canım hamile olabilirsin.bu şekilde olup da hamile olduğunu öğrenen çok kişi var.ama ben böyle bir tecrübe yaşadım ve hamile değildim.çokta umutlanmadan regl tarihini beklemeni tavsiye ederimİyi geceler arkadaşlar. Bat a 3 gün var yani 15. İnde yumurtlama oldu , ovulasyon testinde boyle çikti. Ayin 20 sine kadar giderek siliklesen çizgi 23. De yok gibiydi ancak 10 dk dan sonra ffotoğraf çekilebilir hale ggeliyordu . bugün tekrar ovulasyon yaptim ve ve hemen cikti , testi ekledim bakar mmisiniz en son silinmiş hali vebugün olan hali
yapınca sonucu yaz mutlaka merak ettim.benim yumurtlama üzerinde 7 gün geçti merakımdan dün yine bir ov.testi yaptım.çok silik bir 2.çizgi çıktı.ama silik çizgi zaten hep çıkıyo diye biliyorum.bide regl e 2-3 gün kala deniycem bakalım.ama umutlanmadan kendimi kaptırmadan deniyorum canım.tulvera ilgine tesekkur ederim. 29 unda regl bekliyorum bakalim. Daha önceregle yakin yok gibiydi 2. CÇizgi bende. Ondan heyecanlandim. Bugünde yapayim bu testi . tteşekkürlertekrar.
Slm canım nasilsin naptın tup yapacaktın.Basladinmi çalışmalara?17.gün ya ben akademik bir çalışma yapsam olur bak,kitap bilgisini değiştiririz :)
Ay pardon ustteki yazı kendiliginden eklenmiş.özür dilerimSlm arkadaşlar.Beni takip edenler tanır.
Slm canım nasilsin naptın tup yapacaktın.Basladinmi çalışmalara?
cnm ne yaptn kan verdnmıCanım bende de bulantı yok ama dediğin belirtiler var az az bende hep adet sancısı sanıyordum
olabilir cnnm hadi innşallah ya hayırlısı :)ay ne guzel bn aslında sehır dısındaydım 6. gunum de yıkanmıstım 8. gun ıstanbula gelmıstım o sabah olmustu ılıskı yıkanmdan 2 gun gecmıstı aama gecen ay hsg cekıldıgım ıcın tabı acık tüpler fln kaptı demekkı
aynenn canım yarın gıdıyorummm ınsallah dua et keseyı görelım ıcıneede bebek konmuss olsun snrada kalp atısı ıcın panık atak gecırırım sonralarıolabilir cnnm hadi innşallah ya hayırlısı :)
anna bennce sevinn cnnm çok nnadirdir yannılma payı bunnlarda :)İnşallah canım yarın kan testi yaptıracağım erken sevinmek istemiyorum aslında
anna bennce sevinn cnnm çok nnadirdir yannılma payı bunnlarda :)
hadı ınsallah cnm hayrllı sonucların olsunverdim canım ama sonuç daha çıkmadı bekliyorum şimdi yine test yaptı oda pzitif çıktı
innşallah g6öreceksinn cnnm hiç üzülme :)aynenn canım yarın gıdıyorummm ınsallah dua et keseyı görelım ıcıneede bebek konmuss olsun snrada kalp atısı ıcın panık atak gecırırım sonraları
ınsallah cnm ınsallahh abuk sabuk ruyalar göruormm anlamına bıle bakmıyorum kötü çıkar dıyeinnşallah g6öreceksinn cnnm hiç üzülme :)
hmen yaz sonucu kac gbı cıkcak geneldec1 gbı cıkıoinşallah canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?