• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Uzaktan her gün takipteyim sizi, inş bende hamile kalırım ve buraya yazarım. Rabbim öncelikle hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Ve annelik duygusunu kimseden mahrum bırakmasın. Bu ay hamile değilim sanırım dayanamadım hem gebelik hem ovulasyon yaptım hoş düzensiz adet gördüğümden adetim de nezaman gelecek bilmiyorum :)) yine çalışmalara tam gaz devam bayanlar :oops:

Kızlar benimde ovulasyon testlerim 17 ocakda adet olmuştum 5 gün sürdü ertesi gün başladım testlere ilk 5 gün günde birtane yaptım sonra sabah akşam ve 12. Gün koyu çizgiyi buldum o akşam ilişki oldu sonraki gün olmadı ertesi gün yine yaptık ve testlerim artık silik çıkmaya başladı. Duphaston diye ilaç verdi doktor onada dün başladım umutluyum bakalım inş hamileyimdir.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar benimde ovulasyon testlerim 17 ocakda adet olmuştum 5 gün sürdü ertesi gün başladım testlere ilk 5 gün günde birtane yaptım sonra sabah akşam ve 12. Gün koyu çizgiyi buldum o akşam ilişki oldu sonraki gün olmadı ertesi gün yine yaptık ve testlerim artık silik çıkmaya başladı. Duphaston diye ilaç verdi doktor onada dün başladım umutluyum bakalım inş hamileyimdir.
Ustune 8 yazdigin pozitif bi de 7 aksamda pozitif gibi ins.tutar

Evet 7 in oldugu akşam ilişki oldu 8 de olmadı sonraki gün yine oldu yani dün :)
Bazilari senin senin gibi degerlendiriyo.bazilari iki gun ust uste bazilari uc gun ust uste.hatta kimi tek gun.sen gununu degerlendirmissin ins tutar canim tutmazsa bu defa 3 gun ust uste degerlendir

Iyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim.

Eklentiler

• 14542556152851823403699.webp
    14542556152851823403699.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
Iyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim.
Yarin daha koyulasir henuz erken yarin devam et teste :KK39:

Byn aLiye Byn aLiye ben de 16Ocak'ta adet oldum. Bugun saat 17:00'de koyulasmaya basladi test. Benzer tarihlerimiz. Insallah hamile kalabiliriz :)

Kızlar bana da yardım edin benim iki kızım var 3. bebeği düşünüyoruz Allah'ın izniyle o da erkek olsun istiyorum evde testlerle yumurtlama günümü takip etmek etmek istiyorum hangi gün ilişki olsun erkek olması için siz çok bilgilisiniz ben pek anlamıyorum ilk defa yapıcağım yardımcı olun lütfen Allahım gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

Evet canım bizim burdada kadin dogum hastanesine gidiyorum valla ozel den çok daha iyi ilgileniyorlardi.Odamda ozeldi tek kişilik.Tv buzdolabı koltuk vardı.Eşim yanimda kalıyordu...
Aynen bazı yerlerde artık devletteki doktorlar özeldekilerden daha iyi daha tecrübeli daha kibar daha ilgililer. Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelim ki :)

Kızlar bana da yardım edin benim iki kızım var 3. bebeği düşünüyoruz Allah'ın izniyle o da erkek olsun istiyorum evde testlerle yumurtlama günümü takip etmek etmek istiyorum hangi gün ilişki olsun erkek olması için siz çok bilgilisiniz ben pek anlamıyorum ilk defa yapıcağım yardımcı olun lütfen Allahım gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Ya bence Allah vergisidir cinsiyet.ama cizgi koyulastigi gun iliski yasamayip siliklestigi zamn hemen iliskide bulunun diyordu burdakiler.oyle yap istersen.cin takvimine de bakabilirsin

Iyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim. 15. gün bugün.
ovu.webp

Ya bence Allah vergisidir cinsiyet.ama cizgi koyulastigi gun iliski yasamayip siliklestigi zamn hemen iliskide bulunun diyordu burdakiler.oyle yap istersen.cin takvimine de bakabilirsin
Gelen Allahtan başım üstüne ama keşke dememek için deniyceğim teşekkürler

Gelen Allahtan başım üstüne ama keşke dememek için deniyceğim teşekkürler
Onemli degil canim.erkek spermleri hizli ilerler cabuk ölür .kiz spermleri ise yavas ilerler ama gec ölür . oyuzden oyle oneriyorlar.bol bol dua da et .ins olur

Onemli degil canim.erkek spermleri hizli ilerler cabuk ölür .kiz spermleri ise yavas ilerler ama gec ölür . oyuzden oyle oneriyorlar.bol bol dua da et .ins olur
Zaten çok dua ediyorum inşallah olur rüyasını bile gördüm ama yine de bilemiyorum deniyceğim bende birgün yazarım buraya erkek diye

Back