Bakalim hayırlısı olsunKızlar bana da yardım edin benim iki kızım var 3. bebeği düşünüyoruz Allah'ın izniyle o da erkek olsun istiyorum evde testlerle yumurtlama günümü takip etmek etmek istiyorum hangi gün ilişki olsun erkek olması için siz çok bilgilisiniz ben pek anlamıyorum ilk defa yapıcağım yardımcı olun lütfen Allahım gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Sizin paylasimlar nerede??Canım benim paylasimlarimi takip etseydin tum detaylar vardı.3Bir kizim vardı.Sonra 3 tanede denedim oldu Allahin izniyle.Suan 1 oglum var.ikinci erkekti ama kalp atışları durdu.Bu 3. hamileyim dr.gecen hafta erkek dedi.Bakalim hayırlısı olsun
Sabrini bu testi ben bugun oglen 4 gibi yaptim yarin aksamSizin paylasimlar nerede??
Valla geçmişte.Sana ozelsen atayım canım.Rabbim gonlune göre versin inşallahSizin paylasimlar nerede??
çok sevindim canım bi kan ve bugün inşallah güzel sonuçlar alırsın :)) haber ver bize de :)Kızlaaaaaar adetime 4 gün var hcg test yaptım 2.çizgi çok çok silik ama çıktı.birde LH test yaptım ikiside koyu çıktı.t çizgisi c den bir tık açık.sen ne yaptınSabirsiz61 inşallah hayırlı haberler veririz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?