Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Can'ım sende 5. Haftadasın sanırım...bende 5+2...keseyi gördün mü...ben yarın gidicem doktora...heyecanlıyım çok...

evet
Can'ım sende 5. Haftadasın sanırım...bende 5+2...keseyi gördün mü...ben yarın gidicem doktora...heyecanlıyım çok...
cnm ben suan 4+4 um 5. haftaya grdık ıns daha keseyı görmedım persembe gtcem ınsallah sen gördnmu hcg kac

Bende görmedim yarın benim randevum.21inde yapmıştım 897çıktı..yarın isterse doktor yaptırırım.
istemez heralde cagrdımı senı degerını söyledınmı bende 24 ocakta baktrdım adetın 31. gunu 1228,8 cıktı persembe idrarara sıkışık gel karından bakalım dedı

10 gün sonra gel demişti...897 yi görmedi daha..inş keseyi ve pıtırcığımı görürüm..

10 gün sonra gel demişti...897 yi görmedi daha..inş keseyi ve pıtırcığımı görürüm..
ınsallah cnmm bnmde tek ıstegım o bı görsek keseyı kalp atısınıda duysakk ıcımzz rahat edecek şüphedesn dmı hala

Korkuyorum onun için..başaramazsa diye...yoksa diye...herşey Allah'tan.en iyisini o bilir..bakalım yarın ne olacak...

Korkuyorum onun için..başaramazsa diye...yoksa diye...herşey Allah'tan.en iyisini o bilir..bakalım yarın ne olacak...
aynı duygular ıcersndeyı z senı cok ıyı anlıyorum o kese görulmeden kalp atısı duyulmadan rhat yok bızee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…