merhaba canım izmir de hangi doktora gidiyorsun çiğlideyim bende . tavsiyen var mı? hsg çektirdin mi?izmir karşıyaka canım ben doktoruma bir sorayım orada tanıdığı bir doktor var mı die tabii istersen önümüzdeki ay gidicem
Ustune 8 yazdigin pozitif bi de 7 aksamda pozitif gibi ins.tutarKızlar benimde ovulasyon testlerim 17 ocakda adet olmuştum 5 gün sürdü ertesi gün başladım testlere ilk 5 gün günde birtane yaptım sonra sabah akşam ve 12. Gün koyu çizgiyi buldum o akşam ilişki oldu sonraki gün olmadı ertesi gün yine yaptık ve testlerim artık silik çıkmaya başladı. Duphaston diye ilaç verdi doktor onada dün başladım umutluyum bakalım inş hamileyimdir.
Bazilari senin senin gibi degerlendiriyo.bazilari iki gun ust uste bazilari uc gun ust uste.hatta kimi tek gun.sen gununu degerlendirmissin ins tutar canim tutmazsa bu defa 3 gun ust uste degerlendirEvet 7 in oldugu akşam ilişki oldu 8 de olmadı sonraki gün yine oldu yani dün :)
Yarin daha koyulasir henuz erken yarin devam et testeIyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim.
:) tesekkurler tatlim cevap icin.Dun iliskiye girdik 13:00'de. Bugün de olmali mi yoksa yarini mi beklemeliyim?Yarin daha koyulasir henuz erken yarin devam et teste
Kızlar benimde ovulasyon testlerim 17 ocakda adet olmuştum 5 gün sürdü ertesi gün başladım testlere ilk 5 gün günde birtane yaptım sonra sabah akşam ve 12. Gün koyu çizgiyi buldum o akşam ilişki oldu sonraki gün olmadı ertesi gün yine yaptık ve testlerim artık silik çıkmaya başladı. Duphaston diye ilaç verdi doktor onada dün başladım umutluyum bakalım inş hamileyimdir.
Aynen bazı yerlerde artık devletteki doktorlar özeldekilerden daha iyi daha tecrübeli daha kibar daha ilgililer. Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelim ki :)Evet canım bizim burdada kadin dogum hastanesine gidiyorum valla ozel den çok daha iyi ilgileniyorlardi.Odamda ozeldi tek kişilik.Tv buzdolabı koltuk vardı.Eşim yanimda kalıyordu...
Ya bence Allah vergisidir cinsiyet.ama cizgi koyulastigi gun iliski yasamayip siliklestigi zamn hemen iliskide bulunun diyordu burdakiler.oyle yap istersen.cin takvimine de bakabilirsinKızlar bana da yardım edin benim iki kızım var 3. bebeği düşünüyoruz Allah'ın izniyle o da erkek olsun istiyorum evde testlerle yumurtlama günümü takip etmek etmek istiyorum hangi gün ilişki olsun erkek olması için siz çok bilgilisiniz ben pek anlamıyorum ilk defa yapıcağım yardımcı olun lütfen Allahım gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Daha koyulasabilir ama bugeceyi ve yatin gecrui degerlendir benceIyi aksamlar
Saat 17:00'de yaptigim test koyulasmaya basladi nihayet :) silik olan sabah 10:00'da. Tecrubeli arkadaslar yorumlar misiniz? Bu ay kullanmaya basladim. 16 Ocak son adet tarihim. 15. gün bugün.
Eki Görüntüle 1759519
Gelen Allahtan başım üstüne ama keşke dememek için deniyceğim teşekkürlerYa bence Allah vergisidir cinsiyet.ama cizgi koyulastigi gun iliski yasamayip siliklestigi zamn hemen iliskide bulunun diyordu burdakiler.oyle yap istersen.cin takvimine de bakabilirsin
Onemli degil canim.erkek spermleri hizli ilerler cabuk ölür .kiz spermleri ise yavas ilerler ama gec ölür . oyuzden oyle oneriyorlar.bol bol dua da et .ins olurGelen Allahtan başım üstüne ama keşke dememek için deniyceğim teşekkürler
Bence 48 saatten sonra tek iliski denemelisin.Gelen Allahtan başım üstüne ama keşke dememek için deniyceğim teşekkürler
Zaten çok dua ediyorum inşallah olur rüyasını bile gördüm ama yine de bilemiyorum deniyceğim bende birgün yazarım buraya erkek diyeOnemli degil canim.erkek spermleri hizli ilerler cabuk ölür .kiz spermleri ise yavas ilerler ama gec ölür . oyuzden oyle oneriyorlar.bol bol dua da et .ins olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?