aaaaaaaaaaaaaaaaa ınanmıyorummmm harıkaa atabılıosann at fotoyuCanım benim de bugün adet günüm olmayınca eve gelince test yaptım yoksa umutlanmayayim diye 1saat arayla iki test yaptım ikisi de pozitif çıktı inanamadim
aslında ufaktan sevınebılırsın ama senı ınann cok ıyı anlıormm bu belırsızlıkk netsizlk ınsanı bıtırıyor sabah erkenden en yakın yere gt ve kan testını ver cnmİnşallah canım yarın kan testi yaptıracağım erken sevinmek istemiyorum aslında
Danstan bugün işten izin almistim sabah kalkınca hemen evin yanındaki sağlık ocağına gideceğim canım eşim sevinemedi bile :)aslında ufaktan sevınebılırsın ama senı ınann cok ıyı anlıormm bu belırsızlıkk netsizlk ınsanı bıtırıyor sabah erkenden en yakın yere gt ve kan testını ver cnm
Amin inşallah canım inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olurTebrikler canım hamilesin.Allah tamamına erdirsin..Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ayy cnm bnm dayanamadın söyledın dımıı olsun yarın sevınırsınız ınsallahDanstan bugün işten izin almistim sabah kalkınca hemen evin yanındaki sağlık ocağına gideceğim canım eşim sevinemedi bile :)
Görünce dayanamadım açıkçası :) ama yarın kan sonucunu alınca o da sevinir belki ama o yine aynısı. Mi olur diye korkuyor eminim :)ayy cnm bnm dayanamadın söyledın dımıı olsun yarın sevınırsınız ınsallah
aynısı derken ne olmustu öncekıne cnm allah koruusn ıyı düşünsen yınedeGörünce dayanamadım açıkçası :) ama yarın kan sonucunu alınca o da sevinir belki ama o yine aynısı. Mi olur diye korkuyor eminim :)
Kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama ben iyi düşünüyorum canım inşallah İkimizde sağlıklı bi gebelik geciririzaynısı derken ne olmustu öncekıne cnm allah koruusn ıyı düşünsen yınede
amınn cnm inşşallah yarın hayrlı haberlernı alırzKürtaj olmak zorunda kalmıştım ama ben iyi düşünüyorum canım inşallah İkimizde sağlıklı bi gebelik geciririz
Belki cogul gebeliktir bunuda dusunuyor mu doktorun : ))evet cnm yumurtlamadan önce cunku bnm degerıme göre erken dööllenme olmus beta hcg 1228,8 adet gununde yanı bnm yumurtlamanın uzerınden 16. gun gecmıstı bnm bu degerım 21 gunluk bebeklerde cıkıomus ınternetten baktım bnmde ilşkiye grdıgım zamanları yazıorm ordan baktm anladm yumurtlamadan ıkı uc gun önce kı ılıskı ama tabı teyt etmedım daha doktra gdıcnce sorcm
daha doktora görunemedım canım maalesef persembe gel dedı karından bakmak ıcınBelki cogul gebeliktir bunuda dusunuyor mu doktorun : ))
evet cnm ya maalesef persembe gelmıyor bı türlüCanım perşembe günü inşallah hayırlı bir haber alırsın ve birlikte mutlu oluruz :)
Ben sana dimedimmiiiii ay cok sevindim hadi gozun aydinCanım benim de bugün adet günüm olmayınca eve gelince test yaptım yoksa umutlanmayayim diye 1saat arayla iki test yaptım ikisi de pozitif çıktı inanamadim
Canım bende inanmak istiyorum :)Ben sana dimedimmiiiii ay cok sevindim hadi gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?