• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Okudum Evet yeminle suan cok sancim oluyo kasik bacak cekiliyor sanki ben yarin birdaha test yapayim ama ayni satte olmasi gerekiyor demi genelde hafif sIlik cikinca iliski ki ben suan hiseddiyorum karnim cok fena agriyor bence yarin yapmaliyim ben ertesi gune kalirsa tutmaya bilir cunki agrilarim baya var canim yaa:110:

Okudum Evet yeminle suan cok sancim oluyo kasik bacak cekiliyor sanki ben yarin birdaha test yapayim ama ayni satte olmasi gerekiyor demi genelde hafif sIlik cikinca iliski ki ben suan hiseddiyorum karnim cok fena agriyor bence yarin yapmaliyim ben ertesi gune kalirsa tutmaya bilir cunki agrilarim baya var canim yaa:110:
Yarın bu saatte yapma testi gündüz yap zaten silikleşmeye başlarsa yumurta atılmış oluyor galiba yarın geceyi değerlendirirsin yarın test yap haber ver bana bakalım çok geç yapma testi bence

Şimdi kimse yok galiba testi gündüz yap yine buradakilere sor o Zaman bakarlar

Yarın bu saatte yapma testi gündüz yap zaten silikleşmeye başlarsa yumurta atılmış oluyor galiba yarın geceyi değerlendirirsin yarın test yap haber ver bana bakalım çok geç yapma testi bence
Yani testi bugun yaptim saati demek istedim yanlis oldu 4 gibi yapmistim bugun testi yarinda o saate yaparim silikse yumurta atmis oluyo yani ozaman tek iliskiyle olursa tutarsa tabi

Yani testi bugun yaptim saati demek istedim yanlis oldu 4 gibi yapmistim bugun testi yarinda o saate yaparim silikse yumurta atmis oluyo yani ozaman tek iliskiyle olursa tutarsa tabi
Evet aynen cnm yarın 4 de yap yine geceye kadar da zaten 36 saat falan olmuş oluyor tek ilişkiyle umarım tutar haydi hayırlısı arkadaşım Allahım gönlünden geçeni kabul etsin inşallah bol bol dua et gönlündeki iste Allahtan umarım kabul olur

Evet aynen cnm yarın 4 de yap yine geceye kadar da zaten 36 saat falan olmuş oluyor tek ilişkiyle umarım tutar haydi hayırlısı arkadaşım Allahım gönlünden geçeni kabul etsin inşallah bol bol dua et gönlündeki iste Allahtan umarım kabul olur
Insanllah canim rabbim kalbimizdekini gonlumzdekini versin bizlere once hic cocuklari olmayanlara nasil etsin kucaklarini bos koymasin bizimde diledigmizi saglikli versin insnallah duani eksik etme:KK15::KK15:

Insanllah canim benim rabbim once olmayanlara versin kimsenin kucagini bos koymasin bizede gonlumzden geceni saglikli hayirliysa versin yarin haberdar edicem seni :KK200::KK200:

Insanllah canim rabbim kalbimizdekini gonlumzdekini versin bizlere once hic cocuklari olmayanlara nasil etsin kucaklarini bos koymasin bizimde diledigmizi saglikli versin insnallah duani eksik etme:KK15::KK15:
Amiiinnn cnm Allahım evlat duygusunu herkese tattırsın inşallah çok güzel bir duygu dualarım seninle sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin Allahım sana

İyi geceler hanımlar ;) ovulasyon testi 28 günde bir adet görenler için 10-11. Günler başlanması gerekir. Kız erkek bebek içinde bence söylenen herşey boş Rabbim bilir. Sık ilişkide kız derler bizim ovulasyon öncesi sonrası çok sık birliktelik oldu oğlum var Rabbim uzun ömürler versin. Kız istiyorum bende ama 5 ay olacak hamile kalamadim maalesef :( Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Tabikide bizde rabbime biraktik endogrusunu en hayirlisini o bilir bizimkisi bir umut bir ihtimal iste rabbim seninde gonlune Gore versin bir prenses oglunuda Sana bagislasin.

Tabikide bizde rabbime biraktik endogrusunu en hayirlisini o bilir bizimkisi bir umut bir ihtimal iste rabbim seninde gonlune Gore versin bir prenses oglunuda Sana bagislasin.
Amin cümlesi nin sizlerinde evladını Rabbim bagislasin :) bende her ne kadar inanmasamda çin takvimi ilişki günü vs bakıyorum :KK48: umut fakirin ekmeği napalim Allah gönlümüze göre versin :)

Oyle tabi kizi olan Oglan ister oglu olan kiz ister bunda yapacak bisey yok gonul ama allahin bilecegi is vermiyosada vardir bir bildigi ustune fazla dusmemek gerekiyor aslinda insan ama iste tutamiyoruz kendimizi:KK70:napalim Allah gonlumuzdekini versin ozaman diyelim saglikli

Kızlar bana da yardım edin benim iki kızım var 3. bebeği düşünüyoruz Allah'ın izniyle o da erkek olsun istiyorum evde testlerle yumurtlama günümü takip etmek etmek istiyorum hangi gün ilişki olsun erkek olması için siz çok bilgilisiniz ben pek anlamıyorum ilk defa yapıcağım yardımcı olun lütfen Allahım gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Canım benim paylasimlarimi takip etseydin tum detaylar vardı.3Bir kizim vardı.Sonra 3 tanede denedim oldu Allahin izniyle.Suan 1 oglum var.ikinci erkekti ama kalp atışları durdu.Bu 3. hamileyim dr.gecen hafta erkek dedi.Bakalim hayırlısı olsun

Canım benim paylasimlarimi takip etseydin tum detaylar vardı.3Bir kizim vardı.Sonra 3 tanede denedim oldu Allahin izniyle.Suan 1 oglum var.ikinci erkekti ama kalp atışları durdu.Bu 3. hamileyim dr.gecen hafta erkek dedi.Bakalim hayırlısı olsun
Sizin paylasimlar nerede??

Kızlaaaaaar adetime 4 gün var hcg test yaptım 2.çizgi çok çok silik ama çıktı.birde LH test yaptım ikiside koyu çıktı.t çizgisi c den bir tık açık.sen ne yaptın Sabirsiz61 Sabirsiz61 inşallah hayırlı haberler veririz burdan:KK37:
çok sevindim canım bi kan ve bugün inşallah güzel sonuçlar alırsın :)) haber ver bize de :)

Kızlar adet bitiminden sonra hemen başlamalı mıyım ovulasyon testlerine?
Günde 1 kere yapmak yeterli midir? Adetlerim günü gününe tutmaz o yüzden tam ovulasyon günümü kestiremiyorum.

Back