Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar benim yumurtlama günü gögüslerim acımaya başladı dokunulmuyo bile 4 geçti hala aynı acaba hamile kaldımda o yüzdenmi böyleki

Umarım hamileyimdir iple çekiyorum şu on günü daha önce düşük yapmıştım onuda çok erkn ögrenmiştim bi ihtimal diyorum ben yine inş gerçek belirtidir

Arkadaşlar ovulasyon testlerinin en güvenilir ve çoğunluğun etkili sonuç aldığı markası hangisi. Bugün testi almak durumundayım. Adetim geçeli 3 gün oluyor. Sayfa sayfa okudum ama aklım çok karıştı. Çoğunluğun önereceği marka hangisi

Labukuic

lapoquik kullanıyorum ben sure lab da kullandım o da iyiydi canım

Kızlar dün koyulaşmaya başladı. Az önce daha da koyulaştı. Ne zaman çatlar sizce? Dün gece 02'de ilişki var. Bu gece mi yarın sabah mı sizce?

Eklentiler

• ovuuu.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 136
  • ovuuuu.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 118
Kizlar acil yardima ihdiyacim var ben aylik igne ile korunuyordum bir ay once biraktim.benim 26 adet olmam lazimdi olmadim .ovulasyon testi yaptim bugun iki defa sonuc resimdeki gibi .hamilelik yaptim negatif .26 adet olmam lazimdi bir hafta gecti olmadim.bu ovulasyon testi sonucu bira bana soylesin cildircam

Eklentiler

• IMG_20160201_173826.webp
    8 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…