çok heyecanlı canım benim olmadan düşüncesi heyecanlı böyle de oluncasını düşünemiyorum
aynen canım rabbim isteyen herkese versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok heyecanlı canım benim olmadan düşüncesi heyecanlı böyle de oluncasını düşünemiyorum
Kızlar benim yumurtlama günü gögüslerim acımaya başladı dokunulmuyo bile 4 geçti hala aynı acaba hamile kaldımda o yüzdenmi böyleki
benim adete yakında oluyrdu bende adet günü öğrendim de belki test yapsan diyecektiimYok canm daha 10 gün var yumurtlama gününden sonra böyle oldu hala aynı
stres zaten öok etkiler vucut hazırlama çalsıtgında da belkirti yaşıyor gibi oluyırsunBnde ilk defa böyle oldum ya çok stres yaptım o yZden mi
Belirtiye benziyor canım.12.gün evde test yapsan sabah ilk idrarla çıkarUmarım hamileyimdir iple çekiyorum şu on günü daha önce düşük yapmıştım onuda çok erkn ögrenmiştim bi ihtimal diyorum ben yine inş gerçek belirtidir
LabukuicArkadaşlar ovulasyon testlerinin en güvenilir ve çoğunluğun etkili sonuç aldığı markası hangisi. Bugün testi almak durumundayım. Adetim geçeli 3 gün oluyor. Sayfa sayfa okudum ama aklım çok karıştı. Çoğunluğun önereceği marka hangisi![]()
lapoquik kullanıyorum ben sure lab da kullandım o da iyiydi canımArkadaşlar ovulasyon testlerinin en güvenilir ve çoğunluğun etkili sonuç aldığı markası hangisi. Bugün testi almak durumundayım. Adetim geçeli 3 gün oluyor. Sayfa sayfa okudum ama aklım çok karıştı. Çoğunluğun önereceği marka hangisi![]()
lapoquik kullanıyorum ben sure lab da kullandım o da iyiydi canım
laboquick marka
İkisi de aynı canım ben hiçbi fark görmedim internetten aldım 50 ov.+15 gebelik testi olarakÇok teşekkür ederim. hangisi daha iyi bir anlasam![]()
Bence bu geceyi degerlendirKızlar dün koyulaşmaya başladı. Az önce daha da koyulaştı. Ne zaman çatlar sizce? Dün gece 02'de ilişki var. Bu gece mi yarın sabah mı sizce?
Benim daha 4 gün oldu ama yumurtalama geçeliBelirtiye benziyor canım.12.gün evde test yapsan sabah ilk idrarla çıkar