- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 208
- 35
Ovülasyon testi pozitif çıktıktan sonra mı 48 saat peki sağdan ya da soldan yumurtlama farkediyor mu biyerde okumuştum sağ erkek sol kız oluyor genelde diye ama ne kadar doğru bilemiyorumBence 48 saatten sonra tek iliski denemelisin.
Pozitif çıktıktan 2 gün sonra bahsediliyo bence geç kalınır. Sağ sol yumurtlamaya göre cinsiyet olsa cinsiyet ilk günden belli olabilirdi o da saçma geldi açıkçası :)Ovülasyon testi pozitif çıktıktan sonra mı 48 saat peki sağdan ya da soldan yumurtlama farkediyor mu biyerde okumuştum sağ erkek sol kız oluyor genelde diye ama ne kadar doğru bilemiyorum
Ovülasyon testi pozitif çıktıktan sonra mı 48 saat peki sağdan ya da soldan yumurtlama farkediyor mu biyerde okumuştum sağ erkek sol kız oluyor genelde diye ama ne kadar doğru bilemiyorum
Bence de çok geç yumurtalar rahimde 2 gün yaşıyor diye biliyorum 48 saat geç olur 28 günde bir adet oluyorum ne Zaman yapmaya başlasamPozitif çıktıktan 2 gün sonra bahsediliyo bence geç kalınır. Sağ sol yumurtlamaya göre cinsiyet olsa cinsiyet ilk günden belli olabilirdi o da saçma geldi açıkçası :)
Bence de çok geç yumurtalar rahimde 2 gün yaşıyor diye biliyorum 48 saat geç olur 28 günde bir adet oluyorum ne Zaman yapmaya başlasam[/QUOTE
Yumurta salindiktan sonra 24 saat yasiyor 48 saat beklersen sacma olur :)) koyulastiktan sonra ilk siligi gordugun gun iliskiye girmelisin. Adetin bslangicindan itibaren say 9.gun basla ilk etapta bende 28 gunde oluyorum normalde 14.gun catliyordu ama bu ay 11.gun oldu. Sürpriz yasamamak icin bir iki gun erken basla 9.gun iyidir derim
Amin inşallah güzel hediye olur ben de adetim bittikten sonra başlıycağım ovülasyon testiyle takip ediceğim olur inşallah gönlümüzdekiCanım ben soldan yumurtaladığımda erkek olmuştu. Yumurtlamanın sağdan veya soldan olması cinsiyeti belirlemez diye düşünüyorum. Çünkü cinsiyeti belirleyen spermlerdeki y ve x kromozomları, hayırlısı neyse o olsun. Bizde t nin c den koyu olduğu gün ilişkiye girdik başkada giremedik, tek ilişki anlayacağın, herşeyde hayırlısı tatlım batım 9 şubat :) eşimin doğum günü 13 şubat inşallah güzel bir hediye verir Allah bize :)
Bence de çok geç yumurtalar rahimde 2 gün yaşıyor diye biliyorum 48 saat geç olur 28 günde bir adet oluyorum ne Zaman yapmaya başlasam
Evet doğru söylüyorsun çoğu öyle yapmış zaten inşallah olur bu ay adetim bittikten sonra Allah'ın izniyle başlayacağım
28 günde bir adet oluyorum adetin kaçıncı günü yapmaya başlayım testiYumurtalar kanalda 24 saat maksimum yaşıyorlar canımbence koyu gördükten sonra hemen değerlendirin derim :)
28 günde bir adet oluyorum adetin kaçıncı günü yapmaya başlayım testi
Ya da en garantisi bir doktordan yardım almak pazartesi randevum var zaten konuşurum doktorla kabul eder umarımCanım ben ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım. Benden daha tecrübeli arkadaşlarımız var, onlardan cevap bekliyoruzben devamlı olarak batımdan 14 gün çıkarıp ilişki yaşadım ve ikiside tutmuştu ama nasip olmadı. Ovulasyon testinde yine bat tan 14 çıkarıp teste iki gün önceden başladım ve ilk testte t c den koyu çıktı ve ilişki yaşadım. Ama benim adetlerim düzenli sadece bu ay kimyasal gebelik yaşadığım için tam batı bilmediğimden ovulasyon testi kullanmıştım ama gördüm ki değişmemiş:)
Burdaki birçok arkadaşımız 30 lu set alıp adeti biter bitmez başyanlarda var
Canım senin testin markası neBazilari senin senin gibi degerlendiriyo.bazilari iki gun ust uste bazilari uc gun ust uste.hatta kimi tek gun.sen gununu degerlendirmissin ins tutar canim tutmazsa bu defa 3 gun ust uste degerlendir
ama üst üste degerlendirince spermler için iyi olmuyoBazilari senin senin gibi degerlendiriyo.bazilari iki gun ust uste bazilari uc gun ust uste.hatta kimi tek gun.sen gununu degerlendirmissin ins tutar canim tutmazsa bu defa 3 gun ust uste degerlendir
Canım senin testin markası neBazilari senin senin gibi degerlendiriyo.bazilari iki gun ust uste bazilari uc gun ust uste.hatta kimi tek gun.sen gununu degerlendirmissin ins tutar canim tutmazsa bu defa 3 gun ust uste degerlendir
ama üst üste degerlendirince spermler için iyi olmuyo.Bazilari senin senin gibi degerlendiriyo.bazilari iki gun ust uste bazilari uc gun ust uste.hatta kimi tek gun.sen gununu degerlendirmissin ins tutar canim tutmazsa bu defa 3 gun ust uste degerlendir
ovulasyon testi gebelik testi mi? nasıl kullanılır? ben ilk kez duyuyorum. ben de denemek istiyorum lütfen ayrıntılı anlatırmısın?Kızlar benimde ovulasyon testlerim 17 ocakda adet olmuştum 5 gün sürdü ertesi gün başladım testlere ilk 5 gün günde birtane yaptım sonra sabah akşam ve 12. Gün koyu çizgiyi buldum o akşam ilişki oldu sonraki gün olmadı ertesi gün yine yaptık ve testlerim artık silik çıkmaya başladı. Duphaston diye ilaç verdi doktor onada dün başladım umutluyum bakalım inş hamileyimdir.
Bence de çok geç yumurtalar rahimde 2 gün yaşıyor diye biliyorum 48 saat geç olur 28 günde bir adet oluyorum ne Zaman yapmaya başlasam
Laboquick canim.oyle deneyenler var canim.sperm sorunu yoksa onemli degilCanım senin testin markası ne
ama üst üste degerlendirince spermler için iyi olmuyo.
Slm yine ben ben senin soruyu buradakilere sormuştum cnm yarın bir test daha yap silikleşmeye başladıysa yarın geceyi değerlendir sayfa 1014 de var oku oraları istersenKizlar bugun ben ovulasyon testi yaptim profilimde belli zaten ben birsey sormak istiyorum benim iki kizim var birde erkek bebek istiyoruz hayirlisiyla rabbim verirse gonlumuzden geceni sizce nezaman iliski girmeliyim?bana yardimci olurmusunuz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?