Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım benim de bugün adet günüm olmayınca eve gelince test yaptım yoksa umutlanmayayim diye 1saat arayla iki test yaptım ikisi de pozitif çıktı inanamadim
aaaaaaaaaaaaaaaaa ınanmıyorummmm harıkaa atabılıosann at fotoyu

tebrıklerr cnm gözün aydın hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah canım yarın kan testi yaptıracağım erken sevinmek istemiyorum aslında
aslında ufaktan sevınebılırsın ama senı ınann cok ıyı anlıormm bu belırsızlıkk netsizlk ınsanı bıtırıyor sabah erkenden en yakın yere gt ve kan testını ver cnm

aslında ufaktan sevınebılırsın ama senı ınann cok ıyı anlıormm bu belırsızlıkk netsizlk ınsanı bıtırıyor sabah erkenden en yakın yere gt ve kan testını ver cnm
Danstan bugün işten izin almistim sabah kalkınca hemen evin yanındaki sağlık ocağına gideceğim canım eşim sevinemedi bile :)

Tebrikler canım hamilesin.Allah tamamına erdirsin..Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Danstan bugün işten izin almistim sabah kalkınca hemen evin yanındaki sağlık ocağına gideceğim canım eşim sevinemedi bile :)
ayy cnm bnm dayanamadın söyledın dımıı olsun yarın sevınırsınız ınsallah

ayy cnm bnm dayanamadın söyledın dımıı olsun yarın sevınırsınız ınsallah
Görünce dayanamadım açıkçası :) ama yarın kan sonucunu alınca o da sevinir belki ama o yine aynısı. Mi olur diye korkuyor eminim :)

Görünce dayanamadım açıkçası :) ama yarın kan sonucunu alınca o da sevinir belki ama o yine aynısı. Mi olur diye korkuyor eminim :)
aynısı derken ne olmustu öncekıne cnm allah koruusn ıyı düşünsen yınede

Belki cogul gebeliktir bunuda dusunuyor mu doktorun : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…