Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba arkadaşlar bu ay tekrar testlere başladım 11 12. Günler birlestirdim bugün 13 ama sabah testi bi soluk çıktı sizce de bozuk mu test ?

Eklentiler

• 2016-01-26_00.34.21.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMAG0446.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba arkadaşlar bu ay tekrar testlere başladım 11 12. Günler birlestirdim bugün 13 ama sabah testi bi soluk çıktı sizce de bozuk mu test ?
olabılır her gun aynı saatte yapmaya calıss canmmm sıvı almadn

olabılır her gun aynı saatte yapmaya calıss canmmm sıvı almadn
13 değil 14. gün canım yanlış yazmışım 13 de aynı çıktı 12 gibi her sabah 11 sonrası yaptım testleri bu sabah çay içmek için dayanamadım iş yerinde 10 dan sonra yaptım ama 7 den itibaren hiçbişey yiyip içmemiştim 11. gün ovulasyon olmuş mu sence de o testte ilk t çıkmıştı ilk defa öyle oldu testte sonra c belirdi

evet en bastakı poztf duruyorr degerlendırseydınn sen yınede gun asırı ilşkiye devam et

En bastaki resimdeki pozitif sanki.en sonda ki bence bozuk gibi.
evet sanırım canım 11. gün çok erkendi ama hem pko var belli mi olur dedim hem de o sabah akıntı olunca teste başladım önce t çıktı hemen o testte sonra c oluştu

evet en bastakı poztf duruyorr degerlendırseydınn sen yınede gun asırı ilşkiye devam et
önceki günü de değerlendirmiştim o günü de bi sonrasını da maşallah bana pko olduğu için herşey belirsiz gün aşırı devam

önceki günü de değerlendirmiştim o günü de bi sonrasını da maşallah bana pko olduğu için herşey belirsiz gün aşırı devam
en ıyısı cnm ben de gecen ay ovu testını gec sıpars vermıstım 12. gununde gelmıstı ama ben adetın 8. gunu baslamıstım ılıskıye gun asırı ne olur ne olmaz dıee sonra ovulasyonuda yakalldm yıne devam ettım cok şükür hamıleyım

senin adetlerin düzenli miydi canım ? erken başlamak gerekiyor pkoda ne zaman ne olacak belirsiz ya

bu arada gözün aydın hayırlı evlat olsun inşallah canım :)

senin adetlerin düzenli miydi canım ? erken başlamak gerekiyor pkoda ne zaman ne olacak belirsiz ya
bnm adet dzenm uc aydr bozulmustu cnm klomen vs kullamıstım sonra hsg cekılmıstım kestıremıodum ne zmn olcmı ondan ovulasyon yapmstm

bnm adet dzenm uc aydr bozulmustu cnm klomen vs kullamıstım sonra hsg cekılmıstım kestıremıodum ne zmn olcmı ondan ovulasyon yapmstm
bu ay her hangi bir tedavi olmuş muydun canım? ben sabahları ada çayı içtim akşamları hayıt hapı içiyorum ada çayını artık bıraktım 12. güne kadar içiliyormuş

bu ay her hangi bir tedavi olmuş muydun canım? ben sabahları ada çayı içtim akşamları hayıt hapı içiyorum ada çayını artık bıraktım 12. güne kadar içiliyormuş
öncelerı ıkı ay klomen kullanmstm ama olmastı cnm ıkı aydr hıc bısey yapıorm gecen ay ama hsg cekılmısttım 3 aydır her adett dönmndende yumurtlamaya kadr bal tarcın çörek otu karısımı yıyorm bu ay ılaveten ıcıne polende attım sabah aksam hayıt suyu ıctım cnm

hayıtın hapını içiyorum ben de canım çalışırken zor geliyor çayını hazırlamak bu bal karışımını ben de denicem diğer ay duruma göre hsg de isticek sanırım doktor ona da bakılsaydı bide hsg sonrası hamile kalan da çokmuş sanırım tüplerde sorun olunca açıyormuş iyi geliyormuş sanırım

zatenn bnm doktormda dedı hsg den sonra ılk uc ay hamıle kalma şansı cok yuksek dedı ondn cektrdım vee sonuc hsg cekıldıgımın ıkıncı ayı hamıle kaldım bu arada cayını ıcmeyebılırsınn hayıtın aktarda hazır suyu var şişede alıp onu ıc daha faydalı bardaga doldryn su gbı ıcıyn su karstrp ıcıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…